2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aynen bende onu dicektim bebek küveti çok kullanışlı cam rende felanda iyi bende iş çıkışı birazdan bakıcam
kızlar bıme gelen bebek kuvetı malzemelerını topladıgınızda pahalıya gelıyor.
internet uzerınden yaptıgımız alısverıs sıtelerınden aratın aynı urunu takım halınde daha uygun.

bu arad bebegın ılk esyası alıdı bızde fıyatlar sureklı arttıgı ıcın alalım dedık :)

travel sıstem bebek arabası :)

Ooo sen de ilk ürün olarak en büyük ürünü almışsın hayırlı olsun canım. Biz bebek arabasıyla beşiğini dedelere aldırmayı düşünüyoruz. Büyük kalemleri hiç düşünmüyorum o yüzden

Kalmamış kuzum zaten mantıklı bakayım bi bizde oto koltuğu ve bebek arabası aldık kasım indirimleri olunca da park yatak ve anakucagı alacağız inşallah

Hanımlar deneyimli olduğunuz için sizlerden Bilgi almak adına gruba yazma ihtiyacı duydum öncelikler bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümelerini nasip etsin kusura bakmayın rahatsız eriyorum ama 20 ekimde transfer oldum dondurulmuş 5. Gün embriyosu cumartesi yani yarın sabah 9. Günüm oluyor test yapacağım diye bu kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir ? Hangisini alayım ? Şimdi almaya gideceğim de bilinmedik kötü sonuç veren beni kandıran bir gebelik testi almayayım sizler deneyimlisiniz bilirsiniz

Sağlıkla gebelik haberi alırsın inşallah canım.Kaset testte BETAHCG hormonunun biraz daha gelirgin olması gerekiyor. SEnin gerçi 9. gün. Kaset testte cok rahat çıkar diye düşünüyorum. Ben de kaset testte öğrenmiştim. 5. embriyosudu. Erken gebelik daha pahalı ama daha net sonuç verir.

Teşekkür ediyorum Bilgi verdiğiniz için artık parası da önemli değil sadece doğru bir sonuç almak istiyorum siz diyorsunuz ki erken gebelik testi yaptırın daha garanti olur öyle mi ? Peki önerebileceginiz bir marka varmı ?

güzel haberlerinde mutlu oldum canım. ben sana erkek diye tahminm etmiştim ama bakalım neymiş. buralar hep kız doldu
Bakalım benim daha vakit var öğrenmeme. Vakit geçmek bilmiyor hiç sen erkek dedin ben de erkek hissediyordum başlarda ama şuan hissiyat kalmadı gibi çoğunluk kız tahmininde bulunuyor. Seninki belli oldu mu?

Bakalım benim daha vakit var öğrenmeme. Vakit geçmek bilmiyor hiç sen erkek dedin ben de erkek hissediyordum başlarda ama şuan hissiyat kalmadı gibi çoğunluk kız tahmininde bulunuyor. Seninki belli oldu mu?
EVET DEDİĞİM GİBİ KONU HEP KIZ MÜJDELERİYLE DOLU BEN DE KIZ BEKLİYORUM :)

PREDİCTOR EN ÇOK KULLANILAN . VARSA BENCE CIKAR ZATEN 9. GÜNDE CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…