• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aynen kuzum inşallah çok şükür 🤲💜
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çok haklısın 🌺
Kimyasal, dış gebelik yaşadım ama hiç neden demedim..
Derdi veren dermanını da verir. Yeter ki inanalım,dua edelim teslim olalım
Bende rahimde perde varmış bilemedik 4 buçuk aylık kızımı perde yüzünden erken doğurdum ama yaşamadı çök küçüktü ve canlı doğdu bilyo msn 20 dk kalbi iatmış doğduktan snra ama olmadı. Ben çok neden dedim çok isyan ettim ama işte bugünlere geldik ne,diyelim hepmizn imtihanı farklı .

Bende rahimde perde varmış bilemedik 4 buçuk aylık kızımı perde yüzünden erken doğurdum ama yaşamadı çök küçüktü ve canlı doğdu bilyo msn 20 dk kalbi iatmış doğduktan snra ama olmadı. Ben çok neden dedim çok isyan ettim ama işte bugünlere geldik ne,diyelim hepmizn imtihanı farklı .
Oy meleğin seni bekliyor cennette.
Rabbim herkese yardım etsin inşallah.dedigin çok doğru herkesin imtihanı farklı Rabb'im kolaylaştırsin 🌼🤲

Kızlar ben tedaviye başlamadan önce 60 kiloydum tedavi sırasında iğneler falan kullanınca 61,5 oldum şu an iğne kullanmıyorum sadece folik asit ve duphaston kullanıyorum 63 olmuşum daha 6 haftalığız normal mi 🥺

Kızlar ben tedaviye başlamadan önce 60 kiloydum tedavi sırasında iğneler falan kullanınca 61,5 oldum şu an iğne kullanmıyorum sadece folik asit ve duphaston kullanıyorum 63 olmuşum daha 6 haftalığız normal mi 🥺
Daha iğnelerin etkisi geçmemiştir tahminim. Ben de seninle aynı 60 tan 63 e çıktım tedavide 2 hafta içinde. 6. Haftaki ilk muayenede 62ydi şimdi 61 olmuş.

Biliyo msn burdki herkes böyle zor şeyler yaşıyor inanki herkesin imtihanı farklı.
İyi düşünelim iyi olsun 🌺
Belki benden cok çok daha kötü şeyler yaşayan insanlar var burada belki benimki cok basit işte herkes kaldırabildiğince bunada hamdolsun inşallah herkes için iyi olsun bu hayatta ailemizle özellikle evladımızda sınanmasak ne güzel olurdu

Canım yaptirdin mi ultrason testlerini nasıl çıktı 🤲🏼
Selam canım. Doktorum zaten fetal DNA yaptırdın sonucu bekleyelim şimdi hiç kafa karışmasın dedi. Test yapmadık ama bebeği kontrol etti gördük yani. 10+6 yım benim bebeğim uyuyordu hareketli görmek isterdim 😬 aynı hafta diğer bebekler kıpır kıpır diye okuyorum. 10-12 gün nasıl geçecek sonuç için bilmiyorum çok stresli

Ben de kasım bası hısteroskobı yaptıracam görünürde bı sıkıntı yok ama 3. Deneme olacağı ıcın yaptırmak ıstedım bı aksılık olmazsa Aralık bası transfer olur heralde canım bakalım 😊kalıtelı embrıyoların olsun ınsAllah
Hadi inşallah sımsıkı tutunsun yavrun sana🥰❤️
Aminn kuzum insallahh

Selam canım. Doktorum zaten fetal DNA yaptırdın sonucu bekleyelim şimdi hiç kafa karışmasın dedi. Test yapmadık ama bebeği kontrol etti gördük yani. 10+6 yım benim bebeğim uyuyordu hareketli görmek isterdim 😬 aynı hafta diğer bebekler kıpır kıpır diye okuyorum. 10-12 gün nasıl geçecek sonuç için bilmiyorum çok stresli
Çikolata ise yariyormus hareketlenmesi içi bende göremedim hareketli halini henüz 🥰 Rabbim hayirlisiy güzel haberler almayı nasip etsin benimde 8 gun sonra kontrol sonra gerek gorurse fetal yaptiririz dedi bende bekliyorum heyecanla benimde 11+4 oldu en son 4 gun önce kontrolüm vardı gayet iyi hic bir sorun yok dedi bana kalsa hergun gidip görmek istiyorum bi hareketlenselerdi o zaman içimiz daha rahat eder heralde 😬🤲🏼🧿

Bu arada ilacları biraktin mı doktor bisey dedi mi? Benim son 2 iğnem sonra bitiyor sadece progestan fitil omega 3 var onun dışında başk ilacim kalmadı

Back