- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
ÖLÇÜM ÜSTTEN Mİ YAPILDI ALTTAN MI ?kızlar bide birşey soracağım 16. Haftada 34 mm olan rahim ağzım 20 hafta detaylıda 31mm çıktı da bende tabi biraz evhamlandım ama doktorum birşey demedi sizde nasıl ?
sitede sorun varmış. mesaj atmışlar sen görmedin sanırım canımKIZLAAR DOĞUM HAFTASI İMZALARIMIZ GÖRÜNMÜYOR HİÇBİRİMİZİN NEDEN ACABA?
doktor bir şey demedi ise bence sorun yoktur ben hiç ölçüm sormuyorum o da bana durum iyi diyor.kızlar bide birşey soracağım 16. Haftada 34 mm olan rahim ağzım 20 hafta detaylıda 31mm çıktı da bende tabi biraz evhamlandım ama doktorum birşey demedi sizde nasıl ?
Üstten yapıldı kuzum bugünde biraz agrım oldu ara ara olabilirÖLÇÜM ÜSTTEN Mİ YAPILDI ALTTAN MI ?
BANA DOKTORUM USTTEN YAPILAN ÖLÇÜMLERDE RAHIM OLCUSU TAM OLARAK YAPILAMIYOR DEDI
ÇÜNKÜ GÖRÜNTÜ AŞAĞI KADAR İNMİYOR DEDİ
Bazen bilmemek gerçekten iyi kafaya takıyor insan bende biraz agrım olunca direk ona bağlıyorumdoktor bir şey demedi ise bence sorun yoktur ben hiç ölçüm sormuyorum o da bana durum iyi diyor.
Doktor iyi gördüyse iyidir. Bıgun banada ölçüm yapıldı rakam söylemedi bile iyi dedi. Doktorlar çokdetay vermeyi sevmiyorlar iyi olduğunu bilmek yetiyor bazen icnii ferah tutkızlar bide birşey soracağım 16. Haftada 34 mm olan rahim ağzım 20 hafta detaylıda 31mm çıktı da bende tabi biraz evhamlandım ama doktorum birşey demedi sizde nasıl ?
Teşekkür ederim kuzum çalışınca hep ayakta da kalınca biraz takıyorum galiba pek çalışasım yok bu gebelikten dolayıDoktor iyi gördüyse iyidir. Bıgun banada ölçüm yapıldı rakam söylemedi bile iyi dedi. Doktorlar çokdetay vermeyi sevmiyorlar iyi olduğunu bilmek yetiyor bazen icnii ferah tut
Haklısın Allah yardımcın olsun. Allahın izniyle bişey olmazTeşekkür ederim kuzum çalışınca hep ayakta da kalınca biraz takıyorum galiba pek çalışasım yok bu gebelikten dolayı
ÜST ÖLÇÜMLER DOGRU OLMUYORMUS CANIM BANADA DOKTORUM SÖYLEDİ ÇÜNKÜ ÜSTTEN BAKILINCA ULTRASON CİHAZI AŞAĞI KADAR INDIRMIYORLAR OYUZDEN USTTEN BAKILINCA 30 MM İYİ BİR DEĞER SAYILIYORMUŞÜstten yapıldı kuzum bugünde biraz agrım oldu ara ara olabilir
ooo grubun nadir erkeklerinden :) hayırlısı ile kucağına almanı dilerim sağlıkla gelsin oğluşunMerhaba kızlar bizimde oğlumuz olcak bugun öğrendik herşey güzel hareketler yavaş yavaş belli olmaya başladı . Artık korkular da azaldı. Daha iyiyim çok şükür sizler nasılsınız?
Sürec nasıl geçiyor?
Evet ya kızımız çoğunlukta ydı. Hayırlısıyla çok sağol canım hepimiz sagsalım kıcaklayalım bebişleriooo grubun nadir erkeklerinden :) hayırlısı ile kucağına almanı dilerim sağlıkla gelsin oğluşun
Biz de çok baktık bunda karar kıldık.Tek tarafı indirilebiliyor mu? O da önemli bence çünkü büyüdükçe uyurken yatağa koymak zorlaşıp o yükseklikten eğilmek bel sorunlarına yol açabilir. Annem zaten bebekken de eğilemez parmaklıkların üzerinden. Baktığım aşağıdaki gibiydi. Alttaki mekanizması çok güzel bir sallantı vermiş salladıkça sallayasım geldi mağazada:) malzeme detayına alacağımız zaman bakarız fiyatlara göre ama bunlar komple ahşap gibi görünüyor.
BENIMDE 21.HAFTADA OLACAK CANIMHanımlar dün 20. Hafta kontrolüme gittim. Detaylı ultrason istedi 22.hafta başı için. Bir uzmandan randevu aldım 1200 fiyat verildi. Normal mi bilmiyorum. Kadın doğumda da yapıldığını duydum ama yer bulmak zor oluyormuş.
Bugün ayrıyetten tetenoz aşısı oldum sağlık ocağında. Henüz yaptırmayanlar için ağrısı olmadı ben de endişe etmenize gerek yok.Genel kan idrar tahlilleri filan verildi. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
Alacağım zaman oraya da bakarım. İyi olmuş şimdiden almak, ev taşıma işimiz olmasa yeni yıla kalmadan alırdım ben de. Sabit yatak alıp senelerce ayakta sallamak zorunda kalan yakınlarım oldu. Uyku eğitimi konusunda kendime çok güvenemedim ben de, madem bebek ne derse o olacak bari konforlu şekilde olsun:))Biz de çok baktık bunda karar kıldık.
Baby mallda daha uygun fiyatı ve istediğiniz zaman getirip montajını yapıyorlar. Aklınızda bulunsun.
Anneyanı olabilmesi güzel. Normalde bebeklerin sallanmasına karşı olan ben ikiz olunca aman sallansın der oldum. Bu model gıcır gıcır yada ayarsız değil sakince sallanıyor ve yere vurmuyor. Doğal ahşap... kıymık vs farketmedim mağazadakinde, umarım eve de iyisi gelir.
Bir diger avantajı da içindeki tekstil beşikle beraber geliyor.
Sanırım 18 kg. Kapasitesi var.
Ben 17.haftadqn beri günde bir iki kere ufak ufak hissediyorum.Kızlar ilk gebeliği olup hareketleri hissetmeye başladınız mı yarın 17+5 oluyorum bende bişi yok henüz
canım bana 1550 tl dendi randevum var 21 aralık senin rakam yine iyiymiş. ben de tetanoz olacağımHanımlar dün 20. Hafta kontrolüme gittim. Detaylı ultrason istedi 22.hafta başı için. Bir uzmandan randevu aldım 1200 fiyat verildi. Normal mi bilmiyorum. Kadın doğumda da yapıldığını duydum ama yer bulmak zor oluyormuş.
Bugün ayrıyetten tetenoz aşısı oldum sağlık ocağında. Henüz yaptırmayanlar için ağrısı olmadı ben de endişe etmenize gerek yok.Genel kan idrar tahlilleri filan verildi. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
BENIMDE RAKKAM AYNIcanım bana 1550 tl dendi randevum var 21 aralık senin rakam yine iyiymiş. ben de tetanoz olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?