• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar bugün 5,gün embriyo transferimin 10. günü kan testi verdim 34,3 çıktı normal mi değer az mi bilenler yardımcı olabilir mi?
hayırlı olsun pozitif bir değer çıkmış. herkesin değeri aynı olmuyor yorum yapmak yanıltıcı olabilir. mesela benim 200,43 çıkmıştı. başka arkadaşların daha yüksek bazısı daha düşük. o sebeple sanırım doktor senden 2 gün arayla takip isteyecektir.

P pinarimpinar sizinle aynı tahmini doğum tarihimiz. Geçen salı ben de serklaj oldum. Tüp bebek. Benim daha önce 21 haftalık tüp bebek kaybım olduğu için yapıldı. Önlem amaçlı. Kesin rahim ağzı yetmezliği tanısı yok. Enfeksiyon olmamaya dikkat et dedi doktor. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla alırız evladımızı kucağımıza.
sana da çok geçmiş olsun

kızlar günaydın :KK200:
ferra demir hapı beni mahvedıyor .
sizler ne kullanıyorsunuz
Elevit prenatal multivitamin kullanıyorum 3 aydır . Memnunum yan etkisini görmedim. İçinde herşey günlük gereken değerlere göre düzenlenmiş. B vit, kalsiyum, demir, folik yan etkisi de olmadı. Onu alıp çay kahveyi bırakınca demir eksikliğim geçmiş 3 ayda. Tek demir alacaksan kapsül formda değil hap olanlardan al kapsülleri mideye zarar veriyormuş.

maşallah 16. haftaya gelmişsin ne kadar zor ve hızlı geçti zaman
Buraya kadar kolaymış meğer şimdi yatınca ötesi daha zor geliyor gözüme cnm
Zorluğu şöyle hep şüphelerle dolu hepimizin kafası genelde olumsuz şeylerle tüp bebek olunca
Bir yönden de iyi aslında hep tetikteyiz bilincleniyoruz soruyoruz araştırıyoruz 👍🏼🌺

Zorluğu şöyle hep şüphelerle dolu hepimizin kafası genelde olumsuz şeylerle tüp bebek olunca
Bir yönden de iyi aslında hep tetikteyiz bilincleniyoruz soruyoruz araştırıyoruz 👍🏼🌺
CANIM NE OLDU

21 HAFTALIKTA GEBELIK KAYBINIZ SEBEBI NEDIR :KK43:
BUNLARI DUYUNCA YINE KORKUYORUM
NE ZAMAN RAHATLICAZ TAM OLARAK YA
Tam sebebi bulunamadı. Rahim ağzı yetmezliği olabilir diyen doktor da oldu. Kan pıhtılaşması da. Bebekte bir sorun yoktu bildiğimiz. Kayıptan 2 gün sonra ayrıntılı ultrasonum vardı. Bir şey vardıysa belki o zaman öğrenecektik. Patolojiye de göndermek istemedik, kıyamadık oğluma. Şimdi önlem amaçlı dikiş atıldı. Oksaparı 12. Haftada bırakmıştım o kaybımda. Bu sefer dozunu 6000liğe yükseltip devam dedi doktor.

her şey çok güzel olacak merak etme. onlar bizi seçti ve bizimle o kadar yumurtadan o kadar spermden yaşayan, belli bir güne gelen, gelişen, tutunan ve hala bizimle olan onlara çok teşekkürler :)

İşte bunu doğru dedin geçen ay öylesine bakıp beğendiğim ana kucağı 500 tl birden artmış, biz de artık önümüzdeki ay alıp koyacağız köşeye
Aynen rabbim sağlık versin bütün bebişlerimize de ama şöyle de diyen oldu Allah göstermesin birşey olsa bi daha çocuk düşünmeyecekmisinn dediler orda ikna oldum allahım aldıklarımızın için sağlıkla doldurmayı nasip etsin de gerisi hallolur 🥰🤲🏻🙈

Aynen rabbim sağlık versin bütün bebişlerimize de ama şöyle de diyen oldu Allah göstermesin birşey olsa bi daha çocuk düşünmeyecekmisinn dediler orda ikna oldum allahım aldıklarımızın için sağlıkla doldurmayı nasip etsin de gerisi hallolur 🥰🤲🏻🙈
aminnnnnnnnn o kadar hevesle aldım ki o zıbınları badileri :D

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı

Tam sebebi bulunamadı. Rahim ağzı yetmezliği olabilir diyen doktor da oldu. Kan pıhtılaşması da. Bebekte bir sorun yoktu bildiğimiz. Kayıptan 2 gün sonra ayrıntılı ultrasonum vardı. Bir şey vardıysa belki o zaman öğrenecektik. Patolojiye de göndermek istemedik, kıyamadık oğluma. Şimdi önlem amaçlı dikiş atıldı. Oksaparı 12. Haftada bırakmıştım o kaybımda. Bu sefer dozunu 6000liğe yükseltip devam dedi doktor.
doktor ihmalliği ve dıkkatsızlıgı gıbı gorunuyor. cok uzucu
allah bır daha yasatmasın
sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım.
kan sulandırıcı bende doguma kadar kullanacagım
rahım agzı kontrolude henuz yapılmadı bana 13. haftadayım

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
siz nasıl istersenız :)
ikiz olma ıhtımalını dusunerek karar verın. bu tamamen yoruma kapalı tamamen sızın tercıhınız olan bır durum :)

benımde son transferım 2 adet konuldu. biri benimle :) allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Back