Rahim uzunlugu kısaldı cnm servikal serklaj oldum rahim ağzı dikildiCANIM NE OLDU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim uzunlugu kısaldı cnm servikal serklaj oldum rahim ağzı dikildiCANIM NE OLDU
Cnm 15 -16 haftalarda baş rahim uzunlugu olcunleri yaptırmamış mıydın oncekinde orada yazarTam sebebi bulunamadı. Rahim ağzı yetmezliği olabilir diyen doktor da oldu. Kan pıhtılaşması da. Bebekte bir sorun yoktu bildiğimiz. Kayıptan 2 gün sonra ayrıntılı ultrasonum vardı. Bir şey vardıysa belki o zaman öğrenecektik. Patolojiye de göndermek istemedik, kıyamadık oğluma. Şimdi önlem amaçlı dikiş atıldı. Oksaparı 12. Haftada bırakmıştım o kaybımda. Bu sefer dozunu 6000liğe yükseltip devam dedi doktor.
yok canım bana da bakılmadı. ama sanırım sonraki kontrolde bakacaktır. 2 hafta sonra gideceğim. sen ne zaman gideceksin?narinaall sana bakıldımı rahım agzı kontrolu fılan ,
bız senınle aynı gunden bana bakılmadı
yaşın kaç? kaçıncı deneme? başka embriyo yok sanırım? bunlara da bakmak lazımKızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
İnşallah cnm aminher şey çok güzel olacak merak etme. onlar bizi seçti ve bizimle o kadar yumurtadan o kadar spermden yaşayan, belli bir güne gelen, gelişen, tutunan ve hala bizimle olan onlara çok teşekkürler :)
gecmıs olsuuun cANIMMRahim uzunlugu kısaldı cnm servikal serklaj oldum rahim ağzı dikildi
İkili testten sonraki ultrasonda bakilior kizlarnarinaall sana bakıldımı rahım agzı kontrolu fılan ,
bız senınle aynı gunden bana bakılmadı
Rahim uzunlugum kaç hocam degecmıs olsuuun cANIMM
Ya cok duyuyorum bu genel bır durummu ?
sadece tüp bebek annelerınde bakılan bırseymı
doktoruma ne dıye soracagım bu durumu ?
BENIMDE SON KONTROL 26 EKİMDİyok canım bana da bakılmadı. ama sanırım sonraki kontrolde bakacaktır. 2 hafta sonra gideceğim. sen ne zaman gideceksin?
EEE BU DEDİĞİNN BENDE DE VAARRRahim uzunlugum kaç hocam de
Normali ne kadar sor kısalma var mı de
Ben içimde basınç hissettim sığmıyor gibiydi biseyler kasıklarıma baskı yapıyordu ve ince ince sancilaniyordum leğen kemiklerim ağrıdı şüphelendim
Sadece tüp bebeğe özel değil tabiki cnm her hamilede olabilecek birşey
Benimki ilk olunca beklemiyorduk böyle birşey
Hatta Dr a muayenem iki hafta sonraydı ben şüphelendim gittim
Allah nasip etti yakaladık
Burda bı çok kişiye iki embriyo transfer edildi ikiz olan on kişi çıkmadı yanilmiyorsamKızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
Belirtiler hep benzer şeyler ayırt etmesi zor maalesef kontrolünüzde baktırın olacak diye birşey yok negatif olmayın içim yirtiliyor gibiydi benimEEE BU DEDİĞİNN BENDE DE VAARR
AYNISI BASKII HAFIF HAFIFI SANCILAR AMA 13.HAFTADAYIM
HEPIMIZDEMI VAR KISALIKKK
Yarın aksam dr randevum. 2 hafta evvel 30mm ölçüldü normalmiş.Bı Dr a görün cnm rahim uzunluğunu olctur ve çok dinlen iş hiç yapma
Progestan proluton ilaçlarını aksatma ayağını yükseğe koy başını engin
Benim 30.52 mm idi Dr um tüp bebek Dr uma yönlendirdi 15. HaftadaYarın aksam dr randevum. 2 hafta evvel 30mm ölçüldü normalmiş.
Ikiz benim biraz o yüzden fazla galiba sıkıntılarım. Gerci narinal ile aynı günümüz onunla baya benzer.
Dr. Tavsiyesiyle uzun suredir agir bi is yapmiyorum, zaten biraz fazla yurusem kahverengi akintim oluyor ama o da normal dedi doktorum.
Hergün yeni birseyler oluyor. Boyle boyle buyuyorlar. Şükürler olsun
Canım endise etme hemen. Drlar bebekleri olçmefen rahim agzini olcuyorlar. Bi sorun olması durumunda bazen de sadece onlem olarak (daha once takrarlayan düşük hikayesi varsa) serklaj yapıyorlar.EEE BU DEDİĞİNN BENDE DE VAARR
AYNISI BASKII HAFIF HAFIFI SANCILAR AMA 13.HAFTADAYIM
HEPIMIZDEMI VAR KISALIKKK
25 mm il altına genelde serklaj yapılıyormuş ama baska rahim anomalilerine de bakılıyor.Benim 30.52 mm idi Dr um tüp bebek Dr uma yönlendirdi 15. Haftada
Tüp bebek druma iki gün snr gittiğimde 26 mm düşmüş hemen ameliyata aldı
İkiz gebelikte nasıl oluyor bilgim yok hiç keşke olsa yönlendirebilsem seni
İnternette bir araştır cnm başka Dr a sor imkanın varsa
Doktor tutmazsa bir tane elimizde kalsın diyor korkuyorum ben iki tane koydurmak istiyorum ama bana güven vermiyor niye direk olumsuzu düşünüyorsiz nasıl istersenız :)
ikiz olma ıhtımalını dusunerek karar verın. bu tamamen yoruma kapalı tamamen sızın tercıhınız olan bır durum :)
benımde son transferım 2 adet konuldu. biri benimle :) allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Yaşım 25 7 ay önce düşük yaşadım normal yoldan ilk deneme başka embriyo yok 2 tane varyaşın kaç? kaçıncı deneme? başka embriyo yok sanırım? bunlara da bakmak lazım
İkiz olsun istiyorum açıkçası ama biri 5. Gün embriyosu diğeri 6. Gün embriyosuBurda bı çok kişiye iki embriyo transfer edildi ikiz olan on kişi çıkmadı yanilmiyorsam
Onca masraf hormon yüklenmesi ben olsam ikisini bir koydurur şansımı arttırır dim
İkiz olmasın dersen yine senin seçimin cnm
Amin cnm25 mm il altına genelde serklaj yapılıyormuş ama baska rahim anomalilerine de bakılıyor.
Rabbim öyle yada böyle en güzel şekilde tamamlamayı nasip etsin bu süreci hepimize.