• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bebiş göstermedi cinsiyetini bağdaş kurmuştu 😍
Ölçümler iyiydi çok şükür kanı da verdim ikili test için. Hayırlısı bakalım☺
ama folik asit in tüp bebekle alakası yok ki tüm hamileliklerde doğuma kadar hatta emzirme döneminde bile veriyorlar. yanlış mı anladın acaba?

ama folik asit in tüp bebekle alakası yok ki tüm hamileliklerde doğuma kadar hatta emzirme döneminde bile veriyorlar. yanlış mı anladın acaba?
Tüp bebekle bagımsız olarak söyledim zaten 12. Haftada artık folik desteği bitiyor doğuma kdr fazla olurmuş zaten folik sadce ilk 12 hafta boyunca noral tüp defektini önlemek için veriliyor. O diğer dönemlerde verilme sebepleri farklı ama gebeliğin ilk üc ayı dediğim sebepten veriliyor .

İyi akşamlar arkadaslar 7+3 hamilelik sürem ama kanamam ve sancılarım oluyor çok korkutuyor beni başına gelen var mı?

Tüp bebekle bagımsız olarak söyledim zaten 12. Haftada artık folik desteği bitiyor doğuma kdr fazla olurmuş zaten folik sadce ilk 12 hafta boyunca noral tüp defektini önlemek için veriliyor. O diğer dönemlerde verilme sebepleri farklı ama gebeliğin ilk üc ayı dediğim sebepten veriliyor .
Bana ilk bebeğimde de şimdi de sürekli kullanacaksın dedi. Her doktor farklı demek

Back