2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

O haftalarda benim de 1 hafta geriden söylemişti doktor. Şimdi tam gününde görünüyor. Doktor normal demişti. Takılma rahat ol.

Bakıcam yüzüğe benim gelmesine daha cok ca gerci ama merak ettim
HEHEH :) YÜZÜK İŞİNE INANMAYIN EGLENCESINE YAPIN :)
YOK ÖYLE BİŞİ TAMAMEN DENK GELMEK. ZATEN IKI OLASILIK VAR YA KIZ YA ERKEK .
BENDE YAPMISTIM BIR KEZ ERKEK SONRA KIZ CIKTI CANIM NEREYE ISTIYORSA ORAYA SALLANDI ZİNCİR

Oh hadi darısı başıma :) Benimki haftaya anca çıkar yeni ulaşmış kan abd’ye

fruitella Canım sen nasılsın nasıl gidiyor? Testlerini yaptırdın mı sonuçların çıktı mı ikili filan?
Canım iş fazla yoğun diye giremiyorum eskisi kadar sık. Arada bir yazılanları okuyup çıkıyorum ancak ikili testi yaptırmıştık 12. Haftada sonuç da bir sıkıntı çıkmadı. Yaşla alakalı 36 olduğum için az bir oranda risk var istersen fetal yaptırabilirsin dedi doktorum ama biz yaptırmadık açıkcası gerek görmedik. 16. Hafta çağırdı doktor cinsiyet için. 14. Haftadayım zaman hiç geçmiyor sanki. Karnımda azıcık belirginleşti gibi. Kanama lekelenme kalmadı çok şükür. Bizde durumlar böyle siz de nasıl?

güzel haberlerinde mutlu oldum canım. ben sana erkek diye tahminm etmiştim ama bakalım neymiş. buralar hep kız doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…