- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence o bahsettiğin bebeğin canımBen çok hissedemiyorum yani emin olamıyorum. 21+2 yim yaklaşık 4 gündür sanki arada kalp atışıymış gibi çok hafif patırtı hissediyorum. Dışarıdan hissedilmiyor bile sanırım 24 de iyice hissedilir.
enox ne bilmiyorum ama ben doğuma kadar hatta bir süre sonrasında da oxapar kullanacağım kan sulandırıcı sanırımkızlaar günaydınn
enoxu kullanmaya devam edıyormusunuz?
ben sanırım doguma kadar kullanacagım
hala göbekten yapmaya devam
evet öyle oluyor kalp çarpması kanat çırpması gibi :)Kızlar bende bugün yani az önce bişi hissettim göbek deliğimin kenarında bişi böyle pıt yaptı sanki çok anlıktı bı kaç dk sonra yine oldu anlık bişi di çok sevindimmm bebek hareketi sanırım gaz olsa daha aşağıda kasıkda olurdu diye düşündüm yarın 18+5 oluyorum inşallah karnımda pek büyümedi sanki sizin karnınız nasıl ne durumda
OXOPARIN BİR DEĞİŞİĞİenox ne bilmiyorum ama ben doğuma kadar hatta bir süre sonrasında da oxapar kullanacağım kan sulandırıcı sanırım
Kaç haftalıksınızGünaydın! Hepiniz nasılsınız?? Ben artık hissettiklerimin bebek hareketi olduğuna eminim eğer denk getirip elimi koyarsam dışardan bile pıtlıyor ama yakalayıpta başka birine hissettiremedim. Pıt diye vurup kaçıyor birkaç saniye sonra belki yine yapıyor sonra kayboluyor. Ayın 28inde ayrıntılı ultrason olacak. Multivitamin, balık yağı, magnezyum kullandırıyor doktor. Vitamin haricini gün aşırı alıyorum doktora güvensem de hergün abartılı geldi hislerime güvendim ben de. Son muayenedeyken 3 kilo almıştım ama birkaç gündür sağlıklı beslenme düzenini bozdum poğaçalar makanarlar çok güzel görünmeye başladı gözüme:)) şu an 3 kiloyu geçmiştir yani. Alışverişe başlamadım ama hediyeler geldi, bebek eşyaları çok tatlı oyuncak gibi hepsi, kapıya astim tulumları bakıyorum sabahları. Enerjim de yerine geldi işe daha rahat gidiyorum artık. Siz neler yapıyorsunuz?
19+3, imzadaki bilgileri hesabım-forum seçeneklerinden ilgili kutucuğu işaretleyerek açabilirsiniz. Herkesin bilgilerini gösteriyor o kısmı açınca.Kaç haftalıksınız
imzada görünmüyor artık.19+3, imzadaki bilgileri hesabım-forum seçeneklerinden ilgili kutucuğu işaretleyerek açabilirsiniz. Herkesin bilgilerini gösteriyor o kısmı açınca.
bana nazar değdi kızım içerde tek kale maç yapıyor hiç durmuyor dedim dedim 2 gündür nerdeyse yok gibi arada çok ufak hareket gelmese ödüm kopacak bir şey oldu diye. akşam yine de bir gidip bakayım diyorum. endişe ettim. hiç durmayan bebek yok gibi çünkü. ben de 19+4 oldum 4 kilo aldım hedefim 10-11 kilo ile tamamlamak inşallahKaç haftalıksınız
ay bunu yeni gördüm bildirim de gelmemeye basladı bana ya ne saçmaladı sitehangi medicana ?
Bende de birden kapanmıştı ama önceki mesajda yazdığım ayarı yapınca açılıyor geri. Tercihe bırakmışlar artık bilgilerin görünüp görünmemesini.imzada görünmüyor artık.
Müthiş faydalı bir bilgi oldu aramızda da 2 gün varmış.19+3, imzadaki bilgileri hesabım-forum seçeneklerinden ilgili kutucuğu işaretleyerek açabilirsiniz. Herkesin bilgilerini gösteriyor o kısmı açınca.
Hala kimsenin imzasında görmüyorumBende de birden kapanmıştı ama önceki mesajda yazdığım ayarı yapınca açılıyor geri. Tercihe bırakmışlar artık bilgilerin görünüp görünmemesini.
Anlamadım neden olmadı benimki hemen açıldı ayarı değiştirince. Aşağıdaki gibi görüyorum seni. Aramızda da 1 gün varmış bu arada:)Hala kimsenin imzasında görmüyorum
Ben de sayende görebiliyorum artık imzaları cnm sağolBende de birden kapanmıştı ama önceki mesajda yazdığım ayarı yapınca açılıyor geri. Tercihe bırakmışlar artık bilgilerin görünüp görünmemesini.
Kapatıp açtım düzeldi :) çok teşekkürler iyi oldu eskisi gibi görmekAnlamadım neden olmadı benimki hemen açıldı ayarı değiştirince. Aşağıdaki gibi görüyorum seni. Aramızda da 1 gün varmış bu arada:)
Yediklerim benim de şişkinlik yapıyor az az yemeye çalışıyorum ama bu sıralar canım da çekiyor. Sonrasında şişkinlikle pişman olacağımı bilmek biraz frenliyordur en azından. Bebeği ben de günde 2 3 kez hissediyorum. Bağımlılık yapıyor her dakika hissedeyim diye bekliyor insan ama hala küçükler. El kol oynatma gibi küçük hareketleri kaçırıyoruz gerinme tarzındaki hareketleri hissediyoruz bence sadece.Kızlarrr bebek hareketlerini hissediyor musunuz tam olarak ben günde 1 yada 2 kere felan hissediyorum ama tam net değil tabiki 19+3 oluyoruz yarın sizde durumlar nasıl bir de bazen mide yanması yaşıyorum ve hazımsızlık var yediklerim çok şişkinlik yapıyor böyle olan var mı