Oh be şükür teşekkür ederiz canımBende de birden kapanmıştı ama önceki mesajda yazdığım ayarı yapınca açılıyor geri. Tercihe bırakmışlar artık bilgilerin görünüp görünmemesini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh be şükür teşekkür ederiz canımBende de birden kapanmıştı ama önceki mesajda yazdığım ayarı yapınca açılıyor geri. Tercihe bırakmışlar artık bilgilerin görünüp görünmemesini.
20.haftada çağırdılar beni 2 gün sonra gidicemKızlar sağlık ocağına tetanoz vuruldunuz mu ? Ve tam kaç günlükken gittiniz ?
bana da 20 hafta olunca gel dediler ama ben gitmedim önce doktoruma sorayımKızlar sağlık ocağına tetanoz vuruldunuz mu ? Ve tam kaç günlükken gittiniz ?
Ederim tabiki Dr unuz ne diyor bu kanamalara inşallah en yakın zamanda şifa bulursunuzKızlar artık kalpten gideceğim galiba
İmtihan biliyorum ama aklım çıktı
Bugün delirdim sandım resmen hastabede sinir krizi geçirdim muane için kıyafetlerimi çıkarmak istemedim
Eğer kötü bişey dersele ölürüm duygusu kapladı tüm varlığımı..
Hamileliğim başından beri kanamalar yaşıyorum bitti diyorum aylardır gelmiyor pat yine biliyorsunuzdur çoğunuz beni.
Bayadır yoktu
Bugün bi uyandım kan içinde kalmışım
Hemn koştuk
Şükür kızım iyi ama artık aklımı oynatacağım. İsmen bize dua edermisiniz kimin duası kabul olur bilinmez
İsmim merve
Haydaaaa bu nasıl bir sınavdır. artık bitsin yahu.. neden olmuş peki? doktor ne dedi? artık kanama alanı mı kaldı bebek doğacak nerdeyse.. dua ederim tabiKızlar artık kalpten gideceğim galiba
İmtihan biliyorum ama aklım çıktı
Bugün delirdim sandım resmen hastabede sinir krizi geçirdim muane için kıyafetlerimi çıkarmak istemedim
Eğer kötü bişey dersele ölürüm duygusu kapladı tüm varlığımı..
Hamileliğim başından beri kanamalar yaşıyorum bitti diyorum aylardır gelmiyor pat yine biliyorsunuzdur çoğunuz beni.
Bayadır yoktu
Bugün bi uyandım kan içinde kalmışım
Hemn koştuk
Şükür kızım iyi ama artık aklımı oynatacağım. İsmen bize dua edermisiniz kimin duası kabul olur bilinmez
İsmim merve
Çok teşekkür ederim kanama alanlarım vardı eski kanamalardan kalma.. ama onlar öyle kalıcak doğuma kadar heralde diyordum. doktorum yani bu şekilde doğuma kadar kanaması olan doğuran çok kişi var diyorduEderim tabiki Dr unuz ne diyor bu kanamalara inşallah en yakın zamanda şifa bulursunuz
Transfer tarihin ne zamandı canımMerhaba kızlar dün kese görmeye gittik altan muayene şeklinde kese göründü içinde tek taş görüntüsü var dedi galiba bu yolk sac dan bahsetti doktor GS 0.70 cm yazıyor 5 hafta bir günlük dediler bu değer normal mi siz deneyimlisiniz :) 10 gün sonra kalp atışı için çağırdılar
Kendi doktorum ameliyattaydı devlete acile gittim.. bekliyemedim kan içindeydim canımHaydaaaa bu nasıl bir sınavdır. artık bitsin yahu.. neden olmuş peki? doktor ne dedi? artık kanama alanı mı kaldı bebek doğacak nerdeyse.. dua ederim tabi
Kötüyü çağırma yaa öyle deme imtihan devam ediyor ne diyebiliriz ki inşallah sağlıkla kucağına alırsınKendi doktorum ameliyattaydı devlete acile gittim.. bekliyemedim kan içindeydim canım
Yani bişey demediler açıkcası şuan aktif bi kanama yokmuş
Eski kanama alanları döllenmeler var
Onları zatn biliyordum her muanede gözüküyor..
Doktorum sıkı takip ediyor bni 2 hafta da bir gidiyorum kontrole yani bişey demiyor
Her kontrolde rahim ağzı uzunluğu bebek gelişi vs hepsi iyi çıkıyor
Doğuma kadar kanaması olup doğuran çok kişi var diyor..
Ben artık şey diyorum en kötü ihtimali düşünmektense galiba erken doğurucam çok durmayacak, sınavım bitmeyecek yani
Yeter ki sağlıklıcakla kavuşalım
Amin inşallah hepimizKötüyü çağırma yaa öyle deme imtihan devam ediyor ne diyebiliriz ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Aman Allah korusun canım ya zamanında sağlıkla gelsin inşallahKendi doktorum ameliyattaydı devlete acile gittim.. bekliyemedim kan içindeydim canım
Doktorum sıkı takip ediyor bni 2 hafta da bir gidiyorum kontrole yani bişey demiyor
Ben artık şey diyorum en kötü ihtimali düşünmektense galiba erken doğurucam çok durmayacak, sınavım bitmeyecek yani
Yaa ne diyeceğimi bilemedim ilk defa böyle bişi duyuyorum rabbim şifa versin ederim tabiki inşallah sende bebekle sağlıklı olursunuzhanımlar, detaylı ultrason bitti. bebek maşallah çok iyi her şey yolunda haftasına uyumlu. 26 cm ve 350 gram.
ancak durum benim için pek iç açıcı değil plesanta aşağıda olduğu için doğuma kadar diken üstündeyim benim stresim devam ediyor. bir oh diyemedim yani. plesentanın aşağıda olması sebebi ile ( ilk doğum olan sezaryen yarasının içine girebilirmiş ) en iyi ihtimalle yoğun kanama kaybı sebebi ile kan verilecekmiş , kötü ihtimaller ise bebek çıkarken rahmim de beraberinde alınacakmış. çok düşük %5 ihtimalle plesenta yukarı doğru çıkabilirmiş. nolur dua edin kızlar. sağlıklı bir doğum olsun.
Hayır her kanama erken doğum demek değildir. Kuzenim 9 ay boyunca kanama yasadı sebebi binmeksizin, bebek iyiydi hep. Zamanında kucağına aldı. Bebek iyi olduğu sürece korkmamak gerekiyor ama yıpratıcı farkndayim. Sakın ol birşeyler olacaksa kaderimizde yazılıysa hiçbi şekilde engel olamayız yasanır ama o bebeğin dogacsgı varsa her türlü soruna rağmen doğar. Bazen bebek hareketi hissetmiyorum korkuyorum sonra diyorum ki birşey olsa ne yapabılcemm ki veren Allah alan Allah. Allah bebeklerimize can versin kucagımıza alıp saglıkka büyütelim inşAllah. İçini ferah tut zamanını güzel gecirmeye bak, şükür ki herşeye,rağmen bebeğin iyi o da emin ol gelmeyi en az senin kadar istiyor stresini bebeğe yansıtma iyi olmaya calıs ❤Kendi doktorum ameliyattaydı devlete acile gittim.. bekliyemedim kan içindeydim canım
Saglıkla,bebeğini kucağına almak dışında birşey düşünme. Bir tane Allah bize bağışlasın ıhanımlar, detaylı ultrason bitti. bebek maşallah çok iyi her şey yolunda haftasına uyumlu. 26 cm ve 350 gram.
ancak durum benim için pek iç açıcı değil plesanta aşağıda olduğu için doğuma kadar diken üstündeyim benim stresim devam ediyor. bir oh diyemedim yani. plesentanın aşağıda olması sebebi ile ( ilk doğum olan sezaryen yarasının içine girebilirmiş ) en iyi ihtimalle yoğun kanama kaybı sebebi ile kan verilecekmiş , kötü ihtimaller ise bebek çıkarken rahmim de beraberinde alınacakmış. çok düşük %5 ihtimalle plesenta yukarı doğru çıkabilirmiş. nolur dua edin kızlar. sağlıklı bir doğum olsun.
ah inşallahSaglıkla,bebeğini kucağına almak dışında birşey düşünme. Bir tane Allah bize bağışlasın ı
Onu güzelce büyütmeyi nasıp etsin inşallah sen saglıklı ol bebek iyi olsun dünyada baska hiçbirşey önemli kalmıyor. Herşey iyi olacak ❤
başımıza gelmeden bilmiyoruz ki böyle olayları.. internetten araştırdım içim karardı iyice.. 10 hafta sonra duruma bakacaklar eğer yukarı çıkmışsa sorun yok.Yaa ne diyeceğimi bilemedim ilk defa böyle bişi duyuyorum rabbim şifa versin ederim tabiki inşallah sende bebekle sağlıklı olursunuz
Canımm kanama ve 2 adım yol bile yürüyemiyordum bahsetmiştim bu konudan hatırlarsın diye düşünüyorum. Ağrı sebebim ne olabilir diye araştırken bu beğin eşinin aşağıda olması çıkıyordu hep karşıma bu sebeple bu konuyu ben çok araştırdım arqştırdıkçada YouTube hep bu videolarla dolmuştu. Kısacası çoğunlukla yukarı çıkıyor, o kötü ihtimal çok çok minik ve azbaşımıza gelmeden bilmiyoruz ki böyle olayları.. internetten araştırdım içim karardı iyice.. 10 hafta sonra duruma bakacaklar eğer yukarı çıkmışsa sorun yok.