• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlaaaaar benim de İnşallah dünya güzeli bir kızım olucakmış🤭❤️ Rabbim kalbinden annelik geçen isteyen hakeden herkese bugünleri göstersin🥲 bize bugünleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Biz cinsiyet partisi yaptık. Akşama kadar nasıl dayandım bilemezsiniz. Pembiş pulları görünce çıldırdım❤️ ne renk olsa çıldırcaktım gerçi hiç farketmez ama💕
Çok çok tebrik ederimmm hayalimi yaşamışsın. Ben de o balonu patlatıp renkleri görmek isterdim ama benim eşim sabırsız asla yaşatmadı bana o anı 😁

Maşallah ya 🥰 benim 2li taramada ölçmüştü canım 16 da bi daha bakar herhalde benimde bu hafta kasık agrısı , vajına sızlaması gibi belirtilerim var internette 12 16 haftalarda normal yazıyor ama bakalım ☺️

Hayırlı olsun canım :) Cinsiyet bir yana da sonuçlar temiz ve sağlıklı geldi değil mi önemli olan o
evet canım ya ne stres yaşadım ama :D artık bir oj çektik ve bundan sonra hamişliğin tadını çıkarmak kaldı.. 3 ayımız bitti bulantım kalmadı, bebeğim sağlıklı daha ne olsun:) senin sonuç ne zaman gelecekmiş?

Maşallah ya 🥰 benim 2li taramada ölçmüştü canım 16 da bi daha bakar herhalde benimde bu hafta kasık agrısı , vajına sızlaması gibi belirtilerim var internette 12 16 haftalarda normal yazıyor ama bakalım ☺️
vajinaya batma gibi mi olıuyor o bende de var kasığıma bıçak saplanıyor sanki. bazen vajinamı aşağıdan çekiyor gibiler. ama artık negatif düşünmeyeceğim o sebeple normal diyorum

Aynen benimde öyle arada sızlıyor gibi zonkluyor gibi bende aynen öyle dedim kötü düşünmeyeceğim bol su içiyoruz zaten vitaminlerimizide alıyorum çok şükür lekelerde bitti normaldir orası büyüyor dedim kuzum
vajinaya batma gibi mi olıuyor o bende de var kasığıma bıçak saplanıyor sanki. bazen vajinamı aşağıdan çekiyor gibiler. ama artık negatif düşünmeyeceğim o sebeple normal diyorum

Aynen benimde öyle arada sızlıyor gibi zonkluyor gibi bende aynen öyle dedim kötü düşünmeyeceğim bol su içiyoruz zaten vitaminlerimizide alıyorum çok şükür lekelerde bitti normaldir orası büyüyor dedim kuzum
aynen aynen olumlama hep . ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı her şey çok güzel olacak diyelim sürekli :D

Bana mi yazdın cnm
Bende de vardi cnm hala var karın ağrıları kasik leğen kemiği
Bu ağrılar hiç ayırt edilemiyor çünkü ağrıya dayanıklılık yüksek
bende rahim büyümeye çalışıyor herhalde dedim iş yaptım ondan mı ağrıdı dedim degilmis
yarın gidecem bakalım bu sefer tüp bebek doktoruma
gerek görürse dikişi atar 20 li haftalarda erken doğumu önlemek icin

Kızlaaaaar benim de İnşallah dünya güzeli bir kızım olucakmış🤭❤️ Rabbim kalbinden annelik geçen isteyen hakeden herkese bugünleri göstersin🥲 bize bugünleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Biz cinsiyet partisi yaptık. Akşama kadar nasıl dayandım bilemezsiniz. Pembiş pulları görünce çıldırdım❤️ ne renk olsa çıldırcaktım gerçi hiç farketmez ama💕
ya gözün aydın rabbim kucgnada almayı nasip etsin ❤️🌺 bende cumartesi yapıcam deliriyorm 😂

Kızmış şimdi gördüm 🥰 doktorum bildi
AYY MAŞŞALLAH :)
BENIMDE SONUCU HOCA SOYLEDI.
ERTESI GUNDE GITTIK ULTRASONDA BEBİŞİN POPOSUNDAN BAKTI TEYITLEDIK KIZ BİZİMDE :)
SAĞLIKLA ALALIM KIZLAAR KUCAKLARIMIZA AMİİNNNN

ALIŞVERISE BASLADINIZ MI BEN KENDIMI ZOR TUTUYORUMMM

Henüz çok erken alışveriş için çekiniyorum almaya ufak bı alıştırma biberonu aldım dün
Tutunmaya heveslendirsin diye erkek bebek takımı ve ayakkabı almistim
Hormonlarin çalışmasında etkiliymis istemek heveslenmek
Tesadüf etti erkek oldu 😇😇🐣💙

AYY MAŞŞALLAH :)
BENIMDE SONUCU HOCA SOYLEDI.
ERTESI GUNDE GITTIK ULTRASONDA BEBİŞİN POPOSUNDAN BAKTI TEYITLEDIK KIZ BİZİMDE :)
SAĞLIKLA ALALIM KIZLAAR KUCAKLARIMIZA AMİİNNNN

ALIŞVERISE BASLADINIZ MI BEN KENDIMI ZOR TUTUYORUMMM
biz eşimle söz vermiştik 12. hafta bitip fetal DNA güzel gelirse alış veriş ufak tefek bir şeyler alalım diye. bu cumartesi bi kaç çıtçıtlı body falan alacağız :) heves işte

Henüz çok erken alışveriş için çekiniyorum almaya ufak bı alıştırma biberonu aldım dün
Tutunmaya heveslendirsin diye erkek bebek takımı ve ayakkabı almistim
Hormonlarin çalışmasında etkiliymis istemek heveslenmek
Tesadüf etti erkek oldu 😇😇🐣💙
anneler hissediyor arkadaşım. ben de en başından beri kız hissediyorum dedim. kız çıktı. hee erkek çıksa fark eder miydi asla :)

Back