• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

AHAHAH
BENIMDE LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR.
LİV MECİDAL PARKA BAĞLI :)
MUHTEMELEN DOKTORLARIMIZDA AYNII HATTA KESİN AYNI DOÇ.DR.CİHAN ÇETİN :halay:
evet :D ben de Cihan bey'e gideceğim haftada 1 gün benim hastaneye geliyormuş o sebeple 21 aralık :D ay hadi ikimiz de güzel sonuçlar alalım ve artık test faslı kapansın. gerçi ondan 4 hafta sonra da şeker yüklemesi cart curt var benim için bakılacakmış :) ben ilk aylara göre daha sakinim

evet :KK70: ben de Cihan bey'e gideceğim haftada 1 gün benim hastaneye geliyormuş o sebeple 21 aralık :KK70: ay hadi ikimiz de güzel sonuçlar alalım ve artık test faslı kapansın. gerçi ondan 4 hafta sonra da şeker yüklemesi cart curt var benim için bakılacakmış :) ben ilk aylara göre daha sakinim
BENDE ÖYLEE YAA
hattaa ağrım oluyor sancım gırıyor ani harekette bir takım tepkimeler oluyor ama olacak bunlar dıyorum :)
resmen ay sonunu beklıyorum sabırla kontrol için.
ve şuda var artık aslaa arastırmıyoooor ve olumsuz olabılecek her yorumu es geçiyorumm.
herkesın hıkayesı kendıne has dıyıp iyi yorumları okuyorum :)
şeker yüklemesi ile ilgili henüz bilgi verilmedi bana iyimi kötümü yaptırsakmı yaptırmasak mı her kafadan bir ses.
ama ben yıne arastırmıcaamm :) yeter bu kadar doktoruculuk yaa doktorum ne derse o

BENDE ÖYLEE YAA
hattaa ağrım oluyor sancım gırıyor ani harekette bir takım tepkimeler oluyor ama olacak bunlar dıyorum :)
resmen ay sonunu beklıyorum sabırla kontrol için.
ve şuda var artık aslaa arastırmıyoooor ve olumsuz olabılecek her yorumu es geçiyorumm.
herkesın hıkayesı kendıne has dıyıp iyi yorumları okuyorum :)
şeker yüklemesi ile ilgili henüz bilgi verilmedi bana iyimi kötümü yaptırsakmı yaptırmasak mı her kafadan bir ses.
ama ben yıne arastırmıcaamm :) yeter bu kadar doktoruculuk yaa doktorum ne derse o
ben hiç bakmadım doktorum yapılacak dedi tamam dedim. ne yüklerseniz yükleyin :) artık imzalar olmadığından görmüyorum sen kaç hafta kaç gündeydin?

Kızlar böyle yükseğe uzanma felan o tarz şeyler yapıyor musunuz benim stor perdemin biseyi çıkti onu takmaya çalıştım pişman oldum bişi olursa diye

Kızlar böyle yükseğe uzanma felan o tarz şeyler yapıyor musunuz benim stor perdemin biseyi çıkti onu takmaya çalıştım pişman oldum bişi olursa diye
Mecbur kaldgm da Uzanıyorum . Yoksa sandalye taşıyorum üzerine çıkıp yapıyorum. O zamanda agır kaldırmış oluyorum. Napalım birşeyler yapmak Zrndaym Allah korusun bebişlerim izi

çok çok uzanmıyorum hala bazen gereklı durumlarda kendımı uzanırken buluyorum ama .
yani arada oluyor hatta bazen geceleri geriniyorum tüm vucut :) oda istemsiz oluyor

YANİ BEN YAPIYORUM ABARTMADAN TABİ KAVANOZ FALAN ALIYORUM. NE BİLEYİM ARTIK 15-18 CM ARASI BİR CAN DĞŞMEZ KOLAY KOLAY DİYORUM :)

Kızlar bu detaylı tamamlayıcı sağlık kapsamıma giriyo mu bilen var mı?
muhtwmeln ocak ilk haftası gireceğim bende 16+2yim suan kontrolunu oldugum hastanede prof varmş o yapcakmuş ama ekstra para alır mı bilemedm

Kızlar bu detaylı tamamlayıcı sağlık kapsamıma giriyo mu bilen var mı?
muhtwmeln ocak ilk haftası gireceğim bende 16+2yim suan kontrolunu oldugum hastanede prof varmş o yapcakmuş ama ekstra para alır mı bilemedm
EVET EKSSTRE PARA ALINIYOR
ÇÜNKÜ O BÖLÜM FARKLI PERİNATALOJİ DOKTORU BAKIYOR. :)
BENIMDE HASTANEDE OLDUGU ICIN DIŞARDA BASKA BIR YERE YONLENDIRME YAPILMADI.
1.550 TL BİZİM HASTANEDE

YAPACAGIN HASTANEDE DOĞUM FIYATINI ÖĞRENDİNMİ

EVET EKSSTRE PARA ALINIYOR
ÇÜNKÜ O BÖLÜM FARKLI PERİNATALOJİ DOKTORU BAKIYOR. :)
BENIMDE HASTANEDE OLDUGU ICIN DIŞARDA BASKA BIR YERE YONLENDIRME YAPILMADI.
1.550 TL BİZİM HASTANEDE

YAPACAGIN HASTANEDE DOĞUM FIYATINI ÖĞRENDİNMİ
yok dogumu sigortadan karşıllatırım diye düşünüyorum . ama detaylıyıda karşılar diye biliyodum okuyunca karşılamıyr sanıyorm medicana da dogum olcak takibim de orda muhtemelen fiyat yüksek cıakcaktır baska doktor bakacam

Back