2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

yasal olarak kürtaj süresi 10. haftaya kadar değil mi? zaten bu testi de 10. haftadan sonra yapıyorlar. bebeğin genleri kana ancak karışıyormuş. bu bence saçma bir bahane
Türkiye'de 10 haftadır belki ben de tam bilmiyorum ama uluslararası bir uygulama dedi doktor. Belki bazı ülkelerde daha ileri haftalardadır. Cinsiyeti yüzünden bebeğinden vazgeçmek çok kötü anlaşılmaz birşey tabi, ama bilimsel olarak öğrenilebilen bir bilginin masa başında toplanan adamların kararıyla ailelerden saklanması da insan haklarına uygun görünmedi.

yasal olarak kürtaj süresi 10. haftaya kadar değil mi? zaten bu testi de 10. haftadan sonra yapıyorlar. bebeğin genleri kana ancak karışıyormuş. bu bence saçma bir bahane
10 kesin değil kızlar çoğu kadın hamileliğini zaten 10da öğreniyo. 16 ya da 18 olması lazım hatta 20 bile olabilir

10 kesin değil kızlar çoğu kadın hamileliğini zaten 10da öğreniyo. 16 ya da 18 olması lazım hatta 20 bile olabilir
yok canım bir araştır istersen yasal süre 10 hafta arkadaşımın eşi aldattı ve 10+5 hamileydi . aldırmak için en az 20 yerle görüştü hiçbiri kabul etmedi. hapis cezası bile var. hukuk.gen.tr ye bak orda detaylı anlatıyor.
Günümüz Türkiye'sinde kürtaj yasaldır. 1983 yılında yürürlüğe giren 2827 No'lu Nüfus Planlaması Yasası, Cumhuriyet'in kuruluşundan bu yana uygulanan kürtaj üzerindeki yasal kısıtlamayı kaldırdı. Yasa, 10 haftaya kadar olan gebeliklerin isteğe bağlı olarak kürtajla sonlandırılmasına izin vermektedir.

Sen nerde yaptiriyorsun canım ne kadardı fiyatı
ben istanbuldayım canım. mavi laboratuvar'da yaptırıyorum yarın randevum var. . 5500 TL tam kapsamlı için fiyat verdiler. hatta daha uygun verenler vardı ama bana uzak kaldı. şişli de İstanbul laboratuvar var 250 USd dedi 4800 e geliyor

aynı fikirdeyim neyseki çok geçmeden 1-2 hafta sonra zaten doktor ultrasonda da görebiliyor :)

Ceycem ne oldu sabah kan testi yaptiracagimi yazmissin sonuçun insallah pozitiftir
Merhaba canım pazartesi vermidğmde 25 ti doktorum henüz belli olmaz demişti ve dün 5 e düştü kimyasal oldu dün çok kötü oldum sol yüzüm uyuştu üzüntüden çenem kaydı bugün iyiyim anca yazabildim hayırlısı inşallah diğer bütün arkadaşlar pozitf olur ve sağlıkla ilerler sonradan bunu yaşamak çok zormuş Allah dağına göre kar verir buda benm sınavım inşallah Rabbim nasip eder

çok ama çok üzüldüm umarım en kısa sürede kalbin gibi kollarında bir bebekle dolsun Allah yardımcın olsun 2 sene önce ben de kimyasal yaşadım nasıl bir duygu bilirim.

çok ama çok üzüldüm umarım en kısa sürede kalbin gibi kollarında bir bebekle dolsun Allah yardımcın olsun 2 sene önce ben de kimyasal yaşadım nasıl bir duygu bilirim.
Allah razı olsun çok sağolun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsnz

Allah en kisa zamanda sana nu mutluluğu yasatsin insallah bekleyen herkes lutfen uzulme evet zor ama olacak bir gün ve bugünleri unutacaksin

Cinsiyet belli oluyor mu söylüyorlar mı benim de fiyat aldigim 2 yer söylüyo doktoruma ama 6200 biri 5800 biri

Ya sanırım ben yaptırmayacağım fetal dna. Yani düşünüyorum da sonuç Allah korusun bir genetik hastalığa işaret etse bile bebeği aldırmayacağıma göre dünyaya gelme hakkını elinden alamayacağıma göre testi yaptırmanın da bir anlamı kalmıyor benim için. Çok düşündüm ama bu konuda pozitif düşünüp tevekkül etmeye karar verdim

Ne kadar zor konular, ben dün verdim kanı. Doktor zamanı geldi dedi diğer testleri de anlattı ama sonuç kesin olmadığı için doğana kadar içinize öyle mi böyle mi diye korku düşürür dedi. Bir de taramalarda soruna işaret eden birşey çıkarsa emin olmak için kandan yapılamayan doğrudan plesentadan numune alınan bir test yapılması gerekiyormuş. Onu duyunca ben koşa koşa kan vermeye gittim. Ama tabi iyi beklentiyle gittim. Herşey yolunda çıkacak böylece hamileliğin geri kalanında endişelerin yüzde doksanından kurtulmamıza yarayacak gibi düşünerek. Terapi masrafı gibi düşündüm yani:)

Bence de eğer aldırmak gibi bir durum olmayacaksa o kadar para vermeye gerek yokki. Banada 5000 fiyat verdiler. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum.

Cinsiyet belli oluyor mu söylüyorlar mı benim de fiyat aldigim 2 yer söylüyo doktoruma ama 6200 biri 5800 biri
evet doktoruma bilgi verecekler canım. aslında ben erkenden öğrenmek istemiyordum ama madem söylüyorsunuz tamam dedim :)

Evet öyle düşünerek yaptırıcaksanız isabetli olur tabi

Bence de eğer aldırmak gibi bir durum olmayacaksa o kadar para vermeye gerek yokki. Banada 5000 fiyat verdiler. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum.
Aynen. Bu arada sana pazartesi günkü muayenede cinsiyetle ilgili bişey söyledi mi doktor? Ben de dün gittim de hiç yorum yapmadı. Bi tek plasentanın yerini söyledi benimki öndeymiş. Bi sonraki kontrolü de 2 kasıma verdi

evet doktoruma bilgi verecekler canım. aslında ben erkenden öğrenmek istemiyordum ama madem söylüyorsunuz tamam dedim :)
Benim icinde farketmiyor sağlıklı ciksin test sonucu gerisi önemli degil ama madem söylüyorlar neden ögrenmeyelim ne zaman sonucu belli olacakmış peki bana 10 gun dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…