• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Güzel ve tatlı Gebeler dilerim sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz benimde 7 yıllık emeğimin meyvesini inşallah alrım bugün kan vercem lütfen dua edin ellerinizi bebeğinize dokundurup ceylan Ablanında olsun diyin Rabbim dileyen herkese ve bana da nasip etsin İnşallah, hepinizi çok öpüyorum inşallah POZİTİF sonuçla dönmeği nasip etsin Rabbim (Amin Ecmain)
İnşallah hayırlısıyla istediğiniz pozitifi görürsünüz 🙏🏻

siz yaptırdınızt mı
ben tam 11.haftanın başında 17 ekimde verecegım kan
benımde cok zorlu gectı o yuzden bunu atlatırsak bende bır ohh çekebilirim allahın ıznıyle
bızımkınde cınsıyette bıldırceklermıs dokturumuza
Cinsiyet aciklama konusunda bakanlik yasak getirmis bize soylemediler

Ne mantıkla yasaklanmış çok merak ettim.
Bilmiyorum ama cinsiyet beklentisi ve sıkıntılı sonuclara karsi diye bir yorum yapildi doktoruma da sordum.size söylemiyorlar mi hani siz bilgi alin dye doktorumda aynini dedi cevremde bu testi yaptiran bikac kiside ogrenemedi

Bilmiyorum ama cinsiyet beklentisi ve sıkıntılı sonuclara karsi diye bir yorum yapildi doktoruma da sordum.size söylemiyorlar mi hani siz bilgi alin dye doktorumda aynini dedi cevremde bu testi yaptiran bikac kiside ogrenemedi
Ne saçma ya kim bebek istediği cinsiyette değil diye gidip kürtaj olur ki? Gerçi doğurduğu çocuğu sokağa bırakan anneler bile varken belki bunu yapan da vardır Allah bilir

Ne saçma ya kim bebek istediği cinsiyette değil diye gidip kürtaj olur ki? Gerçi doğurduğu çocuğu sokağa bırakan anneler bile varken belki bunu yapan da vardır Allah bilir
Aynen oyle canim. Benim icin test sonucu önemliydi zaten 2li testten sonra riskli duruma karsi cinsiyetide ogrendim testten 1 hafta sonra insallah sizlerde guzsl sonuclar alirsinz❤

Ne mantıkla yasaklanmış çok merak ettim.
AH SEN BENIMLE AYNI GUNDE DOGUM YAPCAKSIN :)
BENDE 11+2 YİM. İMZANDAN FARKETTIM
BANA KADIN İSPANYAYA GIDECEK SONUC GELINCE SIZEDE DOKTURUNUZA BILGI VERECEGIZ DEDİ.
BANA SOYLEMESEDE OLUR ZATEN DOKTORUMA GITTIGIMDE O BANA SOYLICEK AYNI SEY DİMİ AMA

DOKTORUNUZA BILGI VERILDIMI ?
BIZE OZELLIKLE SIZEDE SOYLUYORZ DOKTORUNUZA SOYLUYORUZ DENDI.
YASAK NE ZAMAN GETIRILMIS
Doktoruma da soylenmedi firma farki varmidir bilmem ben genoksta yaptirdim testi 4 ay once felan bize verilen bilgi biydu doktorumda yasaklandığını onayladi zaten

Güzel ve tatlı Gebeler dilerim sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz benimde 7 yıllık emeğimin meyvesini inşallah alrım bugün kan vercem lütfen dua edin ellerinizi bebeğinize dokundurup ceylan Ablanında olsun diyin Rabbim dileyen herkese ve bana da nasip etsin İnşallah, hepinizi çok öpüyorum inşallah POZİTİF sonuçla dönmeği nasip etsin Rabbim (Amin Ecmain)
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin dualarım seninle 🤲

AH SEN BENIMLE AYNI GUNDE DOGUM YAPCAKSIN :)
BENDE 11+2 YİM. İMZANDAN FARKETTIM
BANA KADIN İSPANYAYA GIDECEK SONUC GELINCE SIZEDE DOKTURUNUZA BILGI VERECEGIZ DEDİ.
BANA SOYLEMESEDE OLUR ZATEN DOKTORUMA GITTIGIMDE O BANA SOYLICEK AYNI SEY DİMİ AMA
Ben de bugün kan verdim test için. Aynen dediğin gibi. Neden yasaklandığını da söylediler. 3 aydan önce öğrenince cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar oluyormuş :( ama bizde öyle birşey olmayacağını bildiği için söyler doktor:)

Ben de bugün kan verdim test için. Aynen dediğin gibi. Neden yasaklandığını da söylediler. 3 aydan önce öğrenince cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar oluyormuş :KK43: ama bizde öyle birşey olmayacağını bildiği için söyler doktor:)
yasal olarak kürtaj süresi 10. haftaya kadar değil mi? zaten bu testi de 10. haftadan sonra yapıyorlar. bebeğin genleri kana ancak karışıyormuş. bu bence saçma bir bahane

size söylemezler doktora söylüyorlar doktora serbest bu sebeple bize doktorumuz bilgi verecek zaten testi de o yorumlayacağı için ona iletecekler sonucu
Doktorumada soylenmedi aradim bizzat doktor ile de bilgi paylaşmıyoruz cinsiyet icin dediler doktorumda bunu teyit etti bakanligim kararı yeni uygulama bu sekilde dedi

Doktorumada soylenmedi aradim bizzat doktor ile de bilgi paylaşmıyoruz cinsiyet icin dediler doktorumda bunu teyit etti bakanligim kararı yeni uygulama bu sekilde dedi
bana daha bugün size bilgi veremeyiz ama doktorunuza söyleyeceğiz dediler. bence sizin yaptırdığınız yer çok katıymış.

bana daha bugün size bilgi veremeyiz ama doktorunuza söyleyeceğiz dediler. bence sizin yaptırdığınız yer çok katıymış.
Bilemem benim icin ense kalinligi ile ilgili risk onemliydi ondanda allaha sukur sonucumuz temiz geldi gerisi hikayeydi cook gecmedende cinsiyetini ogrendik zaten

Back