• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlaaar sizin haftalarınız baya ilerde ama ben burayı da takip ediyorum çoğunuzun fetal dna güzel gelmiş anladığım kadarıyla Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim 🥰
Bugün kontrolüm vardı benim de adet günüme göre 8+3üm ama ultrasonda 7+0 çıktı
Önceki gidişlerimde de önce 2 gün gerideydi sonraki hafta fark 1 hafta oldu şimdi de 10 gün olunca biraz endişelendim doktor normal dedi ama bilmiyorum içime ainmeyen bişeyler var sanki
İlk haftalarında böyle olup sonradan haftasını yakalayan oldu mu aranızda
O haftalarda benim de 1 hafta geriden söylemişti doktor. Şimdi tam gününde görünüyor. Doktor normal demişti. Takılma rahat ol.

Bakıcam yüzüğe benim gelmesine daha cok ca gerci ama merak ettim 😅
HEHEH :) YÜZÜK İŞİNE INANMAYIN EGLENCESINE YAPIN :)
YOK ÖYLE BİŞİ TAMAMEN DENK GELMEK. ZATEN IKI OLASILIK VAR YA KIZ YA ERKEK .
BENDE YAPMISTIM BIR KEZ ERKEK SONRA KIZ CIKTI :KK200: CANIM NEREYE ISTIYORSA ORAYA SALLANDI ZİNCİR :KK49:

evet canım ya ne stres yaşadım ama :KK70: artık bir oj çektik ve bundan sonra hamişliğin tadını çıkarmak kaldı.. 3 ayımız bitti bulantım kalmadı, bebeğim sağlıklı daha ne olsun:) senin sonuç ne zaman gelecekmiş?
Oh hadi darısı başıma :) Benimki haftaya anca çıkar yeni ulaşmış kan abd’ye

fruitella fruitella Canım sen nasılsın nasıl gidiyor? Testlerini yaptırdın mı sonuçların çıktı mı ikili filan?
Canım iş fazla yoğun diye giremiyorum eskisi kadar sık. Arada bir yazılanları okuyup çıkıyorum ancak 😅 ikili testi yaptırmıştık 12. Haftada sonuç da bir sıkıntı çıkmadı. Yaşla alakalı 36 olduğum için az bir oranda risk var istersen fetal yaptırabilirsin dedi doktorum ama biz yaptırmadık açıkcası gerek görmedik. 16. Hafta çağırdı doktor cinsiyet için. 14. Haftadayım zaman hiç geçmiyor sanki. Karnımda azıcık belirginleşti gibi. Kanama lekelenme kalmadı çok şükür. Bizde durumlar böyle siz de nasıl? 💖

Canım iş fazla yoğun diye giremiyorum eskisi kadar sık. Arada bir yazılanları okuyup çıkıyorum ancak 😅 ikili testi yaptırmıştık 12. Haftada sonuç da bir sıkıntı çıkmadı. Yaşla alakalı 36 olduğum için az bir oranda risk var istersen fetal yaptırabilirsin dedi doktorum ama biz yaptırmadık açıkcası gerek görmedik. 16. Hafta çağırdı doktor cinsiyet için. 14. Haftadayım zaman hiç geçmiyor sanki. Karnımda azıcık belirginleşti gibi. Kanama lekelenme kalmadı çok şükür. Bizde durumlar böyle siz de nasıl? 💖
güzel haberlerinde mutlu oldum canım. ben sana erkek diye tahminm etmiştim ama bakalım neymiş. buralar hep kız doldu :D

Back