- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Tamam olsun üzülme tekrar yaparsın. Erkendir hâlâÖnceki gebeliğimde 6. Günde ögrenmiştim sanırım o zmn üçüz olduguniçin degerim yüksek oldugundan erken ögrendim
ama bugün yaptıgım için çok pişman oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam olsun üzülme tekrar yaparsın. Erkendir hâlâÖnceki gebeliğimde 6. Günde ögrenmiştim sanırım o zmn üçüz olduguniçin degerim yüksek oldugundan erken ögrendim
ama bugün yaptıgım için çok pişman oldum
Her gün yarım avokado akşam cceviz ve süt hergün 2 litre sen fazla su folik asit sabah yumurta yanı hamileyken nasıl besleniliyorsa öyle beslendim çok şükür tuttu. O iğneyi de kullanmadım benGüzel.kizlar merhaba,
Bende bugün doktorumla görüşmeye gittim ay sonu regl ile başlıyoruz iğnelere..
Raporum çıkacak haftaya.
Bana bu ay 21.gun kullan diye Lucrin iğne verdi kullanan var mı acaba ?
Birde tüp sırasında nasıl beslendiniz ,ne gibi vitaminler kullandınız teşekkür ederim hepinize
Çok sevindim kuzum.Her gün yarım avokado akşam cceviz ve süt hergün 2 litre sen fazla su folik asit sabah yumurta yanı hamileyken nasıl besleniliyorsa öyle beslendim çok şükür tuttu. O iğneyi de kullanmadım ben
Yok kuzum ya keşke benim 4 toplandi. 1 tanesi 5 güne geldi orta kaliteydi. Tek tabanca gittim transfer e Allah yüzüme baktı şükürler olsun. Oyüzden bak tedavi süresinde başına gelen olumsuzluklara hiç üzülme benim çok düşük rakamlardan olumlu sonuç elde edildi her zaman sonuca bak bir de Pozitif ol emin ol Olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutuyor ki nitekim öyle oldu ve tutunduktan sonra da normal bebek gelişiminden bir farkı olmuyor hatta benim önde bile gidiyor çok şükür Sadece diyebileceğim bir şey var gerçekten Pozitif ol ve rahat ol Rahat olmak işe yaradı diyebilirimÇok sevindim kuzum.
Hayırlı evlat olsun inşallah
Kaç yumos vardı dondurulmuş varmı şuan?
Sat a göre devam ediliyor hesapta bazen kendi gününe yaklaşıyormuş zamanla.Kızlar selam ben pazartesi kontrolume gittim sata göre 8+1olmasi gerekirken 8+4 tü doktor olabilir normal dedi. Şuanda bebek gelişimine göre 9 hhaftalıgım .ben sattan mı devam edeyim hesaplamaya yoksa Doktor'un dediği tarihten mi?
Birde bnm estrofemi 3 ten 2 ye düşürdü kutu bitince bırak dedi. Günde 4 fitili 2 yeni düşürdü kalçadan 2güne 1 progestan devam magnezyum folik devam.sizlerdr,durum ne?
Birde benim 7. haftada 1 gün gelen pembe lekelenmem oldu keseden gelmiyormuş ama nerden geldiği bilinmedi zaten kesildi
Hayırlı olsun, tedavi başladığında elevit vitamine de başladım. Ama demir eksikliğim vardı belki ondan erken başlatmıştır doktor. İğnelerin adını hatırlayamadım.Güzel.kizlar merhaba,
Bende bugün doktorumla görüşmeye gittim ay sonu regl ile başlıyoruz iğnelere..
Raporum çıkacak haftaya.
Bana bu ay 21.gun kullan diye Lucrin iğne verdi kullanan var mı acaba ?
Birde tüp sırasında nasıl beslendiniz ,ne gibi vitaminler kullandınız teşekkür ederim hepinize
Ha öyle mi iyi enazından kafam karışmicak bebek iyi olsundaSat a göre devam ediliyor hesapta bazen kendi gününe yaklaşıyormuş zamanla.
Çok haklısın, inşallaahh bende sonunda mutlu haberi alırımYok kuzum ya keşke benim 4 toplandi. 1 tanesi 5 güne geldi orta kaliteydi. Tek tabanca gittim transfer e Allah yüzüme baktı şükürler olsun. Oyüzden bak tedavi süresinde başına gelen olumsuzluklara hiç üzülme benim çok düşük rakamlardan olumlu sonuç elde edildi her zaman sonuca bak bir de Pozitif ol emin ol Olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutuyor ki nitekim öyle oldu ve tutunduktan sonra da normal bebek gelişiminden bir farkı olmuyor hatta benim önde bile gidiyor çok şükür Sadece diyebileceğim bir şey var gerçekten Pozitif ol ve rahat ol Rahat olmak işe yaradı diyebilirim
Sağol canım benimSat a göre devam ediliyor hesapta bazen kendi gününe yaklaşıyormuş zamanla.
Hayırlı olsun, tedavi başladığında elevit vitamine de başladım. Ama demir eksikliğim vardı belki ondan erken başlatmıştır doktor. İğnelerin adını hatırlayamadım.
Pamuklu kumaş kes eski kıyafetlerden .önce doksan dercede yikat snr kullan ped gibi baya kullanışlı oluyor tahriş de etmiyor.Ben ped kullanırken kaşıntım ve yanmam oluyordu Vallahi şu anda günde 4-5 iç çamaşırı değiştiriyorum ne pet ne peçete Kullanmıyorum çünkü onlar genital bölgenin florasını bozuyor ve enfeksiyon yükseltiyor Benim de geçmişimde enfeksiyon olduğu için riske atmıyorum gittiğim yerlere bile 4-5 tane iç çamaşırı götürüyorum Sürekli değiştiriyorum biraz yorucu oluyor ama kafam rahat ediyor
İnşallah cok teşekkür ederim gerçekten böyle sakim kalıp pozitif sonuç alanları okuyunca kendime geliyorum sakin olmaya çalışıyorum kürtajdan dolayı rahim duvarı bir düzensiz demişti umarım histeroskopi filan olmak zorunda kalmam cok yoruldum hayırlsı olsunCanım benim çok erken kaygılanmaya başlamişsın. Rahatla biraz kafanı dağıt süreçleri Zamanı gelince doktorun sana anlatır Bak ben de sana bir tavsiye vereyim ben de bu yollardan geçtim gayet sakin olmaya çalıştım çok az yumurta toplanıp sadece bir tanesi 5 güne gelmesine rağmen umudumu hiç yitirmedim Hep pozitiftim hep sakindim doktorumu Söylemediği hiçbir şeyi ekstradan sormadım araştırmadım çok şükür tuttu bak 8 buçuk haftayız şu anda senin de gözünü açıp kapayıncaya geçecek ve çok güzel olacak her şey hepimiz burada birçoğumuzun ailesi çevresi toplum baskısı psikolojik baskı Kimisi eşinden baskı kimse Öz annesinden baskı Tabii ki de bizi biz biliriz sadece ama Ferah ol bak çok çok kötü durumda olan ben bile şu anda hayalime yaklaştım Sen de yaşayacaksın bu duyguları ama sadece biraz kaslarını gevşet ve sal kendini artık. Boyama yap diziler izle kitap oku sana iyi gelen aktiviteleri yap .
Kavuşacaksın inan ama tüm herşeyini oraya bağlama yani olmama ve hayatına devam etmek zorunda kalma ihtimali aklını bi ucunda kalsın ama yinede tabiki umut et inan kalben inan poİtif ol gerisi Allah'a kalsınÇok haklısın, inşallaahh bende sonunda mutlu haberi alırım
Haziranda dış gebelik geçirdim doğal,
İnşallah tüp ile saglikla kavuşurum yavruma bende
Ben içine iç çamaşıro katlıyordum fitil akacagı zamanlar ama dediğin gibide olur ugraşabilrsem öyle yaparımPamuklu kumaş kes eski kıyafetlerden .önce doksan dercede yikat snr kullan ped gibi baya kullanışlı oluyor tahriş de etmiyor.
Histereskopide inan zor değil bende oldum geçen sene rahimde perde olması sebebiyle çok kolay ayaklandım. Hiç korkma dua et ki her derdimizin bir çaresi var.İnşallah cok teşekkür ederim gerçekten böyle sakim kalıp pozitif sonuç alanları okuyunca kendime geliyorum sakin olmaya çalışıyorum kürtajdan dolayı rahim duvarı bir düzensiz demişti umarım histeroskopi filan olmak zorunda kalmam cok yoruldum hayırlsı olsun
Evet her iki ihtimali düşünüyoruz kuzum.Kavuşacaksın inan ama tüm herşeyini oraya bağlama yani olmama ve hayatına devam etmek zorunda kalma ihtimali aklını bi ucunda kalsın ama yinede tabiki umut et inan kalben inan poİtif ol gerisi Allah'a kalsın
İçin rahat etsin mıtlu ol çok şükür tedavi olacak paramız var derdimizin çaresi var. Allah yazdiysa kucagmizia alacaz yoksa napsak boş.Evet her iki ihtimali düşünüyoruz kuzum.
Rabbim en iyisini bilir
Herşeyimi Allah'a bıraktım elimden geleni yapayım da için rahat etsin..
1 histeroskopi 2 rahim filmi 1 kürtaj yaşadım evet cok şükür zor atlatmadım ama manevi olarak çok yoruldum belki de inşallah cok teşekkür ederim burda güzel şeyler okuyorum artık akışına bırakmak istiyorumHistereskopide inan zor değil bende oldum geçen sene rahimde perde olması sebebiyle çok kolay ayaklandım. Hiç korkma dua et ki her derdimizin bir çaresi var.
İki iihtimalide unutma ama hep sakın olumlu duşun Allah yazdiysa olacak yoksa ne,yapsak boş söylemesi kolay uygulaması zor. Annelik zor ama biz zor elde edenler için çok daha kıymetli inşallah dilerim ki tüm burada isteyen çabalayan herkesin kucaggı saglıklıbebeklerle dolar
Aynen kuzum inşallah çok şükürİçin rahat etsin mıtlu ol çok şükür tedavi olacak paramız var derdimizin çaresi var. Allah yazdiysa kucagmizia alacaz yoksa napsak boş.
Yasak :)Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum doktoruma sormayı unuttum acaba şu an tüp bebek tedavisi görüyorum ama haftaiçi yumurta toplama işlemi yapılır heralde ilişki yasak mıdır bugün ilişki olsa mesela
Biliyo msn burdki herkes böyle zor şeyler yaşıyor inanki herkesin imtihanı farklı.1 histeroskopi 2 rahim filmi 1 kürtaj yaşadım evet cok şükür zor atlatmadım ama manevi olarak çok yoruldum belki de inşallah cok teşekkür ederim burda güzel şeyler okuyorum artık akışına bırakmak istiyorum