• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İkiz mi bilmem ki iki tane kondu ama sanmam ya nerde bizde o şans keşke olsa ama sağlıklı doğacaklarsa . 🤲 7. Gün 102 di . Ben size dedim Dördüncü gün gördümdü çizgi 🌸 ama diğer günler silik çıktı hatta boş gitgide, boşuna ağladım yıprattım marka farkı mı test saati farkımıdr bilmem ama çok üzgündüm . Dedim 9 gün de çıksın artarsa yazarım gruba . Diğer grupta daha belli olmayanlar etkileniyor yazmak istemedim orada size.
Bence ikiz hayırlısı olsun aynn bende diğer gruba yazmıyorum sanki uzuyormusum gibi geliyor 🥰

Kızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi
Ben transferin yirminci gününde gittim karından göründü cnm

İnşallah diyicem ama hayırlısı ne ise o olsun tutunsun düşmesin de yeterki ☺️ O grupta ben yazamam , çok ağlayarak ayrılmışlığım var geçmiş yıllarda onlara bunu yapamam 😒
Ozmn anlamışsındır beni,gruptakiler kırıldı gibi geldi bana yalnis kırılacak birsey demedim değil mi?kırıldıklari için vicdan azabı yasadim kendimi sorguladim kimseyi uzmek degildi😔 üzülmüyorum diyolar ama ben dayanamıyorum üzülüyorlar onların üzüntüsünden ustune mutluluk haberi verip o mutlulugu yaşayamıyorum haksizmiyim🥰

Canım çok sağol 🙏🏻 darısı isteyen herkesin başına amin 🌸 Alttan değil dimi karında gözükür kese 5+1 erken değil ozaman?
Canim ben kizimda ilk testim 412 çıkmıştı 3gun sonra dr a gittim (tedavisiz olmuştu kizim hazirliksizdik o yuzden hemen gitmiştim) karindan direkt kesemi görmüştü. 2hafta sonra da kalp atisini duymustuk.

Ozmn anlamışsındır beni,gruptakiler kırıldı gibi geldi bana yalnis kırılacak birsey demedim değil mi?kırıldıklari için vicdan azabı yasadim kendimi sorguladim kimseyi uzmek degildi😔 üzülmüyorum diyolar ama ben dayanamıyorum üzülüyorlar onların üzüntüsünden ustune mutluluk haberi verip o mutlulugu yaşayamıyorum haksizmiyim🥰
Ya anlamaz mıyım takdir ettim hatta . Benim de olumsuz olsa perişan olurum hala da öyle korkudayız her an ,İnsanların canı yanarken ben nasıl değerimi yazayım mutluluk paylaşayım

Ya anlamaz mıyım takdir ettim hatta . Benim de olumsuz olsa perişan olurum hala da öyle korkudayız her an ,İnsanların canı yanarken ben nasıl değerimi yazayım mutluluk paylaşayım
Anlaşıldığıma okadar sevindimki rahatladım canm çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️

Canim ben kizimda ilk testim 412 çıkmıştı 3gun sonra dr a gittim (tedavisiz olmuştu kizim hazirliksizdik o yuzden hemen gitmiştim) karindan direkt kesemi görmüştü. 2hafta sonra da kalp atisini duymustuk.
AA o zaman bence güzel tarih seçtim 3 Eylül’e alıyorum o zaman randevu . Allah’ın izniyle oluşursa çıkar kese Kendi merkezim beni üzdü . Hafta içi izin alamıyorum dedim hafta sonu almıyoruz gebeleri artık tüp bebek sayılmazsın pozitifsin diyo çıldırttılar ben de oraya gitmicem baktırmaya . Hafta içi gidemem dedim 8 Eylül demişti normalde ama bana çok geldi o tarih zaten

Kızlar geldim ben de çok şükür 17 ağustosta transfer olmuştum benim de pozitif sanırım bugün 9.gün 311 beta. 11 gün yeniden kan vericem pazar günü ♥️ ♥️ sizce ne zaman kese görülebilir ? Cumartesiye olurmu acaba haftaya ? sizi ne zaman çağırdılar :/ Bir de progestoron baktıran varmı 38 di transferde . 9 günümde 37 inmiş e2 ise 119 normal mi değerler bilen var mı ? Son olarak folbiol vermişti doktor bana ama 400 mg folik yokki onda 5 mg mı ne var yeterli

Back