Çok çok tebrik ederimmm hayalimi yaşamışsın. Ben de o balonu patlatıp renkleri görmek isterdim ama benim eşim sabırsız asla yaşatmadı bana o anıKızlaaaaar benim de İnşallah dünya güzeli bir kızım olucakmışRabbim kalbinden annelik geçen isteyen hakeden herkese bugünleri göstersin bize bugünleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Biz cinsiyet partisi yaptık. Akşama kadar nasıl dayandım bilemezsiniz. Pembiş pulları görünce çıldırdım ne renk olsa çıldırcaktım gerçi hiç farketmez ama
Belki haftan yeterli değildir bir dahaki gidişindeBana bakmadı sanırım baktıysa da bi şey demedi
tabi tabi mutlaka soracağım böyle birbirimizi bilgilendirelim ne güzel :)Belki haftan yeterli değildir bir dahaki gidişinde
Dr un dalginligina falan bırakma cnm gidince sor önemli bir konu
Hayırlı olsun canım :) Cinsiyet bir yana da sonuçlar temiz ve sağlıklı geldi değil mi önemli olan oBen atmıştım çok belli değildi aslında ama bugün fetal DNA testinde kesin kız olarak geldi
evet canım ya ne stres yaşadım amaHayırlı olsun canım :) Cinsiyet bir yana da sonuçlar temiz ve sağlıklı geldi değil mi önemli olan o
vajinaya batma gibi mi olıuyor o bende de var kasığıma bıçak saplanıyor sanki. bazen vajinamı aşağıdan çekiyor gibiler. ama artık negatif düşünmeyeceğim o sebeple normal diyorumMaşallah yabenim 2li taramada ölçmüştü canım 16 da bi daha bakar herhalde benimde bu hafta kasık agrısı , vajına sızlaması gibi belirtilerim var internette 12 16 haftalarda normal yazıyor ama bakalım
vajinaya batma gibi mi olıuyor o bende de var kasığıma bıçak saplanıyor sanki. bazen vajinamı aşağıdan çekiyor gibiler. ama artık negatif düşünmeyeceğim o sebeple normal diyorum
aynen aynen olumlama hep . ben sağlıklıyım bebeğim sağlıklı her şey çok güzel olacak diyelim sürekliAynen benimde öyle arada sızlıyor gibi zonkluyor gibi bende aynen öyle dedim kötü düşünmeyeceğim bol su içiyoruz zaten vitaminlerimizide alıyorum çok şükür lekelerde bitti normaldir orası büyüyor dedim kuzum
Bana mi yazdın cnmMaşallah yabenim 2li taramada ölçmüştü canım 16 da bi daha bakar herhalde benimde bu hafta kasık agrısı , vajına sızlaması gibi belirtilerim var internette 12 16 haftalarda normal yazıyor ama bakalım
ya gözün aydın rabbim kucgnada almayı nasip etsinKızlaaaaar benim de İnşallah dünya güzeli bir kızım olucakmışRabbim kalbinden annelik geçen isteyen hakeden herkese bugünleri göstersin bize bugünleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Biz cinsiyet partisi yaptık. Akşama kadar nasıl dayandım bilemezsiniz. Pembiş pulları görünce çıldırdım ne renk olsa çıldırcaktım gerçi hiç farketmez ama
CANIM SONUC GELDIMIIilk bebek ise 19-20. hafta eğer ilk değilse 15-16. haftada hissedilir diyorlar
EVETT BENDE GÖRDÜMM :)Keyifli bir erkek
AYY MAŞŞALLAH :)Kızmış şimdi gördümdoktorum bildi
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin İnşallahÇok çok tebrik ederimmm hayalimi yaşamışsın. Ben de o balonu patlatıp renkleri görmek isterdim ama benim eşim sabırsız asla yaşatmadı bana o anı
çok teşekkür ederim, Rabbim kalbinizden geçeni ömrünüze nasip eylesin sizin deya gözün aydın rabbim kucgnada almayı nasip etsinbende cumartesi yapıcam deliriyorm
evet canım dün yazdım görmedin sen. çok şükür sorun yok. sağlıklı bir kızım olacak :)CANIM SONUC GELDIMII
biz eşimle söz vermiştik 12. hafta bitip fetal DNA güzel gelirse alış veriş ufak tefek bir şeyler alalım diye. bu cumartesi bi kaç çıtçıtlı body falan alacağız :) heves işteAYY MAŞŞALLAH :)
BENIMDE SONUCU HOCA SOYLEDI.
ERTESI GUNDE GITTIK ULTRASONDA BEBİŞİN POPOSUNDAN BAKTI TEYITLEDIK KIZ BİZİMDE :)
SAĞLIKLA ALALIM KIZLAAR KUCAKLARIMIZA AMİİNNNN
ALIŞVERISE BASLADINIZ MI BEN KENDIMI ZOR TUTUYORUMMM
anneler hissediyor arkadaşım. ben de en başından beri kız hissediyorum dedim. kız çıktı. hee erkek çıksa fark eder miydi asla :)Henüz çok erken alışveriş için çekiniyorum almaya ufak bı alıştırma biberonu aldım dün
Tutunmaya heveslendirsin diye erkek bebek takımı ve ayakkabı almistim
Hormonlarin çalışmasında etkiliymis istemek heveslenmek
Tesadüf etti erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?