- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
Evet malesef burdaki çoğu kişi o haftalarda aynı sorunları yaşadık. Ama doktora git mutlakaİyi akşamlar arkadaslar 7+3 hamilelik sürem ama kanamam ve sancılarım oluyor çok korkutuyor beni başına gelen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet malesef burdaki çoğu kişi o haftalarda aynı sorunları yaşadık. Ama doktora git mutlakaİyi akşamlar arkadaslar 7+3 hamilelik sürem ama kanamam ve sancılarım oluyor çok korkutuyor beni başına gelen var mı?
Gittim canım düşük kanamaları diyorlar tüp bebekte böyle oluyor diyorlar neden bilmiyorumEvet malesef burdaki çoğu kişi o haftalarda aynı sorunları yaşadık. Ama doktora git mutlaka
10. gün 200 ama bunla alakası var mı ki?Merhabalaar kiz bebek bekleyen anneler ilk betalarini kacinci gün kacla ögrendiler acaba cok merak ediyorumm
yaaa çok tebrik ederim. konuda 1 ya da2 erkek var zaten :)Bir KIZ bebek daha
NARİNAL CANIM BİRŞEY SORCAM ARKADASIN BEBEK KAYBINDAN SONRA DOKTORAS GITTN MI :)yaaa çok tebrik ederim. konuda 1 ya da2 erkek var zaten :)
gittim canım dün akşam gittim ama alt karında çok ağrım vardı onun için gittim. burdaki bir hastanenin nöbetçi doktoruna gittim. zaten o kayıptan sonra hep aklımdaydı. ağrı olunca durmadım akşam 10 da gittim. doktor da şansıma bir ilgili çıktı :)NARİNAL CANIM BİRŞEY SORCAM ARKADASIN BEBEK KAYBINDAN SONRA DOKTORAS GITTN MI :)
BİZ GECEN HAFTA O YORUMU GORDUKTEN SONRA BIRCOK KISI BURAYA KIPIRDAMALARI DUYANA GIRMEYECEGIZ DEDIK AMA YINE SIZLERDEI MERAK EDIYORUM.
AMA GECEN HAFTADAN BERI ASLA ZAMAN GECMUYOR VE AKLIMDANDA CIKMIYOR AMA DOKTORA EŞİM ASLA GOTURMEZ CUNKU BUNA MANYAKLIK PARONAYAKLIK DIYOR..
ZATEN BOYLE OKUDUM DERSEN NEDEN HERSEYI OKUYORSUN DIYEDE KIZACAK.
SEN NAPIYOSUN GITTINMI HIC DOKTORA YADA EN SON NE ZMN GITTIN VE TEKRAR NE ZMN GIDECEKSIN.
BEN SABIRSIZLIKLA 26 KASIMI BEKLIYORUM COK UZUN BIR ZAMANN
Sen erkek demiştin benimki için ama kız çıktı. Kız evlat candır yayaaa çok tebrik ederim. konuda 1 ya da2 erkek var zaten :)
Bende bilmiyorum ki canim suan 7+6 haftaligim tüp bebekle merak ettim kiz bebek betada düsük basliyo dedi bi arkadas bu gruptada mahsallah suphanallah nerdeyse herkesin kiz10. gün 200 ama bunla alakası var mı ki?
heyecan olsun dedim ama sitenin adı kadınlar kulübü başka ne olabilirdi kiSen erkek demiştin benimki için ama kız çıktı. Kız evlat candır ya
valla öyle sanırım 15 kişiydik 2 erkek çıktıBende bilmiyorum ki canim suan 7+6 haftaligim tüp bebekle merak ettim kiz bebek betada düsük basliyo dedi bi arkadas bu gruptada mahsallah suphanallah nerdeyse herkesin kiz
5.gun embriyosuMerhabalaar kiz bebek bekleyen anneler ilk betalarini kacinci gün kacla ögrendiler acaba cok merak ediyorumm
Tam senin zamanında bende oldu baya yoğun şekildeGittim canım düşük kanamaları diyorlar tüp bebekte böyle oluyor diyorlar neden bilmiyorum
Çok sevindimm yani 16. Haftada mi hissettinn ilk gebeliğin miMrb güzel anneler
4 gün önce ilk tekmeyi attı bizim oğlan darısı size inşallah
Evet ilk gebelikÇok sevindimm yani 16. Haftada mi hissettinn ilk gebeliğin mi
Hareketi hissetmeme çok sevndm darısı bize olsunMrb güzel anneler
4 gün önce ilk tekmeyi attı bizim oğlan darısı size inşallah
10. Günde kanda öğrendim. Beta 70 idi. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Biri tuttu çok şükürMerhabalaar kiz bebek bekleyen anneler ilk betalarini kacinci gün kacla ögrendiler acaba cok merak ediyorumm
Ben daha keseyi görmeden bildiğin adet olmuştum. Kesin düştü dediğim bebeğim benimle kaldı. Çok şaşırmıştım. Doktorum bana dedi ki: eğer sağlıklı bir gebelikse kanamalar düşürmez ama sağlıksızsa vücut onu atmaya çalışıyo atar dedi. Çok hareket etmemeye çalıştım. Progestan dex oksapar sabah öğle akşam 3 er tane progestan fitil kullandım. Zamanla kanamalarım da azaldı ve kanama bölgem olduğunu kanamaya neden olanın o olduğunu öğrendim. Kanama bölgesi risk demek bebeği düşürebilir beslenme noktasını engelleyebilir ve bebeğini kaybedebilirsin demek. Ve yapıcak hiçbişe yok beklemekten başka. Zamanla kanama bölgem kayboldu. Allah’tan hayırlısına dua et. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur bu günleri uutursun.İyi akşamlar arkadaslar 7+3 hamilelik sürem ama kanamam ve sancılarım oluyor çok korkutuyor beni başına gelen var mı?