- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
hangi hastane senin istanbul mu? bana da bu fiyatı verdilerBENIMDE 21.HAFTADA OLACAK CANIM
BENIMKIDE DOÇ.DR. HASTANENIN KENDI PERİNATOLOJİ DOKTORU 1.550 TL
27 ARALIKTA MUAYENE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi hastane senin istanbul mu? bana da bu fiyatı verdilerBENIMDE 21.HAFTADA OLACAK CANIM
BENIMKIDE DOÇ.DR. HASTANENIN KENDI PERİNATOLOJİ DOKTORU 1.550 TL
27 ARALIKTA MUAYENE
aaa sen de bana mı sordun florya medical parkBENIMDE RAKKAM AYNI
HANGI HASTANEDE YAPTIRIYORSUN
maşallah :) bi biri vuracak bi biri içerde maç olacak desene :)))Ben 17.haftadqn beri günde bir iki kere ufak ufak hissediyorum. Ikiz oldukları için belki de.
AHAHAHaaa sen de bana mı sordun florya medical park
evet ben de Cihan bey'e gideceğim haftada 1 gün benim hastaneye geliyormuş o sebeple 21 aralık ay hadi ikimiz de güzel sonuçlar alalım ve artık test faslı kapansın. gerçi ondan 4 hafta sonra da şeker yüklemesi cart curt var benim için bakılacakmış :) ben ilk aylara göre daha sakinimAHAHAH
BENIMDE LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR.
LİV MECİDAL PARKA BAĞLI :)
MUHTEMELEN DOKTORLARIMIZDA AYNII HATTA KESİN AYNI DOÇ.DR.CİHAN ÇETİN
BENDE ÖYLEE YAAevet ben de Cihan bey'e gideceğim haftada 1 gün benim hastaneye geliyormuş o sebeple 21 aralık ay hadi ikimiz de güzel sonuçlar alalım ve artık test faslı kapansın. gerçi ondan 4 hafta sonra da şeker yüklemesi cart curt var benim için bakılacakmış :) ben ilk aylara göre daha sakinim
ben hiç bakmadım doktorum yapılacak dedi tamam dedim. ne yüklerseniz yükleyin :) artık imzalar olmadığından görmüyorum sen kaç hafta kaç gündeydin?BENDE ÖYLEE YAA
hattaa ağrım oluyor sancım gırıyor ani harekette bir takım tepkimeler oluyor ama olacak bunlar dıyorum :)
resmen ay sonunu beklıyorum sabırla kontrol için.
ve şuda var artık aslaa arastırmıyoooor ve olumsuz olabılecek her yorumu es geçiyorumm.
herkesın hıkayesı kendıne has dıyıp iyi yorumları okuyorum :)
şeker yüklemesi ile ilgili henüz bilgi verilmedi bana iyimi kötümü yaptırsakmı yaptırmasak mı her kafadan bir ses.
ama ben yıne arastırmıcaamm :) yeter bu kadar doktoruculuk yaa doktorum ne derse o
Kimyasal gebelikten sonra herhangi bir işlem yapıldı mı size1.DENEMEDE 1 ADET - NEGATİF
2.DENEMEDE 2 ADET - KİMYASAL GEBELİK
3.DENEMEDE 2 ADET ÇOK ŞÜKÜR BİRİ TUTTU RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.
SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALALIM
Mecbur kaldgm da Uzanıyorum . Yoksa sandalye taşıyorum üzerine çıkıp yapıyorum. O zamanda agır kaldırmış oluyorum. Napalım birşeyler yapmak Zrndaym Allah korusun bebişlerim iziKızlar böyle yükseğe uzanma felan o tarz şeyler yapıyor musunuz benim stor perdemin biseyi çıkti onu takmaya çalıştım pişman oldum bişi olursa diye
evet yaa imzalar kalkınca ne kötü oldu benim bugün 18+4ben hiç bakmadım doktorum yapılacak dedi tamam dedim. ne yüklerseniz yükleyin :) artık imzalar olmadığından görmüyorum sen kaç hafta kaç gündeydin?
yok kimyasaldan sonra hemen regl gelince 3.transfer yapıldıKimyasal gebelikten sonra herhangi bir işlem yapıldı mı size
çok çok uzanmıyorum hala bazen gereklı durumlarda kendımı uzanırken buluyorum ama .Kızlar böyle yükseğe uzanma felan o tarz şeyler yapıyor musunuz benim stor perdemin biseyi çıkti onu takmaya çalıştım pişman oldum bişi olursa diye
YANİ BEN YAPIYORUM ABARTMADAN TABİ KAVANOZ FALAN ALIYORUM. NE BİLEYİM ARTIK 15-18 CM ARASI BİR CAN DĞŞMEZ KOLAY KOLAY DİYORUM :)Kızlar böyle yükseğe uzanma felan o tarz şeyler yapıyor musunuz benim stor perdemin biseyi çıkti onu takmaya çalıştım pişman oldum bişi olursa diye
BUGÜN 18+4 aramızda 1 gün vardı doğruevet yaa imzalar kalkınca ne kötü oldu benim bugün 18+4
senin ne kadarlık oldu
AYNIYIZ ASLINDA :) BENIMDE BUGUN 18+4BUGÜN 18+4 aramızda 1 gün vardı doğru
EVET EKSSTRE PARA ALINIYORKızlar bu detaylı tamamlayıcı sağlık kapsamıma giriyo mu bilen var mı?
muhtwmeln ocak ilk haftası gireceğim bende 16+2yim suan kontrolunu oldugum hastanede prof varmş o yapcakmuş ama ekstra para alır mı bilemedm
yok dogumu sigortadan karşıllatırım diye düşünüyorum . ama detaylıyıda karşılar diye biliyodum okuyunca karşılamıyr sanıyorm medicana da dogum olcak takibim de orda muhtemelen fiyat yüksek cıakcaktır baska doktor bakacamEVET EKSSTRE PARA ALINIYOR
ÇÜNKÜ O BÖLÜM FARKLI PERİNATALOJİ DOKTORU BAKIYOR. :)
BENIMDE HASTANEDE OLDUGU ICIN DIŞARDA BASKA BIR YERE YONLENDIRME YAPILMADI.
1.550 TL BİZİM HASTANEDE
YAPACAGIN HASTANEDE DOĞUM FIYATINI ÖĞRENDİNMİ
Benimde dün kimyasal oldu da onun İçin sordum doktor adet olunca gel dedi ama bekleme süresi oluyor mu olmuyor mu diye sordumyok kimyasaldan sonra hemen regl gelince 3.transfer yapıldı