- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
ben maltofer kullanıyorum demir + floik asit bir aradakızlar günaydın
ferra demir hapı beni mahvedıyor .
sizler ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben maltofer kullanıyorum demir + floik asit bir aradakızlar günaydın
hayırlı olsun pozitif bir değer çıkmış. herkesin değeri aynı olmuyor yorum yapmak yanıltıcı olabilir. mesela benim 200,43 çıkmıştı. başka arkadaşların daha yüksek bazısı daha düşük. o sebeple sanırım doktor senden 2 gün arayla takip isteyecektir.Kızlar bugün 5,gün embriyo transferimin 10. günü kan testi verdim 34,3 çıktı normal mi değer az mi bilenler yardımcı olabilir mi?
Hayırlıı olsun benimde 9.gün 40 tı yakın değerlerimiz.2 günde bir ölçtrmen gerekir saglklı ilerliyorsa Sorun yokKızlar bugün 5,gün embriyo transferimin 10. günü kan testi verdim 34,3 çıktı normal mi değer az mi bilenler yardımcı olabilir mi?
sana da çok geçmiş olsunP pinarimpinar sizinle aynı tahmini doğum tarihimiz. Geçen salı ben de serklaj oldum. Tüp bebek. Benim daha önce 21 haftalık tüp bebek kaybım olduğu için yapıldı. Önlem amaçlı. Kesin rahim ağzı yetmezliği tanısı yok. Enfeksiyon olmamaya dikkat et dedi doktor. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla alırız evladımızı kucağımıza.
Teşekkür ederimsana da çok geçmiş olsun
Vegaferon fort kullanıyorum cnmkızlar günaydın
Elevit prenatal multivitamin kullanıyorum 3 aydır . Memnunum yan etkisini görmedim. İçinde herşey günlük gereken değerlere göre düzenlenmiş. B vit, kalsiyum, demir, folik yan etkisi de olmadı. Onu alıp çay kahveyi bırakınca demir eksikliğim geçmiş 3 ayda. Tek demir alacaksan kapsül formda değil hap olanlardan al kapsülleri mideye zarar veriyormuş.kızlar günaydın
maşallah 16. haftaya gelmişsin ne kadar zor ve hızlı geçti zamanVegaferon fort kullanıyorum cnm
21 HAFTALIKTA GEBELIK KAYBINIZ SEBEBI NEDIRTeşekkür ederim
Buraya kadar kolaymış meğer şimdi yatınca ötesi daha zor geliyor gözüme cnmmaşallah 16. haftaya gelmişsin ne kadar zor ve hızlı geçti zaman
CANIM NE OLDUBuraya kadar kolaymış meğer şimdi yatınca ötesi daha zor geliyor gözüme cnm
Zorluğu şöyle hep şüphelerle dolu hepimizin kafası genelde olumsuz şeylerle tüp bebek olunca
Bir yönden de iyi aslında hep tetikteyiz bilincleniyoruz soruyoruz araştırıyoruz
Tam sebebi bulunamadı. Rahim ağzı yetmezliği olabilir diyen doktor da oldu. Kan pıhtılaşması da. Bebekte bir sorun yoktu bildiğimiz. Kayıptan 2 gün sonra ayrıntılı ultrasonum vardı. Bir şey vardıysa belki o zaman öğrenecektik. Patolojiye de göndermek istemedik, kıyamadık oğluma. Şimdi önlem amaçlı dikiş atıldı. Oksaparı 12. Haftada bırakmıştım o kaybımda. Bu sefer dozunu 6000liğe yükseltip devam dedi doktor.21 HAFTALIKTA GEBELIK KAYBINIZ SEBEBI NEDIR
BUNLARI DUYUNCA YINE KORKUYORUM
NE ZAMAN RAHATLICAZ TAM OLARAK YA
her şey çok güzel olacak merak etme. onlar bizi seçti ve bizimle o kadar yumurtadan o kadar spermden yaşayan, belli bir güne gelen, gelişen, tutunan ve hala bizimle olan onlara çok teşekkürler :)Buraya kadar kolaymış meğer şimdi yatınca ötesi daha zor geliyor gözüme cnm
Zorluğu şöyle hep şüphelerle dolu hepimizin kafası genelde olumsuz şeylerle tüp bebek olunca
Bir yönden de iyi aslında hep tetikteyiz bilincleniyoruz soruyoruz araştırıyoruz
Aynen rabbim sağlık versin bütün bebişlerimize de ama şöyle de diyen oldu Allah göstermesin birşey olsa bi daha çocuk düşünmeyecekmisinn dediler orda ikna oldum allahım aldıklarımızın için sağlıkla doldurmayı nasip etsin de gerisi hallolurİşte bunu doğru dedin geçen ay öylesine bakıp beğendiğim ana kucağı 500 tl birden artmış, biz de artık önümüzdeki ay alıp koyacağız köşeye
Daha ben başlamadım kuzum omega3 magnezyum bide folikasitlik multivitamin ilacı içiyorumkızlar günaydın
aminnnnnnnnn o kadar hevesle aldım ki o zıbınları badileriAynen rabbim sağlık versin bütün bebişlerimize de ama şöyle de diyen oldu Allah göstermesin birşey olsa bi daha çocuk düşünmeyecekmisinn dediler orda ikna oldum allahım aldıklarımızın için sağlıkla doldurmayı nasip etsin de gerisi hallolur
doktor ihmalliği ve dıkkatsızlıgı gıbı gorunuyor. cok uzucuTam sebebi bulunamadı. Rahim ağzı yetmezliği olabilir diyen doktor da oldu. Kan pıhtılaşması da. Bebekte bir sorun yoktu bildiğimiz. Kayıptan 2 gün sonra ayrıntılı ultrasonum vardı. Bir şey vardıysa belki o zaman öğrenecektik. Patolojiye de göndermek istemedik, kıyamadık oğluma. Şimdi önlem amaçlı dikiş atıldı. Oksaparı 12. Haftada bırakmıştım o kaybımda. Bu sefer dozunu 6000liğe yükseltip devam dedi doktor.
narinaall sana bakıldımı rahım agzı kontrolu fılan ,aminnnnnnnnn o kadar hevesle aldım ki o zıbınları badileri
siz nasıl istersenız :)Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı