• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

140 gr mış benimki
Mrb güzel anneler
4 gün önce ilk tekmeyi attı bizim oğlan darısı size inşallah 💙🧿🐣😇
Ay çok heyecanlı✨️. Ben de hiçbir tık yok daha hissedemiyorum. 20 haftadan önce hissetmessin çok dediler çevremdeki gebelik yaşamış olanlar. Seninki erken belli etmiş kendini ne güzel😍

Ben daha keseyi görmeden bildiğin adet olmuştum. Kesin düştü dediğim bebeğim benimle kaldı. Çok şaşırmıştım. Doktorum bana dedi ki: eğer sağlıklı bir gebelikse kanamalar düşürmez ama sağlıksızsa vücut onu atmaya çalışıyo atar dedi. Çok hareket etmemeye çalıştım. Progestan dex oksapar sabah öğle akşam 3 er tane progestan fitil kullandım. Zamanla kanamalarım da azaldı ve kanama bölgem olduğunu kanamaya neden olanın o olduğunu öğrendim. Kanama bölgesi risk demek bebeği düşürebilir beslenme noktasını engelleyebilir ve bebeğini kaybedebilirsin demek. Ve yapıcak hiçbişe yok beklemekten başka. Zamanla kanama bölgem kayboldu. Allah’tan hayırlısına dua et. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur bu günleri uutursun.
Çok tesekur ederim evet beklemekten başka şansımız yok inşallah canım ❤️

Tam senin zamanında bende oldu baya yoğun şekilde
Acilde kalp atışı vardı baktılar proluton iğne yaptılar
Coraspin kullanıyordum biraktirdilar oksapar iğneye üç gün ara verdik Atlattık çok şükür sana da geçmiş olsun cnm 🌺
Çok tesekur ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.❤️

140 gr mış benimki

Ay çok heyecanlı✨️. Ben de hiçbir tık yok daha hissedemiyorum. 20 haftadan önce hissetmessin çok dediler çevremdeki gebelik yaşamış olanlar. Seninki erken belli etmiş kendini ne güzel😍
Benimde 130 Gr di en son gittiğimde geçen hafta

Maşallah senin minnosa da 🧿🐣
Kişiden kişiye değişiyormuş parmak ucunla değersin ya pıt pıt pıt öyle bişe 2 cm bacak anca öyle hahah 💙

gittim canım dün akşam gittim ama alt karında çok ağrım vardı onun için gittim. burdaki bir hastanenin nöbetçi doktoruna gittim. zaten o kayıptan sonra hep aklımdaydı. ağrı olunca durmadım akşam 10 da gittim. doktor da şansıma bir ilgili çıktı :)
çok şükür sorun yok. 190 gr ağırlığı ve bacaklar dahil 15 cm olmuş dedi. 4 boyutlu resim de gösterdi ama ben bir şey anlamadım :KK70: ağrılar için de gizli enfeksiyon olabilir dedi. idrarda yanma olmasa da bazen ağrı ile olabilirmiş. bir tane ilaç verdi suya koy iç 6 saat tuvalete gitme dedi. kendi doktoruma danışmadan almak istemedim ilacı ama internetten baktım gebelere özel ilaçmış. bende durum böyle en azından 2 hafta sonraki doktor randevuma kadar içim rahat.
Ay maşallah daha 14. haftadan 190 gr olmuş. Benim takip ettiğim uygulamada 18. haftada 200 gr olacak yazıyordu seninki biraz iri olacak demek :)

Çok hissedemiosun cnm pıt pıt pıt parmak ucu değer ya öyleydi günde bı kaç defa oldu çok olmuyor minik olduğu için siddetlileri hissedilebilir 👍🏼😇
Sen nasıl oldun ağrıların geçti mi
GEÇTİ CANIM HATTA MİDE BULANTILARIMA GECTII
NASIL IIYIMI HERSEY YOLUNDAMI DIYE HERGUN MERAK EDIYORUM
KONTROLUM 26 KASIMDA :)

KARNIN CIKMAYA BASLADIMIII

GEÇTİ CANIM HATTA MİDE BULANTILARIMA GECTII
NASIL IIYIMI HERSEY YOLUNDAMI DIYE HERGUN MERAK EDIYORUM
KONTROLUM 26 KASIMDA :)

KARNIN CIKMAYA BASLADIMIII
Canm bulantin ne zmn geçti kac haftaliktin benim var ama öncekine göre azaldı tam geçmedi rahatlıkla yemeklerin tadını alamiyorum

Canm bulantin ne zmn geçti kac haftaliktin benim var ama öncekine göre azaldı tam geçmedi rahatlıkla yemeklerin tadını alamiyorum
BEN HALA ILAC ICIYORUM ILACI BIRAKAMADIM HER AN TEKRAR BAŞLAR DIYE AMA HAFIFLEDI BENIMDE ILACSIZ DENEMEDIM GERCI HALA
BIR KAC GUNDUR GECTI

Ay maşallah daha 14. haftadan 190 gr olmuş. Benim takip ettiğim uygulamada 18. haftada 200 gr olacak yazıyordu seninki biraz iri olacak demek :)
valla ben de aynı tepkiyi verdim hatta hocam emin misiniz obez mi bu bebek dedim güldü :) illa biraz yanılma payı vardır ama galiba dediğin gibi iri olacak babası 195 olunca kazulet gibi bir kızım gelecek gibi :D

valla ben de aynı tepkiyi verdim hatta hocam emin misiniz obez mi bu bebek dedim güldü :) illa biraz yanılma payı vardır ama galiba dediğin gibi iri olacak babası 195 olunca kazulet gibi bir kızım gelecek gibi :KK70:
Sen bence hiç newborn bişey alma direk 3 aylıkta başlasın zıbınlar tulumlar :D

Back