• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bana mi yazdın cnm
Bende de vardi cnm hala var karın ağrıları kasik leğen kemiği
Bu ağrılar hiç ayırt edilemiyor çünkü ağrıya dayanıklılık yüksek
bende rahim büyümeye çalışıyor herhalde dedim iş yaptım ondan mı ağrıdı dedim degilmis
yarın gidecem bakalım bu sefer tüp bebek doktoruma
gerek görürse dikişi atar 20 li haftalarda erken doğumu önlemek icin
Aynen kuzum benim de haftaya kontrolüm inşallah bakalım erken farkedilmesi iyi olmuş ama kuzum 🤲🏻

Aynen kuzum benim de haftaya kontrolüm inşallah bakalım erken farkedilmesi iyi olmuş ama kuzum 🤲🏻
Evet cnm ben supheleniyordum sığmıyor gibiydi içime öyle bir his benim sormama gerek kalmadan Dr söyledi çok şükür 💙
İnşallah burdaki tüm anne adayları sorunsuz bir şekilde doğuma ulaşır yavrusuna kavuşur
Kimseyi telaslandirmak için yazmadım bilinçli olalim diye yazdım
Zaten pimpirikliyiz hepimiz tüp olunca olumsuz bişe yazasim gelmior moralleri bozmamak için
Herkes tecrübelerini paylaşırsa bizde öğreniriz bı çok şey öğrendik forumdan 💐

anneler hissediyor arkadaşım. ben de en başından beri kız hissediyorum dedim. kız çıktı. hee erkek çıksa fark eder miydi asla :)
Baştan beri ağzım hep oğluma gitti hissettim doğru diosun 💐
Tatlı yicecekler istedi cnm transferden snr ekşi hiç istemedi içime şüphe düştü erkek diye
Etrafındakiler ve ben hep rüyamızda erkek çocuk gördük
Ye tatlıyı doğur 🐎 liyi hahhaha 🤣🤣🤣

Baştan beri ağzım hep oğluma gitti hissettim doğru diosun 💐
Tatlı yicecekler istedi cnm transferden snr ekşi hiç istemedi içime şüphe düştü erkek diye
Etrafındakiler ve ben hep rüyamızda erkek çocuk gördük
Ye tatlıyı doğur 🐎 liyi hahhaha 🤣🤣🤣
benim canım her şeyi istediği için pek ayırt edemedim ama deli gibi vişneye aş erdiğimde aslında dediğin gibi oldu ye ekşiyi doğur Ayşe'yi :D

kızlar deneyen oldu mu bilmiyorum ama ben dna sonucum gelmeden 1 gün önce yüzük testi yapmıştım. orda da kız çıkmıştı

Evet cnm ben supheleniyordum sığmıyor gibiydi içime öyle bir his benim sormama gerek kalmadan Dr söyledi çok şükür 💙
İnşallah burdaki tüm anne adayları sorunsuz bir şekilde doğuma ulaşır yavrusuna kavuşur
Kimseyi telaslandirmak için yazmadım bilinçli olalim diye yazdım
Zaten pimpirikliyiz hepimiz tüp olunca olumsuz bişe yazasim gelmior moralleri bozmamak için
Herkes tecrübelerini paylaşırsa bizde öğreniriz bı çok şey öğrendik forumdan 💐
Aynen ☺️

Kızlaaar sizin haftalarınız baya ilerde ama ben burayı da takip ediyorum çoğunuzun fetal dna güzel gelmiş anladığım kadarıyla Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim 🥰
Bugün kontrolüm vardı benim de adet günüme göre 8+3üm ama ultrasonda 7+0 çıktı
Önceki gidişlerimde de önce 2 gün gerideydi sonraki hafta fark 1 hafta oldu şimdi de 10 gün olunca biraz endişelendim doktor normal dedi ama bilmiyorum içime ainmeyen bişeyler var sanki
İlk haftalarında böyle olup sonradan haftasını yakalayan oldu mu aranızda

Kızlaaar sizin haftalarınız baya ilerde ama ben burayı da takip ediyorum çoğunuzun fetal dna güzel gelmiş anladığım kadarıyla Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim 🥰
Bugün kontrolüm vardı benim de adet günüme göre 8+3üm ama ultrasonda 7+0 çıktı
Önceki gidişlerimde de önce 2 gün gerideydi sonraki hafta fark 1 hafta oldu şimdi de 10 gün olunca biraz endişelendim doktor normal dedi ama bilmiyorum içime ainmeyen bişeyler var sanki
İlk haftalarında böyle olup sonradan haftasını yakalayan oldu mu aranızda
bence şimdilik hiç takılma doktorun da normal diyor madem sen niye endişe ediyorsun. bak benim de geçen hafta 2 gün geride çıktı hiç umursamadım. oluyor öyle

Back