Kızlar selammm benim alt kasık bölgeme devamlı ağrı giriyor
Kanamalı durumlarım olduğu içinde gebeliği öğrendipimden beri coğunlukla yatarak geöti günler, yani öyle yürüdüğüm gezdiğim yok iki dk yola bile yürüyemiyorum ağrıdan
Merela hastaneseyim hastane içindr iki adımlık yolda bile ağrım var
Dayanılmayacak ağrı değil ara ara yükseliyor ama genel itibariyle dayanabililcrk derecede ama dik durmamı engelleyen bi ağrı neyse böyle olması artık bni aşırı strese soktu
Yani ha geçti ha geçecek derken kaç haftalık olduk ben hala böyleyim
Dün ağrım başlayınca sinirden kendimi kaybedene kadar ağladım artık
Acile gittik
Yani dedim herkes bormal yürüyorum ağzı burnunda hamileler bile bn dik yürüyemiyorum sanki bu bebek cook buyukde bnı zorluyor gbı hep agrı hadı son aylar olsa anlıcam ama bu aylarda bn kimsede görmedim böle diye ağlıyorum
Tam ağrıyan yerde bebeği gösterdi baksana nasıl dayamış sırtını diyor baskılıyor
Nasıl yani diyorumlimon kadar cocuk bana bu agrıyı yapar mı
Ay diyor şuan bana akrobasi hareketleri yapıyor resmen
Sırtını bana dayamış kızlar bi hareketler yapıyor şok oldum hiç durmuyor akşıma gelmicek şekillete giriyor :) bebek iyi rahim uzunluğunda iyi bir sorun bebekde yok dedi
Birde aşagıdan bakmak ıstıyorum dedı
Eğilip baktığı anda
Arkasındakı sekreter yazdırıyorya
Baktıgı anda söyle dedi yogun enfeksiyon!
Smear gbı bı aletle akıntı örneği aldı
İdrar verdim
Serum takıldı
Birde monurol adında bı suya katılan antibiyotik verdı
Akıntıdan aldığı örnek 3 gün sonra cıkıcakmıs buyuk ıhtımalle bakteri cıkacak antibiyotik tedavisi başlanacak dedi
Ağrının sebebinin buna bağlı olduğunu düşünüyorum dedi
Bu arada rahim ağzımda polip varmıs (muhtemelen yenı oldu) cunku transfer once hısteroskopı oldum o zmn görülürdü)
Bn doktoruma sarı akıntım var diyince koku kaşıntı yoksa bısey kullanmana gerek yok demıstı ısrarla gecmedıgını soyledıgımde fıtıl verdı kullandım gecmedı hıc
Neyse bu dr progestanı bıle fıtıl olarak alma dedı cok kotu olmus dedı
Hap olarak ıc dedı
Ama dedım o zamnda yeterlı gelmıyor kanamam olur
Kanaman olsun artık kanamadan bebege bısey olmaz dedı
Şansıma devletde acılde super bı dr geldım kızlar
Asırı uzun yazdım ama belki birilerinin işine yarar diye anlatmak istedim