- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Bulunduğum şehirde 1 hastane var orası da sadece genoksla çalışıyor.Biz ABD'de bir yere gönderdik illumina laboratory services diye bir yer Chicago'da. Genoks'la ilgili benim bir arkadaşım da sıkıntı yaşadı, tekrar kan gönderdiler filan sizinki inşallah sorunsuz sonuçlanır
valla az kalmış dakikalar sonra kavuşacaksın:) çıkınca bilgi verirsin umarım:)Çok heyecanlıyım sabah 9:30 da randevum var biran önce sabah olsun uykuda tutmadı normalde bu saate hayatta kalmazdım
Bende 1 buçuğa kdr uyuyamadım Bugün randevum var diyeÇok heyecanlıyım sabah 9:30 da randevum var biran önce sabah olsun uykuda tutmadı normalde bu saate hayatta kalmazdım
BANADA 11 İŞ GÜNÜ DENDİ.Eveet, benim 11. Gün oldu fetal için. Dün pazara denk geldi, bugün doktor akşam üzeri aramazsa ben ararım diye düşünüyorum. 11. Gün çıkar herhalde sonuç. 10 iş günü değilde 10 gün dendi kan verirken. Bakalım gelecek mi.
Ben henuz arastırmadım ama zeytınyagı en ıyısı deılmı hemde doğal ?hanımlar çatlaklar için krem ya da yağ kullanmaya başladınız mı? ben bu ara alayım diyorum ama ne alayım bilemedim. sizin aklınızda bir ürün var mı?
Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım zyağından biraz daha hafif ve çok kokmuyor. Saçına bile sürenler var Kimyasal olarak kullandığım bir yüzüme sürdüğüm krem var bir de şampuan. Onun dışında yenilebilir ürünlerden şaşmamaya çalışıyorum. Çikolata kistim vardı eskiden, kozmetiklerin kimyasalların hormonları etkilemesi tetikliyormuş onu. Komple kimyasallardan uzak durdum. Şimdi bebiki hiç onlara maruz bırakasım yok. Bir ara yüzüme sürdüğüm kremi bile aktardan aldıklarımla kendim yaptım saçıma zeytinyağı sabunu kullandım ama sürekli başa çıkmadı:)Ben henuz arastırmadım ama zeytınyagı en ıyısı deılmı hemde doğal ?
muhtemelen bir dünya para vermem kremlere mis gibi zeytınyaglarım göbişimii :)
hindıstan cevızı yagını bende okudummmHindistan cevizi yağı sürmeye başladım zyağından biraz daha hafif ve çok kokmuyor. Saçına bile sürenler var Kimyasal olarak kullandığım bir yüzüme sürdüğüm krem var bir de şampuan. Onun dışında yenilebilir ürünlerden şaşmamaya çalışıyorum. Çikolata kistim vardı eskiden, kozmetiklerin kimyasalların hormonları etkilemesi tetikliyormuş onu. Komple kimyasallardan uzak durdum. Şimdi bebiki hiç onlara maruz bırakasım yok. Bir ara yüzüme sürdüğüm kremi bile aktardan aldıklarımla kendim yaptım saçıma zeytinyağı sabunu kullandım ama sürekli başa çıkmadı:)
Bio oil kullanıyorlar genelde. Son aylara doğru Lierac tavsiye ediyor herkes, biraz pahalı ama çok iyi sonuç verdiğini söylüyorlarhanımlar çatlaklar için krem ya da yağ kullanmaya başladınız mı? ben bu ara alayım diyorum ama ne alayım bilemedim. sizin aklınızda bir ürün var mı?
Pantolon genişletici aparat var canım trendyolda satılıyor onu takıp giyiyorum ben 36 beden pantolonlarımıkızlaarr birde göbeğiniz çıktımıı :)
hamile pantolunu almaya başladınız mı
ben bır tane tayt aldım ve bır kac tane normal bedenımden bır buyuk beden pantolon aldım trıko.
ilerdede gıyerım dıye
evde ki jeanlarım asla olmuyor asla dugmeler bır araya gelmıyor hepsı 36 beden
bana 10-12 iş günü dendi ben bu hafta sonuna doğru gelir diye düşünüyorumKIZLAR GÜNAYDINN
YA HEPIMIZ GECEB HAFTA VERDIK NIPTY TESTLERINI OYUZDEN HEPIMIZ BU HAFTA BEKLIYORUZ SONUCLARI.
BİZ VERITAS YAPTIRDIK. İSPANYAYA GITTI .
BİZE 10 GÜN DENDİ SONUC ICIN. UMARIM DAHA ERKEN SÜREDE GELIR. RUYALARIMA GIRDI ARTIK.
11+5 de bana yüksek ihtimal kız dedi. zaten fetal dna sonucunda net çıkacak bekliyorum :)Kızlar selam cinsiyeti belli olan var mı aranızdabana 12+1 de kesin değil ama benzettiğimi söyleyeyim mi dedi istemedim . Cinsiyet partisi için bekletcem kesinleşsin diye
çıktı çıkaz mı hamile taytı aldım mis gibi çok rahat ettim. üstüne bol kazak sweat falankızlaarr birde göbeğiniz çıktımıı :)
hamile pantolunu almaya başladınız mı
ben bır tane tayt aldım ve bır kac tane normal bedenımden bır buyuk beden pantolon aldım trıko.
ilerdede gıyerım dıye
evde ki jeanlarım asla olmuyor asla dugmeler bır araya gelmıyor hepsı 36 beden
merhaba bende 7-8 adet fitil var ama işini görür mü bilmiyorumKizlarr elinde fazla progestan igne fitil olan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?