Herkese merhaba bende 15+0 da Erkek bebek bekliyorumtüp bebek 2. Denemede hamile kaldim araniza yeni katıldım. Rabbim sağlikla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Alışveriş yapmaya başladiniz mı benim ilk bebegim ilk basta kac beden aliyorsunuz ben 1-3 aylara bakiyorum baya kucuk gibi geliyor normal mi
valla hangisi hatalı bilmiyorum ama pazartesi akşam gittiğimde doktor 190 gr ölçtü ben de çok şaşırdımHATTA BAK SENDE BAYAGI ÖNDESIN AMA SENINKINDE 150 GR. YAZIYOR ACABA BU İMZALARDA YAZANLAR HATALIMI ??
SEN ARAMIZDA TECRUBELISIIINNNmerhaba hayırlı olsun grupta erkek bebek yok denecek kadar az. ayrıca sana o küçük gibi gelen kıyafetleri giydirdiğinde bebek içinde kaybolacak :) ben ilk bebeğimde eve geldikten sonra 0-3 ay kıyafetler büyük geldiği için 0-1 ay arası 2 ayrı kıyafet almıştım. bebeğim de küçük değildi 3250 gr 52 cm di :)
Ayyy ne güzel olur gercekten tecrubeli anneler ne acilse onu onceden alalim hadi bi destekSEN ARAMIZDA TECRUBELISIIINNN
BIZ TECRUBESIZ ANNELERE NE ALALIM NE KADAR ALALIM EN ACILLERI NELER MUSAIT OLDUGUNDA BIR LISTE YAPSAN VARYAAA ALLAAH NE MUTLU OLURUMM
Minnacık seyleri gorunce bu kadar kucuk olamaz diyorum inanamiyorummerhaba hayırlı olsun grupta erkek bebek yok denecek kadar az. ayrıca sana o küçük gibi gelen kıyafetleri giydirdiğinde bebek içinde kaybolacak :) ben ilk bebeğimde eve geldikten sonra 0-3 ay kıyafetler büyük geldiği için 0-1 ay arası 2 ayrı kıyafet almıştım. bebeğim de küçük değildi 3250 gr 52 cm di :)
Oraya hiç bakmadım kendi öyle demiş yaYA KIZLAR AGIRLIGI AZ GIBI KONUSMUSSUNUZ AMA IMZASINA BAKTIGINIZDA ZATEN BU DONEMDE OLMASI GEREKEN AGIRLIĞI BEBEGIN 78 GR. DIYOR.
ARKADASIN KI 100 GRAM FAZLA BILE :)
NEDEN AZ OLDUGUNU DÜŞÜNDÜRDÜ BU SİZE
BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUMM
yaparım tabi ne demek :) ama açık söyleyeyim 13 sene geçti aradan unuttum çoğunuSEN ARAMIZDA TECRUBELISIIINNN
BIZ TECRUBESIZ ANNELERE NE ALALIM NE KADAR ALALIM EN ACILLERI NELER MUSAIT OLDUGUNDA BIR LISTE YAPSAN VARYAAA ALLAAH NE MUTLU OLURUMM
Herkesin hamileliği kendine özel bence acemi anneyiz ilk gebelik oluncaHATTA BAK SENDE BAYAGI ÖNDESIN AMA SENINKINDE 150 GR. YAZIYOR ACABA BU İMZALARDA YAZANLAR HATALIMI ??
Aynen canım sağlıklı olsun da . Belki ileride iyi gelişir . Hafta sonu yazarım size de cinsiyetinizayıf diye düşünme son ay zaten önemli olan başlarda böyle olabilir belki ben iri diye erken hissettim. önemli olan sağlıklı olmaları. bence seninki erkek :)
Kaşardan da midem bulanıyo bir baton aldı eşim kantin kaşarı gibi kocaman ama ziyan oldu :/Kaşar peynir baya besliyormus bebeği bu hafta dene bakalım cnm
Canını sıkma hiç
kardeşim dokuz ay kustu dört kiloya yakın doğurdu iki kızını da
Seninki normal canım bak listeye , benimki de 15 haftalıkken 70 diyo normal o zamanHerkesin hamileliği kendine özel bence acemi anneyiz ilk gebelik olunca
Böl böl buzluğa at cnm eritip tost pizza yapabilirsin ben öyle yapiorum baktım kuruyor kuflenecekKaşardan da midem bulanıyo bir baton aldı eşim kantin kaşarı gibi kocaman ama ziyan oldu :/
Hayırlı olsun canım benimki ne acabaKızlar merhaba benim bebiş de yarın 14+0 oluyor inşallah bugün Dr a gittimmm kız olduğu kesinleştiiii rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü normal dedi çok şükür her şey yolunda
Teşekkür ederimmmm siz ne kadarlık siniz ben kız hissediyordum öyle de oldu rabbim sağlıklı versinHayırlı olsun canım benimki ne acaba
benımde 3.gündü canım en net 9. günde cıkmaya baslıyor varsa eger
Canım benim bulantılarım geç başlamıştı ve 16. Haftamda geçti.Canm bulantin ne zmn geçti kac haftaliktin benim var ama öncekine göre azaldı tam geçmedi rahatlıkla yemeklerin tadını alamiyorum
15. Haftadayim galiba benimde 1 hafta sonra geçer rahatlarimCanım benim bulantılarım geç başlamıştı ve 16. Haftamda geçti.
Bugün 15 oldu tam :) amin aminTeşekkür ederimmmm siz ne kadarlık siniz ben kız hissediyordum öyle de oldu rabbim sağlıklı versin
yaz mutlaka merak ederiz. bakalım tahminim tutacak mıAynen canım sağlıklı olsun da . Belki ileride iyi gelişir . Hafta sonu yazarım size de cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?