Var canım var akşam 7 gibi geldi mail. Ama henüz bakamadım. Eşimi bekliyorum gelsin beraber açalım. Tek başıma hem cesaret edemedim hem de Niyet ettiğin duayı okuyorum o gelene kadar
Aynen tam da oAyyy maşallah bellide oluyo sanki orda bisi gördüm
Resmen erkekKeyifli bir erkek
Bı kaç haftaya herkesin belli olur sayı artar belkiResmen erkekkonudaki tek erkek bebek sanırım
Ah o yanma ah akşama doğru daha da artıyor yemem yemek eziyet. Akşam 5 gibi ayva yedim hala ağzıma geliyorGüzel anne adayları spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim keyifli geldi, uyuttu hatta beni:)) stresli bekleyişleri atlatmak için dinleyebilirsiniz. Bu sırada mide yanmasına çare bulan oldu mu? Bildiğim herşeyi yapıyorum kahve kakao hiç tüketmiyorum çikolatayı bile bıraktım. Bol su içip yemekten sonra dik oturuyorum ama yanma aynen devam.
Şimdilik tek paşa o tadını çıkartsın bu kadar kız arasına düştüBı kaç haftaya herkesin belli olur sayı artar belki
Rabbim doğum muhabbetleri ne kavuştursun ins hepimiziŞimdilik tek paşa o tadını çıkartsın bu kadar kız arasına düştü
Haberlerini bekliyorumVar canım var akşam 7 gibi geldi mail. Ama henüz bakamadım. Eşimi bekliyorum gelsin beraber açalım. Tek başıma hem cesaret edemedim hem de Niyet ettiğin duayı okuyorum o gelene kadar
Ohhh maşallahhh rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin darısı başımaKızlar sonucum Harika. Sevinçten ağladımBu arada ben test sonucunda cinsiyet görmedim onu ayrıca soracağım ama olsun önemli olan sağlıklı olması
Senin için dua okuyorum canım. Hiç merak etme o da sağlıklı gelecek.Ohhh maşallahhh rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin darısı başımaşimdi benim hepinizin dualarina ihtiyacım var benim daha 8 gun sonra belli olucak testim
Ben atmıştım çok belli değildi aslında ama bugün fetal DNA testinde kesin kız olarak geldiKızlar cinsiyetleri belli olan ultrason resimlerini atabilir miii bende atarım inşallah merak ediyorum da
Allah razı olsun canım insallah hayırlısıyla bekliyorum bendeSenin için dua okuyorum canım. Hiç merak etme o da sağlıklı gelecek.
Testte xx ya da xy diye mi belirtiyorlarBen atmıştım çok belli değildi aslında ama bugün fetal DNA testinde kesin kız olarak geldi
Hayır benimkinde cinsiyet alanında y kromozomu yok yazıyor kız xx oluyor biliyorsun. Erkek olsaydı y kromozomu var yazacaktı erkek xy olduğu içinTestte xx ya da xy diye mi belirtiyorlar
Bana bakmadı sanırım baktıysa da bi şey demediArkadaşlar rahim uzunlugu ölçünüz kaç mm çıktı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?