- 5 Ekim 2014
- 449
- 492
- 303
Ciddi olamazsınBen bebeğimi kaybettim , kalbi durmuş bugün aldilar benden çok kötüyüm 12 haftalık
Hicbiseyim yoktu, genetik test yaptırmıştım normaldi herşey saglikliydi , kız bebeğim olcakti çok mutluyduk ,. Kontrole gittik kalbi durmuş bir hafta önce , keşke rüya olsa , o kadar üzgünüm ki tarifi yok bu acının , neden niye oldu sürekli sorguluyorum. Çok boşluktayim, ne gücüm ne cesaretim varCiddi olamazsın
Sabır diliyorumHicbiseyim yoktu, genetik test yaptırmıştım normaldi herşey saglikliydi , kız bebeğim olcakti çok mutluyduk ,. Kontrole gittik kalbi durmuş bir hafta önce , keşke rüya olsa , o kadar üzgünüm ki tarifi yok bu acının , neden niye oldu sürekli sorguluyorum. Çok boşluktayim, ne gücüm ne cesaretim var
yemin ederim kalbim sızladıBen bebeğimi kaybettim , kalbi durmuş bugün aldilar benden çok kötüyüm 12 haftalık
Canım bol su iç en az 3 litre.Kızlar covid oldum desembaşım gözüm heryerim çok kötü , dikkat edin kendinize. tavsiyesi olan varsa dinleyebilirim . Hamilelik haftam 14 bitti bugün . Sadece parol alayım diyorum ama sıfır etki .
çokk üzgünüm çok çokk üzgünümBen bebeğimi kaybettim , kalbi durmuş bugün aldilar benden çok kötüyüm 12 haftalık
Ah canım benim Allah tez zamanda en hayırlısından yeniden gebe kalmayı, sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah mübarek cuma günü hürmetineBen bebeğimi kaybettim , kalbi durmuş bugün aldilar benden çok kötüyüm 12 haftalık
Benim de hep göresim geliyor daha da 4 gün geçti kontrolün üzerinden. Yeni kontrol gününü bile planlamadık. Karın belli olmaya başlayınca büyümeyi gözlemleyerek rahatlatıyorum kendimi. İnşallah sonraki kontrolden itibaren hareketleri hissetme dönemine gireriz o zaman daha kolay olur. Kayıplar için allah bin sabır versin. Burayı takip etmeyi bırakacağım hareketleri hissedene kadar. Bu olağanüstü dönemde etrafımda başka hamile de yok, kendimi yalnız hissetmemek için iyi oluyordu sizlerle iletişim kurmak ama aynı zamanda hiç aklıma gelmeyecek şeyler endişe olarak hayatıma giriyor forumdan. Kötü haber duyunca şunu düşünün, dünyamız milyonlarca insanla dolu etrafımızda gördüğümüz birsürü çocuğun, yetişkin insanın hepsi bazen çok zor koşullarda, bazen istenmediği halde dünyaya gelmeyi başarmış. Kayıpların oranı bunun yanında az ama algılarımız çok seçici ve aklımızda çok fazla yer ediyor. Sonuç çok sık kontrole gitmekle değiştirebileceğimiz bir şey değil. Kontrol 1 2 günlüğüne ya da kötü bir haber duyana kadar kendimizi iyi hissettiriyor sadece. Herşeyin güzel olacağına inanmak elimizden gelenin en iyisi. Hepinize sevgiler, güzel hamilelikler diliyorum. İlk hareketi hissettiğimde aranıza döneceğimal işte şimdi 1 ay kontrol gününü nasıl bekleyelim. bu haberi alıp ben nasıl durayım bebeğimi görmeden sağlıklı olduğunu bilmeden kalbi atıyor mu haberim olmadanAllahım bu nasıl bir sınav ne zor bir dönem. sen hepimize yardım et.
sizleri bilmem ama ben 1 ay bekleyemem daha erken giderim kontrole
DÜNDE COK KONUSULDU YA BU KONU İÇERİĞİ FARKLI OLSADA...al işte şimdi 1 ay kontrol gününü nasıl bekleyelim. bu haberi alıp ben nasıl durayım bebeğimi görmeden sağlıklı olduğunu bilmeden kalbi atıyor mu haberim olmadanAllahım bu nasıl bir sınav ne zor bir dönem. sen hepimize yardım et.
en kısa sürede görüşmek üzere. yazdıklarında haklısın sonuna kadar katılıyorum ama algıda seçicilik değil maalesef. bu grupta toplasan kaç hamileydik? 10-15 var mıydık? bu 4. kalp durması haberi sanırım. bu kadar az kişide bu kadar yüksek oran beni çok korkuttu. o sebeple daha sık kontrole gideceğim dediğin gibi hareketleri hissedene kadar en azından :)Benim de hep göresim geliyor daha da 4 gün geçti kontrolün üzerinden. Yeni kontrol gününü bile planlamadık. Karın belli olmaya başlayınca büyümeyi gözlemleyerek rahatlatıyorum kendimi. İnşallah sonraki kontrolden itibaren hareketleri hissetme dönemine gireriz o zaman daha kolay olur. Kayıplar için allah bin sabır versin. Burayı takip etmeyi bırakacağım hareketleri hissedene kadar. Bu olağanüstü dönemde etrafımda başka hamile de yok, kendimi yalnız hissetmemek için iyi oluyordu sizlerle iletişim kurmak ama aynı zamanda hiç aklıma gelmeyecek şeyler endişe olarak hayatıma giriyor forumdan. Kötü haber duyunca şunu düşünün, dünyamız milyonlarca insanla dolu etrafımızda gördüğümüz birsürü çocuğun, yetişkin insanın hepsi bazen çok zor koşullarda, bazen istenmediği halde dünyaya gelmeyi başarmış. Kayıpların oranı bunun yanında az ama algılarımız çok seçici ve aklımızda çok fazla yer ediyor. Sonuç çok sık kontrole gitmekle değiştirebileceğimiz bir şey değil. Kontrol 1 2 günlüğüne ya da kötü bir haber duyana kadar kendimizi iyi hissettiriyor sadece. Herşeyin güzel olacağına inanmak elimizden gelenin en iyisi. Hepinize sevgiler, güzel hamilelikler diliyorum. İlk hareketi hissettiğimde aranıza döneceğim
Çok üzüldüm kuzumBen bebeğimi kaybettim , kalbi durmuş bugün aldilar benden çok kötüyüm 12 haftalık
evet canım o zaman hareketleri orda olduğunu bize gösterecek belki ama ben maalesef metanetli ve sabırlı olamıyorum. çok zor ve geç elde edilen bir bebek olduğu için korkularıma engel olamıyorum sanırım ben de daha seyrek gireceğim. en azından hareketleri hissedebileceğim zamana kadar :)DÜNDE COK KONUSULDU YA BU KONU İÇERİĞİ FARKLI OLSADA...
İŞTE ETKILENDIGIMIZ KONULAR BUNLAR.
VE SUAN KIMSE DILE GETIREMESE EMINIM KI HEPIMIZ AYNI DUYGULAR ICERISINDE BIR SONRAKI MUAYENE ICIN SABIRSIZ VE KORKUYLA BEKLEYECEK...
GERCEKTEN COK ZOR HERSEYIN YOLUNDA OLDUGUNU DUSUNEREK DUALARLA GECECEK BU BEKLEYISLERIMIZ ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN VE HEPIMIZ SAGLIKLA BEBEKLERIMIZE KAVUSALIM
HEP DEDİMKİ 2 Lİ NORMAL CIKSIN BIRAZ RAHATLAYACAGIM.
SONRA DEDIMKI TAMAM RISK GECTI ARTIK RAHAT OLACAGIM DERKEN ANLADIMKI HAFTALAR GUNLER FARKETMIYOR YAZIMIZDA NE VARSA ONU YASACAGIZ.
BELKİ DE DIYORUM SIMDIDE ICIMIZDEKI KIPIRTILARI HISSETMEYE BASLAYINCA RAHATLARIZ NE DERSINIZ ?????
evet canım o zaman hareketleri orda olduğunu bize gösterecek belki ama ben maalesef metanetli ve sabırlı olamıyorum. çok zor ve geç elde edilen bir bebek olduğu için korkularıma engel olamıyorum sanırım ben de daha seyrek gireceğim. en azından hareketleri hissedebileceğim zamana kadar :)
al işte şimdi 1 ay kontrol gününü nasıl bekleyelim. bu haberi alıp ben nasıl durayım bebeğimi görmeden sağlıklı olduğunu bilmeden kalbi atıyor mu haberim olmadanAllahım bu nasıl bir sınav ne zor bir dönem. sen hepimize yardım et.
Benim de hep göresim geliyor daha da 4 gün geçti kontrolün üzerinden. Yeni kontrol gününü bile planlamadık. Karın belli olmaya başlayınca büyümeyi gözlemleyerek rahatlatıyorum kendimi. İnşallah sonraki kontrolden itibaren hareketleri hissetme dönemine gireriz o zaman daha kolay olur. Kayıplar için allah bin sabır versin. Burayı takip etmeyi bırakacağım hareketleri hissedene kadar. Bu olağanüstü dönemde etrafımda başka hamile de yok, kendimi yalnız hissetmemek için iyi oluyordu sizlerle iletişim kurmak ama aynı zamanda hiç aklıma gelmeyecek şeyler endişe olarak hayatıma giriyor forumdan. Kötü haber duyunca şunu düşünün, dünyamız milyonlarca insanla dolu etrafımızda gördüğümüz birsürü çocuğun, yetişkin insanın hepsi bazen çok zor koşullarda, bazen istenmediği halde dünyaya gelmeyi başarmış. Kayıpların oranı bunun yanında az ama algılarımız çok seçici ve aklımızda çok fazla yer ediyor. Sonuç çok sık kontrole gitmekle değiştirebileceğimiz bir şey değil. Kontrol 1 2 günlüğüne ya da kötü bir haber duyana kadar kendimizi iyi hissettiriyor sadece. Herşeyin güzel olacağına inanmak elimizden gelenin en iyisi. Hepinize sevgiler, güzel hamilelikler diliyorum. İlk hareketi hissettiğimde aranıza döneceğim
DÜNDE COK KONUSULDU YA BU KONU İÇERİĞİ FARKLI OLSADA...
İŞTE ETKILENDIGIMIZ KONULAR BUNLAR.
VE SUAN KIMSE DILE GETIREMESE EMINIM KI HEPIMIZ AYNI DUYGULAR ICERISINDE BIR SONRAKI MUAYENE ICIN SABIRSIZ VE KORKUYLA BEKLEYECEK...
GERCEKTEN COK ZOR HERSEYIN YOLUNDA OLDUGUNU DUSUNEREK DUALARLA GECECEK BU BEKLEYISLERIMIZ ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN VE HEPIMIZ SAGLIKLA BEBEKLERIMIZE KAVUSALIM
HEP DEDİMKİ 2 Lİ NORMAL CIKSIN BIRAZ RAHATLAYACAGIM.
SONRA DEDIMKI TAMAM RISK GECTI ARTIK RAHAT OLACAGIM DERKEN ANLADIMKI HAFTALAR GUNLER FARKETMIYOR YAZIMIZDA NE VARSA ONU YASACAGIZ.
BELKİ DE DIYORUM SIMDIDE ICIMIZDEKI KIPIRTILARI HISSETMEYE BASLAYINCA RAHATLARIZ NE DERSINIZ ?????
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum içimden geçenleri yazmışsınız bende hareketlerini hissedene kdar rahatlayamam. Kaç gündür her sabah düşünüyorum iyi mi diye aklımdan çıkmıyor ama böylede 9 ay geçmez.Kızlar her belirti hepimizde aynı şeylerin göstergesi olmayabilirBenimde vajinada sızlama agrı vardı bende öyle olduğunu sandım ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı hafif antibiyotik vermeyiz buna bol su iç dediler 3 lt çıktım ve sirkeli su ile taharetlendim geçti çok şükür iyi düşünelim iyi olsun
Merhaba estrofem adet geciktiriyor muDenedim onu dün akşam ama zor uyuyabildim
Ben de 4 tane kullanıyorum sabah 2 akşam 2 aç karnina
Merhaba estrofem adet gecikmesi yapar mihiç bilmiyorum benim 1 kimyasal gebeliğim oldu 2 de başarısız tüp bebek belki onla alakalıdır.
Allah sabir versin canim. Ne denirki( ben de o aciyi yaşamadan oyle aci olduğundan habersizdim. ilk tekmelerini hissettigim gün kaybettim. Sanki bana elveda dediler. Elimden sabretmekden çokca dua etmekden, Allaha siginmakdan başka birşey gelmedi. Sabirla atlata bildim. Acini içine atma. Yaşa acini, ağla ama lutfen toparlanmaya da güç sakla kendinde. Allah yardimcin olsun. Bu durumu yaşayan herkesin yardimcisi olsun InseAllahHicbiseyim yoktu, genetik test yaptırmıştım normaldi herşey saglikliydi , kız bebeğim olcakti çok mutluyduk ,. Kontrole gittik kalbi durmuş bir hafta önce , keşke rüya olsa , o kadar üzgünüm ki tarifi yok bu acının , neden niye oldu sürekli sorguluyorum. Çok boşluktayim, ne gücüm ne cesaretim var
Ne kadar da doğru demişsin her kelimesinin altına imzamı atarımBenim de hep göresim geliyor daha da 4 gün geçti kontrolün üzerinden. Yeni kontrol gününü bile planlamadık. Karın belli olmaya başlayınca büyümeyi gözlemleyerek rahatlatıyorum kendimi. İnşallah sonraki kontrolden itibaren hareketleri hissetme dönemine gireriz o zaman daha kolay olur. Kayıplar için allah bin sabır versin. Burayı takip etmeyi bırakacağım hareketleri hissedene kadar. Bu olağanüstü dönemde etrafımda başka hamile de yok, kendimi yalnız hissetmemek için iyi oluyordu sizlerle iletişim kurmak ama aynı zamanda hiç aklıma gelmeyecek şeyler endişe olarak hayatıma giriyor forumdan. Kötü haber duyunca şunu düşünün, dünyamız milyonlarca insanla dolu etrafımızda gördüğümüz birsürü çocuğun, yetişkin insanın hepsi bazen çok zor koşullarda, bazen istenmediği halde dünyaya gelmeyi başarmış. Kayıpların oranı bunun yanında az ama algılarımız çok seçici ve aklımızda çok fazla yer ediyor. Sonuç çok sık kontrole gitmekle değiştirebileceğimiz bir şey değil. Kontrol 1 2 günlüğüne ya da kötü bir haber duyana kadar kendimizi iyi hissettiriyor sadece. Herşeyin güzel olacağına inanmak elimizden gelenin en iyisi. Hepinize sevgiler, güzel hamilelikler diliyorum. İlk hareketi hissettiğimde aranıza döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?