• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Hayır her kanama erken doğum demek değildir. Kuzenim 9 ay boyunca kanama yasadı sebebi binmeksizin, bebek iyiydi hep. Zamanında kucağına aldı. Bebek iyi olduğu sürece korkmamak gerekiyor ama yıpratıcı farkndayim. Sakın ol birşeyler olacaksa kaderimizde yazılıysa hiçbi şekilde engel olamayız yasanır ama o bebeğin dogacsgı varsa her türlü soruna rağmen doğar. Bazen bebek hareketi hissetmiyorum korkuyorum sonra diyorum ki birşey olsa ne yapabılcemm ki veren Allah alan Allah. Allah bebeklerimize can versin kucagımıza alıp saglıkka büyütelim inşAllah. İçini ferah tut zamanını güzel gecirmeye bak, şükür ki herşeye,rağmen bebeğin iyi o da emin ol gelmeyi en az senin kadar istiyor stresini bebeğe yansıtma iyi olmaya calıs 🌺
Çok teşekkür ederim allah razı olsun🧡 umarım herşey güzel olacak

Canımm kanama ve 2 adım yol bile yürüyemiyordum bahsetmiştim bu konudan hatırlarsın diye düşünüyorum. Ağrı sebebim ne olabilir diye araştırken bu beğin eşinin aşağıda olması çıkıyordu hep karşıma bu sebeple bu konuyu ben çok araştırdım arqştırdıkçada YouTube hep bu videolarla dolmuştu. Kısacası çoğunlukla yukarı çıkıyor, o kötü ihtimal çok çok minik ve az
Doktor yatmanı söyledimi ? Dualarımdasın🧡
İçimi rahatlattın resmen ben video falan bakmadım çok korktum. Doktor yat demedi ama uzun süre ayakta kalma spor yapma iş yapma eğilme uzanma diye sürekli söyledi. Oturarak iş yap dedi. Çok teşekkür ederim hatırlıyorum tabi senin o hallerini..🙏🏻

İçimi rahatlattın resmen ben video falan bakmadım çok korktum. Doktor yat demedi ama uzun süre ayakta kalma spor yapma iş yapma eğilme uzanma diye sürekli söyledi. Oturarak iş yap dedi. Çok teşekkür ederim hatırlıyorum tabi senin o hallerini..🙏🏻
Sen çok eğilip kalkma canım çok ayakta kalma doktorun dediği gibi
Benim izledim videolarda hep böyle deniyordu
Bunu yaşayıp video çeken çok kişi var ve hepsinin eş yukarı çıktı zamanla 🧡 ağrı ve kanama yapabiliyor. Yukarı çıkacak zamanla ama dikkat et

16 Kasım'di canım
Canım sen 16 Kasım da transfer olmuşsun 19 aralıkta galiba doktora gittiğinde sana 5 hafta 1 günlüksün demiş oysaki sen transferden yaklaşık 33 gün sonra gitmişsin yolk saç 0.70 cm görmüşsün yazdığına göre, ben 21 kasımda transfer oldum yaklaşık 17 gün sonra transferden dr gittiğim de doktorum bana 5 hafta 2 günlüksün demişti ve yolk saç göremedim ben de bunu çok kafaya taktım boş gebelikten korkuyorum yarin kalp görmek için randevum var tek umudum dr hafta hesaplamasında yanlış yaptı galiba ben boşa umarım strese girişimdir çok korkuyorum ondan sormak istedim🙏🏻

hanımlar, detaylı ultrason bitti. bebek maşallah çok iyi her şey yolunda haftasına uyumlu. 26 cm ve 350 gram.
ancak durum benim için pek iç açıcı değil plesanta aşağıda olduğu için doğuma kadar diken üstündeyim benim stresim devam ediyor. bir oh diyemedim yani. plesentanın aşağıda olması sebebi ile ( ilk doğum olan sezaryen yarasının içine girebilirmiş ) en iyi ihtimalle yoğun kanama kaybı sebebi ile kan verilecekmiş , kötü ihtimaller ise bebek çıkarken rahmim de beraberinde alınacakmış. çok düşük %5 ihtimalle plesenta yukarı doğru çıkabilirmiş. nolur dua edin kızlar. sağlıklı bir doğum olsun.
Umarım hiç sorun yaşanmadan kendiliğinden düzelir🙏 çok geçmiş olsun.

Sen çok eğilip kalkma canım çok ayakta kalma doktorun dediği gibi
Benim izledim videolarda hep böyle deniyordu
Bunu yaşayıp video çeken çok kişi var ve hepsinin eş yukarı çıktı zamanla 🧡 ağrı ve kanama yapabiliyor. Yukarı çıkacak zamanla ama dikkat et
Allahım inşallah :) ço çok teşekkürler destek için inan daha iyi hissediyorum. biz her ihtimale karşı kan verebilecek kişiler de arıyoruz. en kötü ihtimal olursa hazır olalım diye.

Canım sen 16 Kasım da transfer olmuşsun 19 aralıkta galiba doktora gittiğinde sana 5 hafta 1 günlüksün demiş oysaki sen transferden yaklaşık 33 gün sonra gitmişsin yolk saç 0.70 cm görmüşsün yazdığına göre, ben 21 kasımda transfer oldum yaklaşık 17 gün sonra transferden dr gittiğim de doktorum bana 5 hafta 2 günlüksün demişti ve yolk saç göremedim ben de bunu çok kafaya taktım boş gebelikten korkuyorum yarin kalp görmek için randevum var tek umudum dr hafta hesaplamasında yanlış yaptı galiba ben boşa umarım strese girişimdir çok korkuyorum ondan sormak istedim🙏🏻
Yanlış hesaplamış olabilir canım bazen doktorlar yoğun olduğunda oluyor böyle şeyler inşaallah güzel haber alırsın moralini bozma sakın 🤲

Kızlar İstanbul Avrupa yakası hastanesinden memnun olup doğum fiyatı alan var mı ? 6. Ayıma başladım az kaldı bir yer seçmek lazım hastanemi değişmeyi düşünüyorum ? Silivri Anadoluydu normalde 🌸

Kızlar selam gecen gün forumda preeeklampsi baslıgına denk geldim Allah korususn onu yaşayan herkes 20. haftadda vurulunan tetanozdan sonra bebegini kaybettiğini söylemiş.Böyle bir şey mümkün olabilir mi
20.haftada gidecektim bende vurulmaya aşırı korktum

Kızlar selam gecen gün forumda preeeklampsi baslıgına denk geldim Allah korususn onu yaşayan herkes 20. haftadda vurulunan tetanozdan sonra bebegini kaybettiğini söylemiş.Böyle bir şey mümkün olabilir mi
20.haftada gidecektim bende vurulmaya aşırı korktum
Ay bu nerden çıktı şimdi? Hepimiz 20. Haftamızs yaklastık ve tetanoz vurulcaktım bende. Napcaz şimdi hangi bilgiye neye güvenicez

Kızlarrr bebişinizin hareketi dışarıdan gözüküyor mu karnınıza baktığınızda ben hissediyom ama gözükmüyor dışardan eşime de göstermek istiyorum 🙈

Back