• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

yaaa çok tebrik ederim. konuda 1 ya da2 erkek var zaten :)
NARİNAL CANIM BİRŞEY SORCAM ARKADASIN BEBEK KAYBINDAN SONRA DOKTORAS GITTN MI :)
BİZ GECEN HAFTA O YORUMU GORDUKTEN SONRA BIRCOK KISI BURAYA KIPIRDAMALARI DUYANA GIRMEYECEGIZ DEDIK AMA YINE SIZLERDEI MERAK EDIYORUM.
AMA GECEN HAFTADAN BERI ASLA ZAMAN GECMUYOR VE AKLIMDANDA CIKMIYOR AMA DOKTORA EŞİM ASLA GOTURMEZ CUNKU BUNA MANYAKLIK PARONAYAKLIK DIYOR..
ZATEN BOYLE OKUDUM DERSEN NEDEN HERSEYI OKUYORSUN DIYEDE KIZACAK.
SEN NAPIYOSUN GITTINMI HIC DOKTORA YADA EN SON NE ZMN GITTIN VE TEKRAR NE ZMN GIDECEKSIN.

BEN SABIRSIZLIKLA 26 KASIMI BEKLIYORUM COK UZUN BIR ZAMANN

NARİNAL CANIM BİRŞEY SORCAM ARKADASIN BEBEK KAYBINDAN SONRA DOKTORAS GITTN MI :)
BİZ GECEN HAFTA O YORUMU GORDUKTEN SONRA BIRCOK KISI BURAYA KIPIRDAMALARI DUYANA GIRMEYECEGIZ DEDIK AMA YINE SIZLERDEI MERAK EDIYORUM.
AMA GECEN HAFTADAN BERI ASLA ZAMAN GECMUYOR VE AKLIMDANDA CIKMIYOR AMA DOKTORA EŞİM ASLA GOTURMEZ CUNKU BUNA MANYAKLIK PARONAYAKLIK DIYOR..
ZATEN BOYLE OKUDUM DERSEN NEDEN HERSEYI OKUYORSUN DIYEDE KIZACAK.
SEN NAPIYOSUN GITTINMI HIC DOKTORA YADA EN SON NE ZMN GITTIN VE TEKRAR NE ZMN GIDECEKSIN.

BEN SABIRSIZLIKLA 26 KASIMI BEKLIYORUM COK UZUN BIR ZAMANN
gittim canım dün akşam gittim ama alt karında çok ağrım vardı onun için gittim. burdaki bir hastanenin nöbetçi doktoruna gittim. zaten o kayıptan sonra hep aklımdaydı. ağrı olunca durmadım akşam 10 da gittim. doktor da şansıma bir ilgili çıktı :)
çok şükür sorun yok. 190 gr ağırlığı ve bacaklar dahil 15 cm olmuş dedi. 4 boyutlu resim de gösterdi ama ben bir şey anlamadım :D ağrılar için de gizli enfeksiyon olabilir dedi. idrarda yanma olmasa da bazen ağrı ile olabilirmiş. bir tane ilaç verdi suya koy iç 6 saat tuvalete gitme dedi. kendi doktoruma danışmadan almak istemedim ilacı ama internetten baktım gebelere özel ilaçmış. bende durum böyle en azından 2 hafta sonraki doktor randevuma kadar içim rahat.

Gittim canım düşük kanamaları diyorlar tüp bebekte böyle oluyor diyorlar neden bilmiyorum
Tam senin zamanında bende oldu baya yoğun şekilde
Acilde kalp atışı vardı baktılar proluton iğne yaptılar
Coraspin kullanıyordum biraktirdilar oksapar iğneye üç gün ara verdik Atlattık çok şükür sana da geçmiş olsun cnm 🌺

Iyi aksamlar benim de bugün transferimiz oldu 3. Gün dondurulmuş emrio ne zaman evde test yapayim kafam karıştı hesaplarda hihi

İyi akşamlar arkadaslar 7+3 hamilelik sürem ama kanamam ve sancılarım oluyor çok korkutuyor beni başına gelen var mı?
Ben daha keseyi görmeden bildiğin adet olmuştum. Kesin düştü dediğim bebeğim benimle kaldı. Çok şaşırmıştım. Doktorum bana dedi ki: eğer sağlıklı bir gebelikse kanamalar düşürmez ama sağlıksızsa vücut onu atmaya çalışıyo atar dedi. Çok hareket etmemeye çalıştım. Progestan dex oksapar sabah öğle akşam 3 er tane progestan fitil kullandım. Zamanla kanamalarım da azaldı ve kanama bölgem olduğunu kanamaya neden olanın o olduğunu öğrendim. Kanama bölgesi risk demek bebeği düşürebilir beslenme noktasını engelleyebilir ve bebeğini kaybedebilirsin demek. Ve yapıcak hiçbişe yok beklemekten başka. Zamanla kanama bölgem kayboldu. Allah’tan hayırlısına dua et. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur bu günleri uutursun.

Back