• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Mrb arkadaşlar bugün Dr a gittik cinsiyeti erkek
Rahim ağzı ölçümü yaptı Dr sinirda çıktı büyük ihtimalle dikiş atılacak rahim ağzına
Siz de Dr a gittiğinizde olcturun mutlaka önleminizi alin

Rahim ağzı ölçümü yaptı Dr sinirda çıktı büyük ihtimalle dikiş atılacak rahim ağzına
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin 🧿 🥰 💙

Siz nerde yaptirdiniz fetal i de karisiklik oldu
Mekezden kaynaklanmadı, kaybolan ikiz durumu vardı bende, ilk haftalarda kaybetmiştik. Onun hücreleri görünmüş o yüzden 13 haftalık olmasını bekleyelim dediler. Merkezi de bilmiyorum doktor nereye yönlendirirse onu tercih ediyoruz, yepyeni bir konu olduğu için kendi kendime araştırmak gereksiz stres yaratacak gibi geliyor o yüzden hiç sormuyorum nereye gönderiliyor diye.

Güzel anne adayları spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim keyifli geldi, uyuttu hatta beni:)) stresli bekleyişleri atlatmak için dinleyebilirsiniz. Bu sırada mide yanmasına çare bulan oldu mu? Bildiğim herşeyi yapıyorum kahve kakao hiç tüketmiyorum çikolatayı bile bıraktım. Bol su içip yemekten sonra dik oturuyorum ama yanma aynen devam.

Güzel anne adayları spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim keyifli geldi, uyuttu hatta beni:)) stresli bekleyişleri atlatmak için dinleyebilirsiniz. Bu sırada mide yanmasına çare bulan oldu mu? Bildiğim herşeyi yapıyorum kahve kakao hiç tüketmiyorum çikolatayı bile bıraktım. Bol su içip yemekten sonra dik oturuyorum ama yanma aynen devam.
Bnmde büyük derdim yanma. Ama miden bulanmıyorsa soğuk süt yanmaya biraz iyi geliyor

Benim doktorum da sürekli ölçüyor. Banada bu seçenekten bahsetmişti. Basit bir işlem korkma demişti.
İlk erkek senin galiba hep kız,duymuştum. Saglıkla gelsin minnoş oğlun 🧿🧿

Mekezden kaynaklanmadı, kaybolan ikiz durumu vardı bende, ilk haftalarda kaybetmiştik. Onun hücreleri görünmüş o yüzden 13 haftalık olmasını bekleyelim dediler. Merkezi de bilmiyorum doktor nereye yönlendirirse onu tercih ediyoruz, yepyeni bir konu olduğu için kendi kendime araştırmak gereksiz stres yaratacak gibi geliyor o yüzden hiç sormuyorum nereye gönderiliyor diye.
En iyisi kullanıcı adın.🧿

Benim doktorum da sürekli ölçüyor. Banada bu seçenekten bahsetmişti. Basit bir işlem korkma demişti.
İlk erkek senin galiba hep kız,duymuştum. Saglıkla gelsin minnoş oğlun 🧿🧿
Bı çoğumuz tecrübesiz anne adayız
Bilmeyen vardır mutlaka diye paylaşmak istedim
Bazen Dr ların dalgınlığı bize denk geliyor bilinçli gidersek herşey daha güzel olur 😇
Çok tşk ederim 💐
Başta kıza benziyor dedi 11. Haftada şimdi erkek 🤣🤣🤣

Bazen Dr ların dalgınlığı bize denk geliyor bilinçli gidersek herşey daha güzel olur 😇
Çok tşk ederim 💐
Tabikide bu konu çok önemli hatırlatman çok iyi 💕
11 de cinsiyeti öğrenmek için biraz erken gibi değil mi hemende göstermiş kendini bebiş 🧿
Sağlıklı olması en çok istediğimiz şey tabiki 🙏

Keyifli bir erkek 😁😁🐣

Eklentiler

• IMG_20221026_185405.jpg
    IMG_20221026_185405.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 47
Çok tşk ederim 💐
Aynısı benim başıma geldi acele ettirirsek böyle olur 😂

Back