• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

merhaba hayırlı olsun grupta erkek bebek yok denecek kadar az. ayrıca sana o küçük gibi gelen kıyafetleri giydirdiğinde bebek içinde kaybolacak :) ben ilk bebeğimde eve geldikten sonra 0-3 ay kıyafetler büyük geldiği için 0-1 ay arası 2 ayrı kıyafet almıştım. bebeğim de küçük değildi 3250 gr 52 cm di :)
Herkese merhaba bende 15+0 da Erkek bebek bekliyorum 😊tüp bebek 2. Denemede hamile kaldim araniza yeni katıldım. Rabbim sağlikla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Alışveriş yapmaya başladiniz mı benim ilk bebegim ilk basta kac beden aliyorsunuz ben 1-3 aylara bakiyorum baya kucuk gibi geliyor 😊 normal mi

merhaba hayırlı olsun grupta erkek bebek yok denecek kadar az. ayrıca sana o küçük gibi gelen kıyafetleri giydirdiğinde bebek içinde kaybolacak :) ben ilk bebeğimde eve geldikten sonra 0-3 ay kıyafetler büyük geldiği için 0-1 ay arası 2 ayrı kıyafet almıştım. bebeğim de küçük değildi 3250 gr 52 cm di :)
SEN ARAMIZDA TECRUBELISIIINNN
BIZ TECRUBESIZ ANNELERE NE ALALIM NE KADAR ALALIM EN ACILLERI NELER MUSAIT OLDUGUNDA BIR LISTE YAPSAN VARYAAA ALLAAH NE MUTLU OLURUMM:KK200: :halay:

Minnacık seyleri gorunce bu kadar kucuk olamaz diyorum inanamiyorum 😍🥰

YA KIZLAR AGIRLIGI AZ GIBI KONUSMUSSUNUZ AMA IMZASINA BAKTIGINIZDA ZATEN BU DONEMDE OLMASI GEREKEN AGIRLIĞI BEBEGIN 78 GR. DIYOR.
ARKADASIN KI 100 GRAM FAZLA BILE :)
NEDEN AZ OLDUGUNU DÜŞÜNDÜRDÜ BU SİZE
BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUMM :KK15:
Oraya hiç bakmadım kendi öyle demiş ya 😁😁
Ay ne bilim yardımcı olmaya moral vermeye çalışıyoruz hep 😇😇😘😘

Eklentiler

• 6564E4E3-98B9-4B4C-9B95-139619F78D74.jpeg
    6564E4E3-98B9-4B4C-9B95-139619F78D74.jpeg
    241 KB · Görüntüleme: 64
Back