Ben fitilini dozunu düşürerek devam ediyorum 16. Haftaya kadar dedi doktorumKızlar progesteron kullanmaya devam ediyor musunuz fitil ya da iğne olarak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fitilini dozunu düşürerek devam ediyorum 16. Haftaya kadar dedi doktorumKızlar progesteron kullanmaya devam ediyor musunuz fitil ya da iğne olarak?
MaalesefTestin markası ne idi hatırlıyor musunuz
Benimki 2 ye düşürdü 1 ay sonra 1 e düşecekmişKızlar progesteron kullanmaya devam ediyor musunuz fitil ya da iğne olarak?
Ben ediyorum 4*200 kuzumKızlar progesteron kullanmaya devam ediyor musunuz fitil ya da iğne olarak?
Kızlar bu akşam ilk kez progestanı fitil olarak alıcam, progestan200mg hap olarak içiyordum.Ben ediyorum 4*200 kuzum
Benim bebeğim erkek ama topiğiçok takip edemiyorum ya. Bildirim de gelmiyor. Ara ara girip sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece.Topişimizde 1 tane erkek haberi var şimdilik sanırım :) Harem gibi olduk :)
Ben 12.haftada tüm ilaçları bıraktımKızlar progesteron kullanmaya devam ediyor musunuz fitil ya da iğne olarak?
Yatar pozisyonda fitili vajinaya koyup itebildiğin kadar it. En az 20 dk kalkmaman gerekiyor. Bu kadarKızlar bu akşam ilk kez progestanı fitil olarak alıcam, progestan200mg hap olarak içiyordum.
Eczanelerde bugün kapalıymış soramadım
Bana anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerekiyor (Ayrıntı vererek)
Bu arada uzun süredir kanamalardan kurtulmuştum ama bugün yine kanamam oldu.
Çok teşekkür edermYatar pozisyonda fitili vajinaya koyup itebildiğin kadar it. En az 20 dk kalkmaman gerekiyor. Bu kadar
Evet evet. Prospektüste bununla ilgili bir şey yoktu sanki ama fitili koymanın en kolay yoluÇok teşekkür ederm
Ayaklarımı çekiyorum kendime doğru heralde dimi fitili koyduktan sonra geri indiriyorum ayaklarımı
Ay inşallah yapabilirim ya
Çok teşekkür ediyorumEvet evet. Prospektüste bununla ilgili bir şey yoktu sanki ama fitili koymanın en kolay yolu
Ebebek te çok güzel set var. Küvet kova maşrapa ve file hediye. 220 tl ben alacağım siz de bakın istersenizkızlar bıme gelen bebek kuvetı malzemelerını topladıgınızda pahalıya gelıyor.
internet uzerınden yaptıgımız alısverıs sıtelerınden aratın aynı urunu takım halınde daha uygun.
bu arad bebegın ılk esyası alıdı bızde fıyatlar sureklı arttıgı ıcın alalım dedık :)
travel sıstem bebek arabası :)
Maşallah çok sevindim. Kızceler coğalıyorHerkese selam. Bizim de sonucumuz çıktı. Çok şükür fetal dna testi tertemiz. Benim de kızım oluyor :)
Kızlar bu ne hız ben daha çıtçıtlı body bile almadımKalmamış kuzum zaten mantıklı bakayım bi bizde oto koltuğu ve bebek arabası aldık kasım indirimleri olunca da park yatak ve anakucagı alacağız inşallah
Erkek sayımız 2 oldu o haldeBenim bebeğim erkek ama topiğiçok takip edemiyorum ya. Bildirim de gelmiyor. Ara ara girip sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece.
Mağazada mı? Uygulamada mı?Ebebek te çok güzel set var. Küvet kova maşrapa ve file hediye. 220 tl ben alacağım siz de bakın isterseniz
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucagina alırsınızzMrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Dün 8000 ameliyata verdim
Yol+muayene 1500 de ona verdim