2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

narinal canım ne durumdasin var mı haber valla ben senden daha merak ettim nedense
Var canım var akşam 7 gibi geldi mail. Ama henüz bakamadım. Eşimi bekliyorum gelsin beraber açalım. Tek başıma hem cesaret edemedim hem de Niyet ettiğin duayı okuyorum o gelene kadar

Ah o yanma ah akşama doğru daha da artıyor yemem yemek eziyet. Akşam 5 gibi ayva yedim hala ağzıma geliyor

Var canım var akşam 7 gibi geldi mail. Ama henüz bakamadım. Eşimi bekliyorum gelsin beraber açalım. Tek başıma hem cesaret edemedim hem de Niyet ettiğin duayı okuyorum o gelene kadar
Haberlerini bekliyorum

Kızlar sonucum Harika. Sevinçten ağladım Bu arada ben test sonucunda cinsiyet görmedim onu ayrıca soracağım ama olsun önemli olan sağlıklı olması
Ohhh maşallahhh rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin darısı başıma şimdi benim hepinizin dualarina ihtiyacım var benim daha 8 gun sonra belli olucak testim

Kızlar cinsiyetleri belli olan ultrason resimlerini atabilir miii bende atarım inşallah merak ediyorum da

Ohhh maşallahhh rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin darısı başıma şimdi benim hepinizin dualarina ihtiyacım var benim daha 8 gun sonra belli olucak testim
Senin için dua okuyorum canım. Hiç merak etme o da sağlıklı gelecek.

Kızlaaaaar benim de İnşallah dünya güzeli bir kızım olucakmış Rabbim kalbinden annelik geçen isteyen hakeden herkese bugünleri göstersin bize bugünleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Biz cinsiyet partisi yaptık. Akşama kadar nasıl dayandım bilemezsiniz. Pembiş pulları görünce çıldırdım ne renk olsa çıldırcaktım gerçi hiç farketmez ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…