2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

iğnelere devam ediyor musun? ben ona bağlıyorum çünkü şişliği
Ben iğneleri ve tüm ilaçları bıraktım ama özellikle akşamüstü ve tüm gece karnım şiş. Hamilelikte sindirim yavaşladığı için daha çok gaz birikmesi oluyormuş. Anne adayı bunu fark edemiyormuş ama aslında o gaz. Sabaha iniyor nedense. Birkaç haftadır bu döngüyü yaşıyorum

Bu arada herkese günaydın .Bulantısız bir gün olsun :)

Arkadaşlar karnında şişlik ve hazımsızlık ceken var mı? 5 aylık hamile gibi karnım
Beeennnn :)

Aslında göbek çok hosuma gitmeye basladı

Halâ cok fazla ilac ve igne kullanıyorum bir de kabızlık sorunum da var.

Hazımsızlık gibi değilde bir seyleri iştahla yiyorum sonra sanki dünyayı yemişim gibi ağır geliyor.
Ki normalde yediğimin 1/3 belki yediğim. (Gerçi 3 ay tuzzuz şekersiz yağsız beslendim vücut yeniden özgürce yemeye adapte olamamış olabilir.)

Belki organlarımız yer değiştirdiği içindir.

Kadın doğumda çalışan insanlar için psikoloji eğitimi gibi birşey yok mu acaba. 12. gün test yapmışsın o da beklenen aralıkta bir değer çıkmış. Risk var tabi ama tüm pozitif görenler için değerin azalma riski vardı. Sana özel bir risk değilki. Şu an önlem için yapılacak birşey de yok. Tebrik ederim pozitif çıktı 2 gün sonraki testte emin olacağız demek zor mu yani.. Sonuç ne olursa olsun o günleri umutla geçirmeni sağlamak varken aklına endişeler sokmuş..

Son düzenleme:
gaz bende de çok var. akşam az yesem de karnım 1 kilo yemek yemiş gibi şişiyor ben hep iğnelere bağladım ama belki de gazdandır

Çok tesekur ederim canım

ayvayı nerde bulacağız kız mevsimi mi ben pek anlamıyorum da :)
AYVA YİYENIN BEBEGI SAGLIKLI VE NUR YUZLU OLUR DERLER.
KURANDA DA GECIYORMUS :)
VEE EVETT AYVA KIŞ MEYVESİDİR YENI YENI CIKIYOR
BENDE ALDIM BIR ADET AYVA AMA YEŞİL SARARMASINI BEKLIYORUM 2 HAFTA OLDU HALA SARARMA YOK

AYVA YİYENIN BEBEGI SAGLIKLI VE NUR YUZLU OLUR DERLER.
KURANDA DA GECIYORMUS :)
VEE EVETT AYVA KIŞ MEYVESİDİR YENI YENI CIKIYOR
BENDE ALDIM BIR ADET AYVA AMA YEŞİL SARARMASINI BEKLIYORUM 2 HAFTA OLDU HALA SARARMA YOK
ayyy çok güldüm sana sarısını alsan amadem mevsimi niye yeşil yeşil aldın dur şimdi canım çekti bir sipariş vereyim gelsin varsa :)

Ayva çıktı. Her yerde var artık. Eskiler öyle dermiş. Ben her gün bir dilim yiyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?
"Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.” (İhya, IV/278).
Çıktık bir yola hadi bakalım

ben doğuma kadar ayvayla beslenirim hatta ayvalı serum taktırabilirim

Bu arada herkese günaydın .Bulantısız bir gün olsun :)

Arkadaşlar karnında şişlik ve hazımsızlık ceken var mı? 5 aylık hamile gibi karnım
Akşam yemeginden sonra 1 tane maden suyu deneyin hem hazmi kolaylastiriyor hemde magnezyum destegi bana doktorum önermişti yemek yedikten sonra sisiyordum 5 aylik hamile gobi şimdi o sis indi normal bebek göbeğine dondu tabi ignelerinde etkisi oluyor ve bol bol su için

en çok ne mideni bulandırıyor diye sorsan su derim. zorla su içmekten inan midem bulanıyor artık. ama her şey onlar için deyip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…