İnşallah hayırlısı olur ben pazartesi gidicem sen yarin mi?Evet onun değerine yakındı hatırlıyorum ama bu değer olayları herkesde çok farklıymış. Senin kontrol ne zamandı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olur ben pazartesi gidicem sen yarin mi?Evet onun değerine yakındı hatırlıyorum ama bu değer olayları herkesde çok farklıymış. Senin kontrol ne zamandı?
Evet yarın gidiyorum. 11 indeydi transferim. Seninki ne zamandı? Doktorların kontrole çağırma zamanları da birbirinden farklı oluyorİnşallah hayırlısı olur ben pazartesi gidicem sen yarin mi?
Benim doktorum Cumartesi pazar calismiyor o yuzden pazartesi cagirdi benim tranferimde Ağustos 10daydi 1 gun farkla senleEvet yarın gidiyorum. 11 indeydi transferim. Seninki ne zamandı? Doktorların kontrole çağırma zamanları da birbirinden farklı oluyor
Ah evet kuzum muhtemelen oyle olacak ikizlere hazilikli olE Evdekikadin degerlerine bakdim seninkine cok yakin benimkinde yakin bakalim nasol olucak inşallah ikiz olur
İnş güzel haberleri beraber alırız benimki de cumartesi gel dedi ama işte kese den filan bahsetmedi yani inşallah görürüzBenim doktorum Cumartesi pazar calismiyor o yuzden pazartesi cagirdi benim tranferimde Ağustos 10daydi 1 gun farkla senle
Onu soylemedi yaCanim kac haftalikmis bebisler? O haftaligi nasik belirlenir acaba
Aminnn 112 223 480 di 7 9 11 gunlerde canimYaaaa ikiz cannn cooook mutlu oldum ikizler tatlilar yaa Allag kucagina almayi nasib etsin canim senin değerin nasildi merak ettim
Benimde bugun 2. Kontrolde 419 cikti degerim doktor ayin 6 sina kese gormeye cagirdi tekrar kontrole cagirmadiKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
5.gün embriyosu 6agustostu kuzumCanm transfer gunun nznn kacinci gun embriyosuydu
Aminnnn cok teşekkür ederim cancazim Allahim hic birimize yoklugunu vermesin bebelerimizin nasip etsin hayirlaCanimm cok sevindim adina gozunuz aydin rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin
Allah razı olsun cancazim hepimize nasip olsun bebelerimizi kucagimiza almaaaaaaaakkkkAyyy maşallah maşallah sağlıcakla dogsunlar inşallah cok sevindim
Annaaaaaaminnoşlar rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzumHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
Kuzum bana mı dedin bilemedim ?İlk kontrolun hangi gündü cnm
Tşk ederim cnmYaa bir mutlu haber daha Allah kucagina almayi nasib etsin insallah canim
Tşk ederim cnm aminYa ne güzel bir gün maşallah sağlıkla kucaklayın inş
Bana bir kere vermen yeterli dediler transferin onuncu günü verdim bittiKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
Benden de 1 kere istemişlerdi zaten ama ben dayanamayıp 8. Gün de yaptırmıştım şimdi yine dayanamıyorum ama inş yarın anlaşılacak herşeyBana bir kere vermen yeterli dediler transferin onuncu günü verdim bitti
Kese görmeye gidince herşey anlaşılır zaten cnm
Evet cnmKuzum bana mı dedin bilemedim ?
İkizİzler geliyo ikizlerKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
Maasallah canm ya MaasallahHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804