2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Sen bence hiç newborn bişey alma direk 3 aylıkta başlasın zıbınlar tulumlar
ay demeeee valla Allah biliyor hiç de sevmiyorum aşırı uzun kadın umarım başıma gelmez. yenidoğan 2 body aldım sadece başka da almam :)

Kızlar benim 14+6 100 grammış zayıf demekki size göre , cinsiyet de belli oldu ama sürpriz öğrenicem hafta sonu zarfta yazılı bekliyorum öyle . Bulantıya göre cinsiyet olur mu bilmiyorum ama dört ay bitecek neredeyse hala çok kötü bulantılarım yiyemiyorum zayıf kaldı çocuk . Benim beta çok yüksek başlamıştı o zaman erkek mi diyosunuz teorilerinize göre fotoğrafta hiç bişey belli olmuyor . Bir de hissedenlere ne mutlu keşke ben de hissetsem yakında ya .

Eklentiler

• EACB3F47-06CF-4DAE-BC59-516540562834.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 43
canım bılıyorsunkı benım betalar senınkındende yuksek gıttı hatta ıkızmı dedık
ama kız çıktı
inanmayın öyle beta yuksekmus eksıymıs tuzluymus tüm teorılerı yıktım ben hiçbiri tutmadıı
koca karı hurafesii

tek bır teorıı tuttuu amaaa göbegım altta sıvrılmedı.. ve sol göğüs sag gogusten daha buyuk. veee hep solda hıssettım tum sancıları ebbek sola yerlesmıs. bunlar kız belırtısı dıyee herkes demıstı budamı hurafe bılmıyorum ama bırtek bunlar tuttu

Kız da zaten karın aşağıda oluyomuş canım sivrilmiyomuş yuvarlak yanları dolgun oluyomuş tatlı ekşi ben de bilmem genelde ekşi yiyorum bulantıma iyi geldiği için o da . Bakalım ne olacak ama herkesin kız grupta şaşırdım

zayıf diye düşünme son ay zaten önemli olan başlarda böyle olabilir belki ben iri diye erken hissettim. önemli olan sağlıklı olmaları. bence seninki erkek :)

Kaşar peynir baya besliyormus bebeği bu hafta dene bakalım cnm
Canını sıkma hiç
kardeşim dokuz ay kustu dört kiloya yakın doğurdu iki kızını da

Kaşar peynir baya besliyormus bebeği bu hafta dene bakalım cnm
Canını sıkma hiç
kardeşim dokuz ay kustu dört kiloya yakın doğurdu iki kızını da
YA KIZLAR AGIRLIGI AZ GIBI KONUSMUSSUNUZ AMA IMZASINA BAKTIGINIZDA ZATEN BU DONEMDE OLMASI GEREKEN AGIRLIĞI BEBEGIN 78 GR. DIYOR.
ARKADASIN KI 100 GRAM FAZLA BILE :)
NEDEN AZ OLDUGUNU DÜŞÜNDÜRDÜ BU SİZE
BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUMM

Herkese merhaba bende 15+0 da Erkek bebek bekliyorum tüp bebek 2. Denemede hamile kaldim araniza yeni katıldım. Rabbim sağlikla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Alışveriş yapmaya başladiniz mı benim ilk bebegim ilk basta kac beden aliyorsunuz ben 1-3 aylara bakiyorum baya kucuk gibi geliyor normal mi

öncelikle tebrık ederım hayırlısı olsun
benımde ılk bebegım 3.denememde oldu :)
yavas yavas basladık alısverıse. ocak ayında hersey zamlanacak dıyorlar oyuzden oncelıkle en buyuk parcalardan basladım.
odasını sıparıs ettık
arabasını aldık
minik minik kendı ıhtıyaclarımı kremlerımı ve bebegın esyalrına baslıcam.
nette ıhtıyac lıstesı gormustum ordan bakıcam cok cabuk buyuduklerı ıcın ılk donem ıcın cok fazla kıyafet almam.

Tesekkur ederim sizede hayirli olsun bende buyuk parcaları aldım sayilir ve bez stogu yapmaya basladim en önemlisi oymus oyle diyorlar evet yılbasindan sonra baya herseye zam gelecek diyorlar kıyafetler bile suan baya pahalı kücücük seyler evet hemen buyuyor kucuk seyler alma dedi etrafimda yeni dogum yapan arkadaslarim ondan biraz tereddutteyim acaba diyorum son aylarda mı yapsam kilosu boyu az cok netlesiyor gibi son aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…