- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Evet yapabilirMerhaba estrofem adet gecikmesi yapar mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar bizimde cinsiyetimiz KIZ
Sende yaptı mı kac gun yapar acaba bir hafta geçti benim normalde adetim günü gününeEvet yapabilir
Hatırlamıyorum ama gecikmiştiSende yaptı mı kac gun yapar acaba bir hafta geçti benim normalde adetim günü gününe
inşallah güzel haberlerle gel canım. hadi bakalım bol şans cinsiyet için de :)Kızlar günaydin bgn 12. hafta kontrolüm var umarım herşey iyi geçer birde ikili tarama bugün yapılcak belki cinsiyeti gösterir ne dersiniz heyecanlym
Bebiş göstermedi cinsiyetini bağdaş kurmuştuinşallah güzel haberlerle gel canım. hadi bakalım bol şans cinsiyet için de :)
ama folik asit in tüp bebekle alakası yok ki tüm hamileliklerde doğuma kadar hatta emzirme döneminde bile veriyorlar. yanlış mı anladın acaba?Bebiş göstermedi cinsiyetini bağdaş kurmuştu
Ölçümler iyiydi çok şükür kanı da verdim ikili test için. Hayırlısı bakalım☺
sağlıklı olsun da sonra göstersin :)Bebiş göstermedi cinsiyetini bağdaş kurmuştu
Ölçümler iyiydi çok şükür kanı da verdim ikili test için. Hayırlısı bakalım☺
Tüp bebekle bagımsız olarak söyledim zaten 12. Haftada artık folik desteği bitiyor doğuma kdr fazla olurmuş zaten folik sadce ilk 12 hafta boyunca noral tüp defektini önlemek için veriliyor. O diğer dönemlerde verilme sebepleri farklı ama gebeliğin ilk üc ayı dediğim sebepten veriliyor .ama folik asit in tüp bebekle alakası yok ki tüm hamileliklerde doğuma kadar hatta emzirme döneminde bile veriyorlar. yanlış mı anladın acaba?
Canım sen hangi folik asit ilacını kullanıyordun?Birde tüp bebek ilaçlarımın iğnelerimin hepsini kesti folik dahil. Şuanda imom ve magnezyum içiyorum
Bana ilk bebeğimde de şimdi de sürekli kullanacaksın dedi. Her doktor farklı demekTüp bebekle bagımsız olarak söyledim zaten 12. Haftada artık folik desteği bitiyor doğuma kdr fazla olurmuş zaten folik sadce ilk 12 hafta boyunca noral tüp defektini önlemek için veriliyor. O diğer dönemlerde verilme sebepleri farklı ama gebeliğin ilk üc ayı dediğim sebepten veriliyor .
Yaklasık 1 yıldır kullanıyordum foligi. Folicus folbiol bir iki tane,daha vardı dönem dönem değiştirdim bulamadıgım içinCanım sen hangi folik asit ilacını kullanıyordun?
Aa evet şaşırdım ama doktorlarımıza güvenelim ikimizin de sağlk durumu ve gebeliği farklı olduğu için tedavi lerimiz de farklıdır. Herşey yolundaBana ilk bebeğimde de şimdi de sürekli kullanacaksın dedi. Her doktor farklı demek
Ayy tebrik ederim canım. Benim de kız :)Bir KIZ bebek daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?