Çok çok geçmiş olsun. Bundan sonra başka bir şey çıkmaz inşallah. Evet çok rakam tutmuş ama sağlığın daha önemli.Mrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Dün 8000 ameliyata verdim
Yol+muayene 1500 de ona verdim
Tşk ederimÇok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucagina alırsınızz
Tsk ederimÇok çok geçmiş olsun. Bundan sonra başka bir şey çıkmaz inşallah. Evet çok rakam tutmuş ama sağlığın daha önemli.
Canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine neyseki çözümü bulunmuş . Üzülme iyi olacak inşAllahMrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Progestan fitil sayısı beşe çıktı proluton beş günde bir 27. Haftaya kadar devam ilişki doğuma kadar yasak gezmek ayakta çok durmak yasak dua edin bize
Paranızı harcamayın büyük alışverişlere lazım oluyor bu gibi durumlarda doğuma daha zamanınız var
Tşk ederim cnmCanım çok gecmiş olsun dikkat et kendine neyseki çözümü bulunmuş . Üzülme iyi olacak inşAllah
Valla kuzum bende ilk 6 ay almayayım dedim ama herseyi fiyatı artıyor biz 4.5 beğenmiştim şimdi 6.200 olmuş bebek arabası rabbım inşallah sağlıklı kullanmayı nasip etsin de mecbur almak zorunda kaldıkKızlar bu ne hız ben daha çıtçıtlı body bile almadım
Çok geçmiş olsun canım. Allah allah rahim neden kısalıyormuş ki peki doktorun birşey söyledi mi? Bi de kaçıncı haftada fark ettiler bunu? Doktorun sinirlenmiş ama hepimizde progesteronu azaltıp bıraktırdılar. Daha 12. haftadayken tamamen kesenler oldu burda. Benim de 15.haftada tamamen kesilmiş olacak. Progesteron üretimini artık plasenta devralmış oluyor denildi. Bu yanlış mıymış yaniMrb arkadaşlar dün tüp bebek doktoruma göründüm rahim kisalmaya devam etmiş direk yatış verdi bı kaç saat snr ameliyata aldı rahim ağzını dikti bugün taburcu oldum takip Dr um progestani dörtten ikiye düşürmüştü tüp bebek drum sinirlendi
Ay ben ebebek e ne zaman gitsem hep dolu çıkıyorum kendimi tutamıyorum şimdiden gardropun bir gözü dolmak üzereBugün doktor kontrolümüz sonrası ilk alışverişlerimizi yaptık. Ufaktefek hastane çıkışı badi falan. 3 ay önce rüyamda görsem inanmazdım. Mucizemiz gerçek oldu.
Progestan en önemli ilacın dedi cnm bilmiorum o Dr un prosedürü öyle demekkiÇok geçmiş olsun canım. Allah allah rahim neden kısalıyormuş ki peki doktorun birşey söyledi mi? Bi de kaçıncı haftada fark ettiler bunu? Doktorun sinirlenmiş ama hepimizde progesteronu azaltıp bıraktırdılar. Daha 12. haftadayken tamamen kesenler oldu burda. Benim de 15.haftada tamamen kesilmiş olacak. Progesteron üretimini artık plasenta devralmış oluyor denildi. Bu yanlış mıymış yani
Kendimi geçtim eşimi frenlemek zorunda kalıyorum bir de şimdiden toka almak istiyor kızı olacak diyeAy ben ebebek e ne zaman gitsem hep dolu çıkıyorum kendimi tutamıyorum şimdiden gardropun bir gözü dolmak üzereÜstelik sadece yenidoğan da değil, 6 ay,9ay,12 ay hangisinde indirim varsa elime geçeni alıyorum. Ve daha cinsiyetimiz belli olmadı
İşte bunu doğru dedin geçen ay öylesine bakıp beğendiğim ana kucağı 500 tl birden artmış, biz de artık önümüzdeki ay alıp koyacağız köşeyeValla kuzum bende ilk 6 ay almayayım dedim ama herseyi fiyatı artıyor biz 4.5 beğenmiştim şimdi 6.200 olmuş bebek arabası rabbım inşallah sağlıklı kullanmayı nasip etsin de mecbur almak zorunda kaldık
Hayırlı olsun tüp bebekte kız ihtimali daha yüksek diye okumuştum demek doğruymuşBize de kız bebiş geliyor
Yaaaa nasıl kıskandı.kııızlaaar bir kızda bana yaaaazın
amiiiiin canımmmYaaaa nasıl kıskandı.çok Harika görünüyor canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bel ağrısı şikayeti sık sık okumuştum narinal. Başıma gelecekleri önceden bileyim diye arada 1 2 ay önden giden hamile forumlarına da bakıyorum:) onları okuyunca kendi kendime vücudu zorlamadan beli güçlendirecek hareketler yapmaya başladım. Kendini dik durmaya dik oturmaya zorlamak bile sırt kaslarını güçlendirmede çok etkili oluyor. Bir de uzun süreli hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Başıma gelmeden duyup da hafife aldığım hamilelik belirtilerinin aslında baya dert olduğunu mide bulantısında tecrübe etmiştimkızlar bel ağrınız var mı? resmen oturamıyorum o kadar ağrıyor ki bir kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?