2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benimde dün kimyasal oldu da onun İçin sordum doktor adet olunca gel dedi ama bekleme süresi oluyor mu olmuyor mu diye sordum
bekleme süresi tamamen senın hastalıgın ile tüp bebek tedavinin seyriyle alakalı.
benım hormonlar transfer oncesı degerler için uygundu ve elimizde dondurulmus bekleyen embrıyolar vardı o sebeple beklenmedı.
senin tedavinin seyrini bilmediğim için yorum da yapamadım canım

hayır tamamlayıcı karşılamaz. çünkü sgk nın zorunlu gördüğü haller dışında kalıyor.

hangi medicana ?

benim içimde tek kale maç yapıyor sanki :) çıkınca yandım ben belli ki durmayacak hiç
Maşallah kuzu'ya
Babası da annesinin karnınds çok sakın miş. Normalde de mizacı sakindir eşimindemekki babasına çekicek uslu oğlum ❤ . ssglıklı olsun larda her türlüsü kabulümüz

Maşallah kuzu'ya
Babası da annesinin karnınds çok sakın miş. Normalde de mizacı sakindir eşimindemekki babasına çekicek uslu oğlum ❤ . ssglıklı olsun larda her türlüsü kabulümüz
amin elbette öyle sağlıklı olsunlar inşallah. ama dediğin gibi seninki sakin uslu olacak belli ki. :)

Ben çok hissedemiyorum yani emin olamıyorum. 21+2 yim yaklaşık 4 gündür sanki arada kalp atışıymış gibi çok hafif patırtı hissediyorum. Dışarıdan hissedilmiyor bile sanırım 24 de iyice hissedilir.

Kızlar bende bugün yani az önce bişi hissettim göbek deliğimin kenarında bişi böyle pıt yaptı sanki çok anlıktı bı kaç dk sonra yine oldu anlık bişi di çok sevindimmm bebek hareketi sanırım gaz olsa daha aşağıda kasıkda olurdu diye düşündüm yarın 18+5 oluyorum inşallah karnımda pek büyümedi sanki sizin karnınız nasıl ne durumda

Bana da öyle geldi kalp atışı gibi anlık bisiydiii ama ilk defa hissettim daha öncesinde olmamıştı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…