2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ben bilinçlendirmek amaçlı yazdım yasadiklarimi herkes gitmedi kendinden şüphe eden gitti acile
Ki bu arkadaş bacaklarıma vuran ağrı var dedi normal olmadığını düşündü ki gitti acile 30 mm normal mi sizce hala Dr a gitme diyenler var rahim açılıp düşse kim alacak vebalini bir haftadır ne çektiğimi ben biliyorum kimse yaşamasın diye açıklama yaptım ben. Ve benim de ilk başta 30 mm ölçüldü açılma devam etti 26 ya düştü sadece iki günde. Diğer arkadaş da gitti dün Dr a ona demedim git bı Dr a göster kendini diye sayı belirttiği için tedbirli ol dedim
Ayrıca benim ağrı esigim yüksek çok zor ayırt edebildim ağrılarını çok şükür kurtardık gerisi Allah'a kalmis
Kalkın Dr a gidin hemen baktırın gibi bı söylemde bulunmadım ilk anlatırken bir sonraki muayenenizde bu durumu sorun öğrenin dedim

kızlar merhaba , tüp bebeğe başladım bugun iğnelerimi vurulacağım ama merıofert 150ml eksıgım var ..
20 adet yazmıstı doktorum 13tane bulabıldım..
elinde olan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ?Meriofert 150

Evet gerçekten hepimiz zor yollarla bu bebekleri elde ettik hepimiz korkuyoruz. Hergün uyandıgımda bugün bebeğimin kalbi atıyormu diyorum ama unut hersey iyi bişey olsa zaten olacagı varsa müdahale edemezsin Allah'a güven diyorum. Sakinleştiriyor kendimi sonra buraya giriyorum tekrar stres oluyorum anksiyete m panik atagı m var. Hamileligimde huzurlu geçiyor aslında bazen,kafam takılmasa iyi. Hepimiz sağdaki kucagımıza alalım inşallah

Bakın hala 30 ölçülmüş normal mi sizce diye doktormuşcasına konuşuyorsunuz daha da artırıyorsunuz o insanda yarattığınız stres seviyesini. Bir de az önce randevunu bekleme hemen git tarzında söylemlere devam ettiniz. Kaldı ki bacağa vuran ağrıların da rahim genişlemesinden kaynaklandığını ve normal olduğunu her doktor söylüyor, internette de her yerde yazıyor. Öyle bi anlatıyosunuz ki kalkın hemen doktora gidin demekle aynı etkiyi yaratıyor. Evet karşınızdaki insan da biraz daha serin kanlı olabilirdi haklısınız. Ama görünüşe göre belli ki olamıyor, olamamış. O yüzden bu durumu göre göre lütfen normal mi sizce 30 mm gibi laflara devam etmeyin

Yani evet kesinlikle hepimiz çok hassas bi dönemdeyiz. Burda yeri geldi biz de kanamalarımızı, negatif tecrübelerimizi paylaştık bilgi paylaşımı yaptık ama hiçkimseyi panikle acile koşturacak cümlelerle yapmadık bunu. O yüzden tecrübe paylaşımı yaparken sadece kendi tecrübemizi paylaşalım karşımızdakilere akıl vermeyelim bence doktor gibi

Canım sakin olman gerekiyor. Stres de etkili. Yanlış yönlendirmek istemem ama bence buralara çok girme. Belli ki çok etkileniyorsun.

Güzel anne adayları
Olumsuzluk yazmak istemezdim
Bilin öğrenin diye yazdım
Çocuğun kalbi durdu düştü vs gibi durumları zaten yazmam böyle durumda kimseyi panik etmemek için.
Benim yaşadığım önlem alınabilir bir durum sonraki muayenenizde sizde ölçümlere dikkat edin diye açıklama yaptım
Hadi herkes kalksın acile koşsun demedim.

Kendini kötü hissedenin Dr a görünmesi kadar normal bişe var mı
Burda Dr a gitme diyenlere tepki gösterilmiyor. Düşük durumu olsa gitme diyenler vicdan azabı cekmicekmi neye guvenip gitme diyilebiliyor gitme demek mi normal git demek mi .öyle yazdiklari için baktır dedim.arkadaş sayı belirtmiş git dedim durmasın evde ,baktirsin .benimkiyle aynıydı sayısı korktum üzüldüm onca emek çaba boşa gitmesin istedim.
Dr sal söylemde bulunmuyorum benimle aynı değerler ve ağrılar yaşadığı için görün Dr a diyorum özelden de konuşuyoruz çünkü kendisiyle .
Acildeki Dr a güvenmiyor 30 olcmus o da ."otuz ve altı sınır değerler" takip gerektiriyor araştırın bakın inanmayan arkadaşlar
Kendi druna baktirsin belki daha uzun belki daha kısa . Evde bunun ayrımına varamaz .
Daha önce kanama yaşayan insanlara acile git dedik hemen bu kişi düşük değeri görmüş Dr git demek normal bence çünkü ikisi de düşük için önlem almak istediğimizden burda kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.
Beni anlayan arkadaşlara tşk ediyorum
Benim yazdıklarım yüzünden panik olan arkadaşlarım hiç panik olmayın insanız başımıza herşey geliyor sadece okuyun öğrenin ders alın ben hep öyle yaptım Dr uma sorularım hep bu yönlü oldu çok şey öğrendim bu gruptan sağolun hepiniz.
yavrularımızı sağ salim kucagimiza alırız inşallah
Herkese iyi günler dilerim

Benim randevu gününe kadar bekle dememin nedeni zaten bir onceki aksam doktora gitmiş olmasıydı. Ayrıca Zaten doktoru önceki muayenesinde gerekli ölçümü yapmıştır diye düşünüyorum. Kimsenin de bu yorumuma tepki göstereceğini düşünmüyorum. Fikrimiz sorulduğu için fikir beyan ettik sadece. Panik yapıp negatif düşünmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Sevgiler...

Rahim ağzı uzunluğu karından ölçülür mü?

Karından ve dolu mesane ile yapılacak ölçümler oldukça yanıltıcı olup ölçüm ve değerlendirme muhakkak vajinal yoldan yapılmalıdır. Ölçüm 14-24 gebelik haftaları arasında yapılmalıdır, 14. hafta öncesinde yapılacak ölçümler tedaviyi şekillendirmesi açısından çok anlamlı değildir.

Kızlar covid oldum desem başım gözüm heryerim çok kötü , dikkat edin kendinize. tavsiyesi olan varsa dinleyebilirim . Hamilelik haftam 14 bitti bugün . Sadece parol alayım diyorum ama sıfır etki .

Kızlar covid oldum desem başım gözüm heryerim çok kötü , dikkat edin kendinize. tavsiyesi olan varsa dinleyebilirim . Hamilelik haftam 14 bitti bugün . Sadece parol alayım diyorum ama sıfır etki .
Çok çok geçmiş olsun bol bol meyve ve sulu gıda tüketmeni öneririm. enfeksiyon en çabuk idrarla gidiyor

Geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim ben üzümün çok faydasını gördüm ciğeri ısıtıp çabuk atlattiriyor
C vitaminli gıdalar tuket kivi karalahana narenciye biber vs
Meyve hem yemesi kolay hem hızlı enerji sağlıyor

Geçmiş olsun cnm. Ben de geçirdim 9. Haftaydı galiba. Çok şükür birşey olmadı. Parol al ağrıların için. c vitamini içeren meyveleri tüketmeye çalış ve bol su iç. Geçicek sabret ilk günlerdeki gibi ağırlığı kalmayacak. Ben şuan da hastayım yine boğazım enfeksiyon olmuş yine parol sağolsun idare etmeye çalışıyorum. Test vermedim yakın zamanda geçirdim diye ama test versem yine pozitif çıkabilir diye de korkmadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…