• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ben ediyorum 4*200 kuzum
Kızlar bu akşam ilk kez progestanı fitil olarak alıcam, progestan200mg hap olarak içiyordum.
Eczanelerde bugün kapalıymış soramadım
Bana anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerekiyor 🙏🏼(Ayrıntı vererek) 🌺
Bu arada uzun süredir kanamalardan kurtulmuştum ama bugün yine kanamam oldu.

Kızlar bu akşam ilk kez progestanı fitil olarak alıcam, progestan200mg hap olarak içiyordum.
Eczanelerde bugün kapalıymış soramadım
Bana anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerekiyor 🙏🏼(Ayrıntı vererek) 🌺
Bu arada uzun süredir kanamalardan kurtulmuştum ama bugün yine kanamam oldu.
Yatar pozisyonda fitili vajinaya koyup itebildiğin kadar it. En az 20 dk kalkmaman gerekiyor. Bu kadar

kızlar bıme gelen bebek kuvetı malzemelerını topladıgınızda pahalıya gelıyor.
internet uzerınden yaptıgımız alısverıs sıtelerınden aratın aynı urunu takım halınde daha uygun.

bu arad bebegın ılk esyası alıdı bızde fıyatlar sureklı arttıgı ıcın alalım dedık :)

travel sıstem bebek arabası :):dua::KK200:
Ebebek te çok güzel set var. Küvet kova maşrapa ve file hediye. 220 tl ben alacağım siz de bakın isterseniz

Mağazada mı? Uygulamada mı?
İnternet Sitesi canım. Baktım araştırdım hem kaliteli hem fiyatı uygun bak ekledim FB24F391-FA92-4F63-ACEB-98E680F7D07A.png

Mrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Dün 8000 ameliyata verdim
Yol+muayene 1500 de ona verdim

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Dün 8000 ameliyata verdim
Yol+muayene 1500 de ona verdim
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucagina alırsınızz🥰

Back