- 5 Ekim 2014
- 449
- 493
- 303
Merakla bekliyorum sonucunuzu hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahçok teşekkürler aslında kız arkadsma söylediler ama cumattesi öğrenicem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyorum sonucunuzu hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallahçok teşekkürler aslında kız arkadsma söylediler ama cumattesi öğrenicem ben
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsinMrb arkadaşlar bugün Dr a gittik cinsiyeti erkek
Rahim ağzı ölçümü yaptı Dr sinirda çıktı büyük ihtimalle dikiş atılacak rahim ağzına
Siz de Dr a gittiğinizde olcturun mutlaka önleminizi alin
Amin hepimize yaşatsın inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Mekezden kaynaklanmadı, kaybolan ikiz durumu vardı bende, ilk haftalarda kaybetmiştik. Onun hücreleri görünmüş o yüzden 13 haftalık olmasını bekleyelim dediler. Merkezi de bilmiyorum doktor nereye yönlendirirse onu tercih ediyoruz, yepyeni bir konu olduğu için kendi kendime araştırmak gereksiz stres yaratacak gibi geliyor o yüzden hiç sormuyorum nereye gönderiliyor diye.Siz nerde yaptirdiniz fetal i de karisiklik oldu
Bnmde büyük derdim yanma. Ama miden bulanmıyorsa soğuk süt yanmaya biraz iyi geliyorGüzel anne adayları spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim keyifli geldi, uyuttu hatta beni:)) stresli bekleyişleri atlatmak için dinleyebilirsiniz. Bu sırada mide yanmasına çare bulan oldu mu? Bildiğim herşeyi yapıyorum kahve kakao hiç tüketmiyorum çikolatayı bile bıraktım. Bol su içip yemekten sonra dik oturuyorum ama yanma aynen devam.
Benim doktorum da sürekli ölçüyor. Banada bu seçenekten bahsetmişti. Basit bir işlem korkma demişti.Mrb arkadaşlar bugün Dr a gittik cinsiyeti erkek
Rahim ağzı ölçümü yaptı Dr sinirda çıktı büyük ihtimalle dikiş atılacak rahim ağzına
Siz de Dr a gittiğinizde olcturun mutlaka önleminizi alin
En iyisi kullanıcı adın.Mekezden kaynaklanmadı, kaybolan ikiz durumu vardı bende, ilk haftalarda kaybetmiştik. Onun hücreleri görünmüş o yüzden 13 haftalık olmasını bekleyelim dediler. Merkezi de bilmiyorum doktor nereye yönlendirirse onu tercih ediyoruz, yepyeni bir konu olduğu için kendi kendime araştırmak gereksiz stres yaratacak gibi geliyor o yüzden hiç sormuyorum nereye gönderiliyor diye.
Bı çoğumuz tecrübesiz anne adayızBenim doktorum da sürekli ölçüyor. Banada bu seçenekten bahsetmişti. Basit bir işlem korkma demişti.
İlk erkek senin galiba hep kız,duymuştum. Saglıkla gelsin minnoş oğlun
Tabikide bu konu çok önemli hatırlatman çok iyiBı çoğumuz tecrübesiz anne adayız
Bilmeyen vardır mutlaka diye paylaşmak istedim
Bazen Dr ların dalgınlığı bize denk geliyor bilinçli gidersek herşey daha güzel olur
Çok tşk ederim
Başta kıza benziyor dedi 11. Haftada şimdi erkek
Bence erkek cok net gördüğümden değil :)) tahmin...kızlaaar renklideki görüntümüz varmı tahmin
Evet ilkilk bebek ise 19-20. hafta eğer ilk değilse 15-16. haftada hissedilir diyorlar
MaşallahhhhKeyifli bir erkek
Aynısı benim başıma geldi acele ettirirsek böyle olurBı çoğumuz tecrübesiz anne adayız
Bilmeyen vardır mutlaka diye paylaşmak istedim
Bazen Dr ların dalgınlığı bize denk geliyor bilinçli gidersek herşey daha güzel olur
Çok tşk ederim
Başta kıza benziyor dedi 11. Haftada şimdi erkek
Ayyy maşallah bellide oluyo sanki orda bisi gördümKeyifli bir erkek
çok teşekkürederm valla daha 1 taneBence erkek cok net gördüğümden değil :)) tahmin...