- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Kimyasal olunca zaten regl oluyorsun vücûd atıyor sonra ki adette tekrar başlayabiliyorsun canım. Geçmiş olsunBenimde dün kimyasal oldu da onun İçin sordum doktor adet olunca gel dedi ama bekleme süresi oluyor mu olmuyor mu diye sordum
bekleme süresi tamamen senın hastalıgın ile tüp bebek tedavinin seyriyle alakalı.Benimde dün kimyasal oldu da onun İçin sordum doktor adet olunca gel dedi ama bekleme süresi oluyor mu olmuyor mu diye sordum
senin detaylı randevu günün ne zaman peki? benim 21 iAYNIYIZ ASLINDA :) BENIMDE BUGUN 18+4
hayır tamamlayıcı karşılamaz. çünkü sgk nın zorunlu gördüğü haller dışında kalıyor.Kızlar bu detaylı tamamlayıcı sağlık kapsamıma giriyo mu bilen var mı?
muhtwmeln ocak ilk haftası gireceğim bende 16+2yim suan kontrolunu oldugum hastanede prof varmş o yapcakmuş ama ekstra para alır mı bilemedm
çok geçmiş olsun kimyasal beni çok sarsmıştı. umarım hemen sağlıklı bir gebelik olurBenimde dün kimyasal oldu da onun İçin sordum doktor adet olunca gel dedi ama bekleme süresi oluyor mu olmuyor mu diye sordum
hangi medicana ?yok dogumu sigortadan karşıllatırım diye düşünüyorum . ama detaylıyıda karşılar diye biliyodum okuyunca karşılamıyr sanıyorm medicana da dogum olcak takibim de orda muhtemelen fiyat yüksek cıakcaktır baska doktor bakacam
benim çok oldu 16. haftadan beri her gün kuvvetlenerek artıyorKızlaaarr bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan varmııı
AYY BEN AYIRT EDEMIYORUM YAA BÖYLE ARA ARA SANKI ICIMDE MISIR PATLIYOR GİBİbenim çok oldu 16. haftadan beri her gün kuvvetlenerek artıyor
Bende emin olamıyorum bazen sanki var gibi ama gaz da olabilir ben 18+3 üm senin bebiş ne kadarlıkAYY BEN AYIRT EDEMIYORUM YAA BÖYLE ARA ARA SANKI ICIMDE MISIR PATLIYOR GİBİ
OMU ACABAA
Şu an bebek tam göbek deliğinin hizasında eğer oralarda patlama ya da kanat çırpmalı gibi titreme gibi hareket varsa evet o bebekAYY BEN AYIRT EDEMIYORUM YAA BÖYLE ARA ARA SANKI ICIMDE MISIR PATLIYOR GİBİ
OMU ACABAA
Ben hisediyordum ama 1 haftadır hiç bile hissedemiyorum . Öyle olurmuş ilk zamanlar ssbırla bekliyorum tekrar hisetmeyiKızlaaarr bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan varmııı
benim içimde tek kale maç yapıyor sanki :) çıkınca yandım ben belli ki durmayacak hiçBen hisediyordum ama 1 haftadır hiç bile hissedemiyorum . Öyle olurmuş ilk zamanlar ssbırla bekliyorum tekrar hisetmeyi
Maşallah kuzu'yabenim içimde tek kale maç yapıyor sanki :) çıkınca yandım ben belli ki durmayacak hiç
maşallaaahhbenim içimde tek kale maç yapıyor sanki :) çıkınca yandım ben belli ki durmayacak hiç
amin elbette öyle sağlıklı olsunlar inşallah. ama dediğin gibi seninki sakin uslu olacak belli ki. :)Maşallah kuzu'ya
Babası da annesinin karnınds çok sakın miş. Normalde de mizacı sakindir eşimindemekki babasına çekicek uslu oğlum ❤ . ssglıklı olsun larda her türlüsü kabulümüz
20 de kesin hissedersin söz :)maşallaaahh
ben hala hıssetmıyorum sanırım o arada hıssedılen gaz sancısı
Bugun 19+2
Bana da öyle geldi kalp atışı gibi anlık bisiydiii ama ilk defa hissettim daha öncesinde olmamıştı hiçBen çok hissedemiyorum yani emin olamıyorum. 21+2 yim yaklaşık 4 gündür sanki arada kalp atışıymış gibi çok hafif patırtı hissediyorum. Dışarıdan hissedilmiyor bilesanırım 24 de iyice hissedilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?