- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
çok teşekkürler ben doktoruma spora başlayayım mı dedim dur acele etme sadece yürüyüş yap dedi.Bel ağrısı şikayeti sık sık okumuştum narinal. Başıma gelecekleri önceden bileyim diye arada 1 2 ay önden giden hamile forumlarına da bakıyorum:) onları okuyunca kendi kendime vücudu zorlamadan beli güçlendirecek hareketler yapmaya başladım. Kendini dik durmaya dik oturmaya zorlamak bile sırt kaslarını güçlendirmede çok etkili oluyor. Bir de uzun süreli hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Başıma gelmeden duyup da hafife aldığım hamilelik belirtilerinin aslında baya dert olduğunu mide bulantısında tecrübe etmiştimHamile yogası da iyi geliyor deniyor, yazıldım ama başlar mı bilmiyorum grup kurulmasını bekliyorlar.
hayır canım değil. daha önce doğum yapmış biri olarak söylüyorum bebeğin son aylardaki 7-9 ay arası tekmeleri ancak o kadar kuvvetli olur. bu zamanlarda toplam 6 cm olan bir bebek 2 cm de bacak var imkansız yani. ilk gebeliklerde 19-20. hafta 2. gebeliklerde 15.16. hafta diyorlar o da çok hafif gaz gibi düşünKızlar ayaktaydım tam karnımda morluğun altında morluktan mı oldu yoksa bısey kı ısırdı bılmedıgım bıcek ısırıgı gbı bısey var
Kaşıyordum deli gibi kendimi kaptırmışım
Resmen bişey zıpladı gbi kuvvetliydi
Canımı yakacak bni şoka sokacak kadar kuvvetliydi
Öyle kıpırdama faln gbi bişey değildi resmen kuvvetli bi zıplama gibiydi
Ben tabi bişey oldu sandım hemn baktım kanamam faln var mı diye
O bebek hareketiyse cidden aşırı kuvvetliydi
Hiç böyle rahmin etmiyordum yahu
Ben bebek hareketi derken kıpırdama mınık bıseyler sanıyordum
Acaba bu yaşadığımı cidden bebek mi yaptı
Şoktayım
Peki bu yaşadığım ne olabilir canım doktora yazmalı mıyımhayır canım değil. daha önce doğum yapmış biri olarak söylüyorum bebeğin son aylardaki 7-9 ay arası tekmeleri ancak o kadar kuvvetli olur. bu zamanlarda toplam 6 cm olan bir bebek 2 cm de bacak var imkansız yani. ilk gebeliklerde 19-20. hafta 2. gebeliklerde 15.16. hafta diyorlar o da çok hafif gaz gibi düşün
inan bir fikrim yok ani bağırsak kasılması olabilir belki ama tabi doktoruna sor. kanama yoksa hiçbir şeyi endişe etmeyin diyorlar genelde :)) benim de sırtım bi de kasıklarım çok ağrıyor ama normalmiş.Peki bu yaşadığım ne olabilir canım doktora yazmalı mıyım
Bilmiyorum
Benimde karnım kasıklarım ağrıyor canm her gittiğimde soruyorum normal diyorinan bir fikrim yok ani bağırsak kasılması olabilir belki ama tabi doktoruna sor. kanama yoksa hiçbir şeyi endişe etmeyin diyorlar genelde :)) benim de sırtım bi de kasıklarım çok ağrıyor ama normalmiş.
tüp bebek diye sanırım erken başlıyor belirtiler. ben de daha önce böyle ağrı sancı yaşamadım. şimdi kasık ağrısı karın ağrısı her şey hissediliyor. zor oldular zor devem ediyor :)Benimde karnım kasıklarım ağrıyor canm her gittiğimde soruyorum normal diyor
Kanama durumuda olduğu için özellikle soruyorum onla alakası yok diyor normal diyor
Bende şaşırıyorum hiç bu kadar erken ağrıları olduğunu duymamıştım gebelerin
Genelde son aylar olur
Ama adam ısrarla normal diyor
Kese ve bebek büyüyor diyor
Demekki cidden bazı kişlerde bu büyüme daha çok hissediliyor , zayıf biriyim ben acaba o yüzden mi diye düşünüyorum
Ama bu ağrı gibi bişey değildi resmen bişey zıpladı hopladı şaka gibi cidden
Kanama vs yok yazmadım dr yarın kontrol var sorucam bakalım ne diyecek
Bizim aynı senle günümüz. Belirtiler de aynıKasık ağrısı, bel ve sırt ağrısı son bir haftadır beni de çok zorluyor. Gece uykularım harap.
Iki kez sinir sıkışması gibi beni yerimden zıplatan sancılarım oldu sanırım leğen kemiğinin genişlemesi ile alakalı.
Bana garip gelen ne varsa normal deyip sakin karşılamaya çalışıyorum.
Korkmuyor da değilim ama daha miniciklerken bu kadar sancı oluyorsa....
neyse çok düşünmemek lazım. :)
13+0
Gazdır gaz. Bendede oluyor ama bebek olması mümkün olmayack kdr hareketli .Peki bu yaşadığım ne olabilir canım doktora yazmalı mıyım
Bilmiyorum
Bı Dr a görün cnm rahim uzunluğunu olctur ve çok dinlen iş hiç yapmaKasık ağrısı, bel ve sırt ağrısı son bir haftadır beni de çok zorluyor. Gece uykularım harap.
Iki kez sinir sıkışması gibi beni yerimden zıplatan sancılarım oldu sanırım leğen kemiğinin genişlemesi ile alakalı.
Bana garip gelen ne varsa normal deyip sakin karşılamaya çalışıyorum.
Korkmuyor da değilim ama daha miniciklerken bu kadar sancı oluyorsa....
neyse çok düşünmemek lazım. :)
13+0
Tşk ederim cnm dünde büyük tuvaletimde az zorlandım kanamam oldu sadece yatıyorum şimdi dün tüm gün yasaktı kalkmam tuvalete bile bez kullandık bugün kesildi lekelenme gidiorum tuvalete iki büklüm rahmimi tutarak ve çok yavaş şekilde bugunume şükür geçecek ins sayılı gün dört beş ayP pinarimpinar sizinle aynı tahmini doğum tarihimiz. Geçen salı ben de serklaj oldum. Tüp bebek. Benim daha önce 21 haftalık tüp bebek kaybım olduğu için yapıldı. Önlem amaçlı. Kesin rahim ağzı yetmezliği tanısı yok. Enfeksiyon olmamaya dikkat et dedi doktor. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla alırız evladımızı kucağımıza.
Sonda takıldı işlem günü. 24 saat hiç çıkarmadılar.Tşk ederim cnm dünde büyük tuvaletimde az zorlandım kanamam oldu sadece yatıyorum şimdi dün tüm gün yasaktı kalkmam tuvalete bile bez kullandık bugün kesildi lekelenme gidiorum tuvalete iki büklüm rahmimi tutarak ve çok yavaş şekilde bugunume şükür geçecek ins sayılı gün dört beş ay
Bı de anestezi snrasi acayip bir baş dönmesi var Vertigo tarzında sende de oldu mu cnm
Rahmin uzunluğunda kısalma mi tespit ettiler senin de
Sana da coook geçmiş olsun Allah sabır versin zorlama kendini hic
Sonda takıldı işlem günü. 24 saat hiç çıkarmadılar.
Lekelenme hala devam ediyor bende.
Bana spinal anestezi yapıldı. Baş ağrısı yaptı. Kısalma yok. Önlem amaçlı dikiş atıldı. Dikişin de riskleri var ama daha önce 21 haftalık kaybım olduğu için kar zarar hesaplaması yapıldı yani. Yaş 35, tüp bebek de olunca. Ben 5. Haftamdan beri yatıyorum. Kanamalarım olmuştu başlarda. Doktor istirahat vermişti.
Aynı yastayiz cnm elimizden geleni yaptık biz yapıyoruz daSonda takıldı işlem günü. 24 saat hiç çıkarmadılar.
Bana spinal anestezi yapıldı. Baş ağrısı yaptı. Kısalma yok. Önlem amaçlı dikiş atıldı. Dikişin de riskleri var ama daha önce 21 haftalık kaybım olduğu için kar zarar hesaplaması yapıldı yani. Yaş 35, tüp bebek de olunca. Ben 5. Haftamdan beri yatıyorum. Kanamalarım olmuştu başlarda. Doktor istirahat vermişti.
Ferro sanol duo denal kullanıyorum ben canım. Bende kansızlık olduğu için yıllardır kullanıyordum zaten. Hiçbi yan etksini görmedimkızlar günaydın
ferra demir hapı beni mahvedıyor .
sizler ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?