• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz☺️ en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum🤷‍♀️
Benimde bugun 2. Kontrolde 419 cikti degerim doktor ayin 6 sina kese gormeye cagirdi tekrar kontrole cagirmadi

Kızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersiniz☺️ en son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum🤷‍♀️
Bana bir kere vermen yeterli dediler transferin onuncu günü verdim bitti
Kese görmeye gidince herşey anlaşılır zaten cnm 💐

İk
İkizİzler geliyo ikizler 😂🙈

Back