• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba 💕Benim bir sorum olacak. Karnımdan iğne yaparken kolonya ile silerek yapıyorum sonrasında iğne yerini de siliyorum tekrardan. Kolonyanın kimyasal alkol içeriği var sonuçta, endişe duymalı mıyım? Yoksa rahatlıkla bu şekilde devam edebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlar için.

Merhaba 💕Benim bir sorum olacak. Karnımdan iğne yaparken kolonya ile silerek yapıyorum sonrasında iğne yerini de siliyorum tekrardan. Kolonyanın kimyasal alkol içeriği var sonuçta, endişe duymalı mıyım? Yoksa rahatlıkla bu şekilde devam edebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlar için.
Ben de aynı şekilde yapıyorum iğneyi. Bana sorarsan endişe edecek birşey yok eser miktar bile denemez deriye nufüs ediyor sadece.

Ya benim de tam tersi karnım sanki haddinden fazla büyüdü. Her gören doğuma ne kadar kaldı diye soruyor daha 3 ay var diyince şaşırıyor. Suyum biraz fazlaymış ondan mı diyorum acaba. Sen kontrole gittin mi nasıl geçti?
Belki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilir😅Minyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?

Belki de fiziksel yapıyla alakalıdır ben uzun boylu ve iri biriyim sanırım basenlerimden göbeğim ön plana çıkamıyor olabilir😅Minyon insanlarda biraz daha belirgin oluyor sanırım. son durumlarda gebelik şekerime baktırmıştım. Çıktı şeker. 1 hafta diyet verdi yarın tekrar gidecem kan vericem bakalım düzelme yoksa sanırım şeker ilacı veya insüline başlıcam. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılayım diye. Fazla ayakta kalamıyorum çünkü belime baskı yapıyor bebiş. Sen de durumlar nasıl?
Diyet bende uyguluyorum korkma düzelir düzene giriyor insuline baslamazlar evde ölçüm yapiyorum hergun, dktra gösteriyorum dikkat ettiğim sürece iyi gidiyor bazen kaçırıyorum yüksek çıkıyor hemen yoğurt yada ayran içiyorum elma vb. Dengeliyor

Benim göbek fora oldu resmen 😄 Ama ben izne hemen ayrılmicam gidebildiğim yere kadar gidicem sonrasında daha çok iznim olsun diye. Şu günlerde artık bebek hediyeliğiydi kapı süsüydü hastane odasıydı onlarla ilgileniyorum ben de 😊

Çok geçmiş olsun canım bende de çıktı şeker zaten şüpheleniyordum.
Birde çıkmasa şaşardım gebelikte olması gereken her riskli durumu yaşamalıydım çünkü🫤 diyetisyene yönlendirdi randevu alıp gideceğim nasıl yapcam bilmiyorum çünkü gebelikte aşırı yemeğe ve tatlıya düştüm
Neler yasaktı nasıl bir diyet uyguladın

Diyet bende uyguluyorum korkma düzelir düzene giriyor insuline baslamazlar evde ölçüm yapiyorum hergun, dktra gösteriyorum dikkat ettiğim sürece iyi gidiyor bazen kaçırıyorum yüksek çıkıyor hemen yoğurt yada ayran içiyorum elma vb. Dengeliyor
Canım çokgeçmiş olsun sende de çıktı sanırım şeker
Nasıl bir diyet uyguluyorsun
Listene tam uyabiliyormusun🫢

İlk ay uydum ac kalıyorsun resmen sonra uyamadım ister istemez cann tatlı şeyler çekiyor yoğurtla dengeliyorum 🤣
Ben gebeliğimin başından beri yemeğe ve tatlıya düştüm zaten şeker çıkacak dşye şüpheleniyordum
Yani öyle bir yemek tatlı yiyorum ki napıcam bu diyeti bilmiyorum
Iumazsam da nolur diye korkuyorum :/ cidden bi bu eksikti o da oldu
Ben 15 kilo aldım🫢

Ben gebeliğimin başından beri yemeğe ve tatlıya düştüm zaten şeker çıkacak dşye şüpheleniyordum
Yani öyle bir yemek tatlı yiyorum ki napıcam bu diyeti bilmiyorum
Iumazsam da nolur diye korkuyorum :/ cidden bi bu eksikti o da oldu
Ben 15 kilo aldım🫢
Ben kilo verdiğim için ilk aylar fazla almadım...dikkat etmemiz gerekiyor zor da olsa 😔

Ben de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?
Canım nasilsin ?
Bebisin iyi mi ?
Bende 22ocakta Transfer olmuştum dün ilk kontrole gittik 5haftalik.hamileyim.
Gerçi ultrason kağıdında 4+4 yazıyor..
Kese düzensiz dedi doktorum birde kese etrafında kanama alanı var ama.yogun değil..
Pruluton oldum, prolutex ve progestana devam ediyorum 💕
Haftaya kontrol olcam yine İnşallah sağlıkla gelir yavrum 🤲

Back