- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 36
Kapsam olarak farkları vardır belki ben de çok araştıramadan karar verdim ama doktor birkaç farklı fiyat verdi. Farkını nelerin çıkarıldığını anlamak için baya araştırmak gerekiyordu. Gecikmek istemedik. Kapsamlısı olsun yaptırmışken dedik. 7000-8500 arası fiyatlar vardı. Ama bizim doktor kendi tecrübesine göre bazı seçenekleri eliyor anladığım kadarıyla. Bu kadar fazla bilgi şimdiden almasak olur dediği bir test opsiyonu varsa ondan bahsetmemiş olabilir. Çünkü bu test doğumdan sağlıklı çıkmanın dışında hayat boyu risklere, önlem alması gerekebilecek genetik aktarımların çoğuna bakıyor diye anladım.Sanırım bu testi en pahalı ben yaptırdım…650 dolar verdim sonuç bekliyorum ben de bakalım…
Benimde rahimde kist ameliyatı var 3 yıl oldu, ameliyat olurken de artık sezeryanla devam et hamilelikte denmişti. Normal doğum olmaz diye birşey yok ama doktorlar aksini tavsiye ederken risk almaya gerek yok bence.çok teşekkür ederim canım bu bilgi için tabi ki soracağım :) benimki zaten sürekli sezaryen diyor benim miyom ameliyatım var 1,5 yıl önce o sorun olur normal için riske atma diyor . hayırlısı bakalım.