- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Çok sağol canım benimYaaaa çok sevindim aminnnnn sıra kese de kalp atışında inşallah
Aminnn
Sende inşallah yavrunu sağa salim kucağına al insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benimYaaaa çok sevindim aminnnnn sıra kese de kalp atışında inşallah
Aminnnn kan testi verdin miiÇok sağol canım benim
Aminnn
Sende inşallah yavrunu sağa salim kucağına al insallahh
Salı günü test vercem canım 9.gunAminnnn kan testi verdin mii
Ben de aynı şekilde yapıyorum iğneyi. Bana sorarsan endişe edecek birşey yok eser miktar bile denemez deriye nufüs ediyor sadece.Merhaba Benim bir sorum olacak. Karnımdan iğne yaparken kolonya ile silerek yapıyorum sonrasında iğne yerini de siliyorum tekrardan. Kolonyanın kimyasal alkol içeriği var sonuçta, endişe duymalı mıyım? Yoksa rahatlıkla bu şekilde devam edebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlar için.
Belki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilirMinyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?Ya benim de tam tersi karnım sanki haddinden fazla büyüdü. Her gören doğuma ne kadar kaldı diye soruyor daha 3 ay var diyince şaşırıyor. Suyum biraz fazlaymış ondan mı diyorum acaba. Sen kontrole gittin mi nasıl geçti?
Diyet bende uyguluyorum korkma düzelir düzene giriyor insuline baslamazlar evde ölçüm yapiyorum hergun, dktra gösteriyorum dikkat ettiğim sürece iyi gidiyor bazen kaçırıyorum yüksek çıkıyor hemen yoğurt yada ayran içiyorum elma vb. DengeliyorBelki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilirMinyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?
Benim göbek fora oldu resmen Ama ben izne hemen ayrılmicam gidebildiğim yere kadar gidicem sonrasında daha çok iznim olsun diye. Şu günlerde artık bebek hediyeliğiydi kapı süsüydü hastane odasıydı onlarla ilgileniyorum ben deBelki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilirMinyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun canım bende de çıktı şeker zaten şüpheleniyordum.Belki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilirMinyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?
Canım çokgeçmiş olsun sende de çıktı sanırım şekerDiyet bende uyguluyorum korkma düzelir düzene giriyor insuline baslamazlar evde ölçüm yapiyorum hergun, dktra gösteriyorum dikkat ettiğim sürece iyi gidiyor bazen kaçırıyorum yüksek çıkıyor hemen yoğurt yada ayran içiyorum elma vb. Dengeliyor
İlk ay uydum ac kalıyorsun resmen sonra uyamadım ister istemez cann tatlı şeyler çekiyor yoğurtla dengeliyorumCanım çokgeçmiş olsun sende de çıktı sanırım şeker
Nasıl bir diyet uyguluyorsun
Listene tam uyabiliyormusun
Ben gebeliğimin başından beri yemeğe ve tatlıya düştüm zaten şeker çıkacak dşye şüpheleniyordumİlk ay uydum ac kalıyorsun resmen sonra uyamadım ister istemez cann tatlı şeyler çekiyor yoğurtla dengeliyorum
Ben kilo verdiğim için ilk aylar fazla almadım...dikkat etmemiz gerekiyor zor da olsaBen gebeliğimin başından beri yemeğe ve tatlıya düştüm zaten şeker çıkacak dşye şüpheleniyordum
Yani öyle bir yemek tatlı yiyorum ki napıcam bu diyeti bilmiyorum
Iumazsam da nolur diye korkuyorum :/ cidden bi bu eksikti o da oldu
Ben 15 kilo aldım
Yeni yaptırdım canım ben 1.63 normal çıkmışKizlar troit testi yapildimi size tsh kac cikti?
Cok iyi sevindimYeni yaptırdım canım ben 1.63 normal çıkmış
Senin nasıl çıktı canım dr bişey mi dediCok iyi sevindim
Benim 0.24 biraz düşük dedi cnmSenin nasıl çıktı canım dr bişey mi dedi
Canım nasilsin ?Ben de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?