bana da 10-12 gün sonra dediler. tabi ben hemen bu akşam 4444 salat-ı tefriciye okumaya başlayacağım. sonuca kadar ancak biter. artık bu test sonucu da negatif çıktıktan sonra hamileliğimin tadını doya doya çıkartacağım. hep diken üstü. en baştan beri yok tutundu mu, yok kese oldu mu , yok kalbi atıyor mu diye diye 11. haftaya geldimBenim icinde farketmiyor sağlıklı ciksin test sonucu gerisi önemli degil ama madem söylüyorlar neden ögrenmeyelimne zaman sonucu belli olacakmış peki bana 10 gun dediler
önde olunca ne oluyormuş ya da önde arkada farklı yerlerde mi olabiliyor doktorum hiç demedi banaAynen. Bu arada sana pazartesi günkü muayenede cinsiyetle ilgili bişey söyledi mi doktor? Ben de dün gittim de hiç yorum yapmadı. Bi tek plasentanın yerini söyledi benimki öndeymiş. Bi sonraki kontrolü de 2 kasıma verdi
ya çok güzel haber inşallah bundan sonrası çok daha stressiz geçer :) benim yarın testim var umarım ben de güzel sonuçlar alırımMrb arkadaşlar bugün ikili test sonucum çıktı herşey yolunda değerlerim gayet ii risk düşük çıkmış risk yok yani
Bu arada yaşım 35
İleri yaşı kafaya takanlar acaba mi diyenler için yazmak istedim
Tşk ederimya çok güzel haber inşallah bundan sonrası çok daha stressiz geçer :) benim yarın testim var umarım ben de güzel sonuçlar alırım
Evet oluyor kanama sanıp bakıyorum bazen birden boşalıyorKızlar merhaba benim rapor bitip işe başlayınca yorgunluktan çok giremiyorumbirşey sormak istiyorum akıntılarım su gibi oluyor bazen sizde de oluyor mu acaba ?
Aynen kuzum ya bende valla artık peçete koyuyorum günlük ped zararlı diye yoksa yani günde kaç iç çamaşırı değiştirmem gerekecekEvet oluyor kanama sanıp bakıyorum bazen birden boşalıyor
İdrar kacirdigimi düşündüm hatta baktım su gibi renksiz akıntı 11-12 haftada oldu
Eski penye pamuk kıyafetleri kes ufak ufak kullan çöpe at cnm tahriş olmazsın rrahat edersinAynen kuzum ya bende valla artık peçete koyuyorum günlük ped zararlı diye yoksa yani günde kaç iç çamaşırı değiştirmem gerekecekiyi bari rahatladım haftamız aynı ya olağan belirti demekki kuzum
rabbim duaların kabul etsin canım insallah sağsalim bu testte negatif ciksin. ben dun doktora gittim baya buyumus bebeğim bende korkuyorum bisey olacak diye hala doktorum bile için rahat etmezse uğra bakalım bebeğe diyo o kadar paranoyak oldumbana da 10-12 gün sonra dediler. tabi ben hemen bu akşam 4444 salat-ı tefriciye okumaya başlayacağım. sonuca kadar ancak biter. artık bu test sonucu da negatif çıktıktan sonra hamileliğimin tadını doya doya çıkartacağım. hep diken üstü. en baştan beri yok tutundu mu, yok kese oldu mu , yok kalbi atıyor mu diye diye 11. haftaya geldim
Ayy cok sevindim maşallah e bu doktorlar neden o zaman 35 yasi bahane edip risk yüksek cikar diyolar anlamiyorum vallahi hepsi para tuzagıMrb arkadaşlar bugün ikili test sonucum çıktı herşey yolunda değerlerim gayet ii risk düşük çıkmış risk yok yani
Bu arada yaşım 35
İleri yaşı kafaya takanlar acaba mi diyenler için yazmak istedim
Bendede oluyor sanki altıma isiyorum saniyorum gidiyorum akıntı gelmis ama acik renkli fitil kullaniyorum progestan doktora sordum ondan olabilir dediKızlar merhaba benim rapor bitip işe başlayınca yorgunluktan çok giremiyorumbirşey sormak istiyorum akıntılarım su gibi oluyor bazen sizde de oluyor mu acaba ?
Çok tşk ederim cnmAyy cok sevindim maşallah e bu doktorlar neden o zaman 35 yasi bahane edip risk yüksek cikar diyolar anlamiyorum vallahi hepsi para tuzagı
Progestan a başladığımdam beri oluyor bende de. Günlük pedi kullanıyorum artık yoksa rahatsız edici oluyor, pedin zararını görmedim. Hatta sık değiştirme şansı da verdiği için daha hijyenik oluyor gibi hissettim çünkü çamaşırın nemli olması hiç hijyen duygusu vermiyordu.Kızlar merhaba benim rapor bitip işe başlayınca yorgunluktan çok giremiyorumbirşey sormak istiyorum akıntılarım su gibi oluyor bazen sizde de oluyor mu acaba ?
Evet canım doktor söyleyince internetten okudum öğrendim ben de. Sen de bir bak istersen plasentanın yeri diye. Önde olması bir sorun teşkil etmiyor da sanırım aşağıda olunca mecbur sezeryan oluyorsun diye okuduğumu hatırlıyorum. Henüz senin haftanda tam görünmemiş olabilir. 12.haftada gittiğinde sorarsın plasentanın durumunu doktoraönde olunca ne oluyormuş ya da önde arkada farklı yerlerde mi olabiliyor doktorum hiç demedi bana
Sanırım bu testi en pahalı ben yaptırdım…650 dolar verdim sonuç bekliyorum ben de bakalım…ben istanbuldayım canım. mavi laboratuvar'da yaptırıyorum yarın randevum var. . 5500 TL tam kapsamlı için fiyat verdiler. hatta daha uygun verenler vardı ama bana uzak kaldı. şişli de İstanbul laboratuvar var 250 USd dedi 4800 e geliyor
kan verdim inşallah güzel olacak. hafta sonu da ultrason testlerim var :) bence hepsi çoook sağlıklıTşk ederim
Ultrasonda ense burun ölçüleri den hemen hemen anlaşılıyor zaten cnm Güzel haberlerini bekliyorum
sorma sorma ben de delirtiyorum adamı. ortada hiçbir şey yokken başlıyorum ya şöyle bi sorun olursa ya bebek kromozon sorunluysa yok öyleyse böyleyse sonunda bağırıyor negatifi çağırıp durma bebeğimiz sağlıklı diyerabbim duaların kabul etsin canım insallah sağsalim bu testte negatif ciksin. ben dun doktora gittim baya buyumus bebeğim bende korkuyorum bisey olacak diye hala doktorum bile için rahat etmezse uğra bakalım bebeğe diyo o kadar paranoyak oldumesim hic panik degildir bu tup bebek tedavisi boyunca adamcağız panikatak oldu yeter artik bi rahatla diyo
çok teşekkür ederim canım bu bilgi için tabi ki soracağım :) benimki zaten sürekli sezaryen diyor benim miyom ameliyatım var 1,5 yıl önce o sorun olur normal için riske atma diyor . hayırlısı bakalım.Evet canım doktor söyleyince internetten okudum öğrendim ben de. Sen de bir bak istersen plasentanın yeri diye. Önde olması bir sorun teşkil etmiyor da sanırım aşağıda olunca mecbur sezeryan oluyorsun diye okuduğumu hatırlıyorum. Henüz senin haftanda tam görünmemiş olabilir. 12.haftada gittiğinde sorarsın plasentanın durumunu doktora
of evet bayağı pahalıymış. neyse artık ödemişsin sonuç güzel gelsin gerisi şu an önemsiz :)Sanırım bu testi en pahalı ben yaptırdım…650 dolar verdim sonuç bekliyorum ben de bakalım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?