• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Mrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Dün 8000 ameliyata verdim
Yol+muayene 1500 de ona verdim
Çok çok geçmiş olsun. Bundan sonra başka bir şey çıkmaz inşallah. Evet çok rakam tutmuş ama sağlığın daha önemli.

Çok çok geçmiş olsun. Bundan sonra başka bir şey çıkmaz inşallah. Evet çok rakam tutmuş ama sağlığın daha önemli.
Tsk ederim 💐 amin inşallah
Rakamı o açıdan yazmadım cnm
Ödemede sıkıntı çekmeyin alışverişte para harcayıp diye düşündüm altıncı ayda başlamak daha ii olur büyük parçalara
Rabbim yaşatsın kucağımıza aldirsin gerisi kolay bu da tecrübe oldu bana 👍🏼

Mrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine neyseki çözümü bulunmuş . Üzülme iyi olacak inşAllah

Kızlar 2gundur kahverengi lekelenme gibi bir şey var ağrı yoktu normalde bugün birazcık kasıklarım ağrıdı lavaboya gittim kan yoktu ama minik parça gibi bir şey düştü ve bu beni tedirgin etti normal mi böyle bir şey yaşayan var mı. Daha kese görmeye gitmedik ayın 5 de gidicez.

Bugün doktor kontrolümüz sonrası ilk alışverişlerimizi yaptık. Ufaktefek hastane çıkışı badi falan. 3 ay önce rüyamda görsem inanmazdım. Mucizemiz gerçek oldu.

kııızlaaar bir kızda bana yaaaazın ❤️

Eklentiler

• E47B243D-021D-4FFB-A36B-0C460A0F76FF.jpeg
    E47B243D-021D-4FFB-A36B-0C460A0F76FF.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 58
Çok geçmiş olsun canım. Allah allah rahim neden kısalıyormuş ki peki doktorun birşey söyledi mi? Bi de kaçıncı haftada fark ettiler bunu? Doktorun sinirlenmiş ama hepimizde progesteronu azaltıp bıraktırdılar. Daha 12. haftadayken tamamen kesenler oldu burda. Benim de 15.haftada tamamen kesilmiş olacak. Progesteron üretimini artık plasenta devralmış oluyor denildi. Bu yanlış mıymış yani

Bugün doktor kontrolümüz sonrası ilk alışverişlerimizi yaptık. Ufaktefek hastane çıkışı badi falan. 3 ay önce rüyamda görsem inanmazdım. Mucizemiz gerçek oldu.
Ay ben ebebek e ne zaman gitsem hep dolu çıkıyorum kendimi tutamıyorum şimdiden gardropun bir gözü dolmak üzere 🙈 Üstelik sadece yenidoğan da değil, 6 ay,9ay,12 ay hangisinde indirim varsa elime geçeni alıyorum. Ve daha cinsiyetimiz belli olmadı

Çok geçmiş olsun canım. Allah allah rahim neden kısalıyormuş ki peki doktorun birşey söyledi mi? Bi de kaçıncı haftada fark ettiler bunu? Doktorun sinirlenmiş ama hepimizde progesteronu azaltıp bıraktırdılar. Daha 12. haftadayken tamamen kesenler oldu burda. Benim de 15.haftada tamamen kesilmiş olacak. Progesteron üretimini artık plasenta devralmış oluyor denildi. Bu yanlış mıymış yani
Progestan en önemli ilacın dedi cnm bilmiorum o Dr un prosedürü öyle demekki
Dr a gittiğimde 14+4 tü kafa ve rahim ölçülerine falan bakılıyor o haftalarda
İlk gebelik olunca tam bişe denilemiyor hani ikinci kayıp üçüncü kayıp olursa rahim ağzı yetmezligi deniliyor buraya da yazdım ki sorun uzunluğunu kısalma var mı yok mu varsa önlem aldırın diye 💐💐
Gittiğimde 30.5 mm idi uzunluk iki gün snr diğer drum 26 mm ölçtü öyle olunca direk dikişle kapatıldı
İşlemin adı servikal serklaj
İyi dileklerin için tşk ederim cnm 🌺
Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun aminnn 😇😇

Ay ben ebebek e ne zaman gitsem hep dolu çıkıyorum kendimi tutamıyorum şimdiden gardropun bir gözü dolmak üzere 🙈 Üstelik sadece yenidoğan da değil, 6 ay,9ay,12 ay hangisinde indirim varsa elime geçeni alıyorum. Ve daha cinsiyetimiz belli olmadı
Kendimi geçtim eşimi frenlemek zorunda kalıyorum bir de şimdiden toka almak istiyor kızı olacak diye 😆 ben de ebebek ve civil mağazasına bayılıyorum canım

Valla kuzum bende ilk 6 ay almayayım dedim ama herseyi fiyatı artıyor biz 4.5 beğenmiştim şimdi 6.200 olmuş bebek arabası rabbım inşallah sağlıklı kullanmayı nasip etsin de mecbur almak zorunda kaldık
İşte bunu doğru dedin geçen ay öylesine bakıp beğendiğim ana kucağı 500 tl birden artmış, biz de artık önümüzdeki ay alıp koyacağız köşeye

kızlar bel ağrınız var mı? resmen oturamıyorum o kadar ağrıyor ki bir kaç gündür

kızlar bel ağrınız var mı? resmen oturamıyorum o kadar ağrıyor ki bir kaç gündür
Bel ağrısı şikayeti sık sık okumuştum narinal. Başıma gelecekleri önceden bileyim diye arada 1 2 ay önden giden hamile forumlarına da bakıyorum:) onları okuyunca kendi kendime vücudu zorlamadan beli güçlendirecek hareketler yapmaya başladım. Kendini dik durmaya dik oturmaya zorlamak bile sırt kaslarını güçlendirmede çok etkili oluyor. Bir de uzun süreli hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Başıma gelmeden duyup da hafife aldığım hamilelik belirtilerinin aslında baya dert olduğunu mide bulantısında tecrübe etmiştim:( Hamile yogası da iyi geliyor deniyor, yazıldım ama başlar mı bilmiyorum grup kurulmasını bekliyorlar.

Back