• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DİPNOT:Çok çekince çok ağlanıyormuş bı nevi sinir boşalması😁
Tebrikler Canm Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsin 🤲🥰

İlk kontrolüm işte normalde 1eylül ama ben dayanamadım meraktan kendim başka doktora gittim daha doğrusu benim tüp bebek doktorum takip ve doğum yapmıyor ilk bi kese ve kalp atışını beraber dinletip kadın doğuma yönlendiriyor o yüzden bende takipte olacağım doktora bi gittim 5+4 te gittim ilk işte normalde 6+5 te çağırdı 😅

Kızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz☺️ en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum🤷‍♀️
Bendede istemediler gerisi ultrasonla bakilir artik🥰

İlk kontrolüm işte normalde 1eylül ama ben dayanamadım meraktan kendim başka doktora gittim daha doğrusu benim tüp bebek doktorum takip ve doğum yapmıyor ilk bi kese ve kalp atışını beraber dinletip kadın doğuma yönlendiriyor o yüzden bende takipte olacağım doktora bi gittim 5+4 te gittim ilk işte normalde 6+5 te çağırdı 😅
Bende 5 +6 da gideceğim 🥰🤗

Kızlar geldim ben de çok şükür 17 ağustosta transfer olmuştum benim de pozitif sanırım bugün 9.gün 311 beta. 11 gün yeniden kan vericem pazar günü ♥️ ♥️ sizce ne zaman kese görülebilir ? Cumartesiye olurmu acaba haftaya ? sizi ne zaman çağırdılar :/ Bir de progestoron baktıran varmı 38 di transferde . 9 günümde 37 inmiş e2 ise 119 normal mi değerler bilen var mı ? Son olarak folbiol vermişti doktor bana ama 400 mg folik yokki onda 5 mg mı ne var yeterli midir?

Bugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DİPNOT:Çok çekince çok ağlanıyormuş bı nevi sinir boşalması😁
Hayirli olsun gozun aydin 😍😍 fotosu varmi

Uygulamada yüklenmiyormus 🤣🤣 siteden yükledim

Eklentiler

• IMG_20220826_192351.jpg
    IMG_20220826_192351.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi

Kızlar geldim ben de çok şükür 17 ağustosta transfer olmuştum benim de pozitif sanırım bugün 9.gün 311 beta. 11 gün yeniden kan vericem pazar günü ♥️ ♥️ sizce ne zaman kese görülebilir ? Cumartesiye olurmu acaba haftaya ? sizi ne zaman çağırdılar :/ Bir de progestoron baktıran varmı 38 di transferde . 9 günümde 37 inmiş e2 ise 119 normal mi değerler bilen var mı ? Son olarak folbiol vermişti doktor bana ama 400 mg folik yokki onda 5 mg mı ne var yeterli midir?
İkizmi acaba benim 9. Gun 100 du

Kızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi
Beta hcg 1000ustune cikinca kese görünüyor canim. Hayırlı olsun cok sevindim adina💜

İkizmi acaba benim 9. Gun 100 du
İkiz mi bilmem ki iki tane kondu ama sanmam ya nerde bizde o şans keşke olsa ama sağlıklı doğacaklarsa . 🤲 7. Gün 102 di . Ben size dedim Dördüncü gün gördümdü çizgi 🌸 ama diğer günler silik çıktı hatta boş gitgide, boşuna ağladım yıprattım marka farkı mı test saati farkımıdr bilmem ama çok üzgündüm . Dedim 9 gün de çıksın artarsa yazarım gruba . Diğer grupta daha belli olmayanlar etkileniyor yazmak istemedim orada size.

Back