Ben bilinçlendirmek amaçlı yazdım yasadiklarimi herkes gitmedi kendinden şüphe eden gitti acileYa tamam baktırmakta ne mahsur var okey ama gezmeye gider gibi sakince gidip baktırmıyo dimi insan? Panikle acile koşmuş kız var. Ağrısı var baktırsın ne demek siz doktor musunuz? Ağrı hepimizde var. Dayanılmayacak kdar sancı olursa gelin diyor doktorlar. Rahmin büyüdüğü şu günlerde ağrıdan doğal ne olabilir ki? İnsanları endişe ettirip strese sokmamanızı rica ediyorum. Benden önce yazan arkadaşlar da kibarca bunu demek istemişler. Benim de önce normaldi sonra böyle böyle oldu diye kimseyi endişeye sokmanın alemi yok. Ha burda endişeye sokan kadar hemen vesveseye kapılıp endişeye girenin de kabahati yok mu var tabi ki. O yüzden hepimiz kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz
Ki bu arkadaş bacaklarıma vuran ağrı var dedi normal olmadığını düşündü ki gitti acile 30 mm normal mi sizce hala Dr a gitme diyenler var rahim açılıp düşse kim alacak vebalini bir haftadır ne çektiğimi ben biliyorum kimse yaşamasın diye açıklama yaptım ben. Ve benim de ilk başta 30 mm ölçüldü açılma devam etti 26 ya düştü sadece iki günde. Diğer arkadaş da gitti dün Dr a ona demedim git bı Dr a göster kendini diye sayı belirttiği için tedbirli ol dedim
Ayrıca benim ağrı esigim yüksek çok zor ayırt edebildim ağrılarını çok şükür kurtardık gerisi Allah'a kalmis
Kalkın Dr a gidin hemen baktırın gibi bı söylemde bulunmadım ilk anlatırken bir sonraki muayenenizde bu durumu sorun öğrenin dedim