2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İkiz mi?
Doktor mu Fetal DNA dedi yoksa kendi tercihin mi?
(Ne çok sordum )

Bu benim de doktoruma sormam gereken bir konu 9+1 ikiz benim.
Bende bugun kontrolüm vardı banada fetal dna önerdi yaş 36 olunca ikili üclü yapip kafanı bulandirma dedi zaten oranin yastan dolayı yüksek cikicak onu da yapmazsan bu sefer kafanda soru işâretleri olacak dedi ondan 12 ci haftada ense kalinligi burun vs bakilcak ama kan testi vermicem fetal dna yaptircam ikizlerde kesin fetal dna istiyolar benimle birlikte tedavi gören bi bayan ikiz hamile onda kesin yaptirmalisin demisler

Cnm bende de öyle olmuştu yani kesilmişti evde dinlendiğim sürede. Bende heralde bitti gitti derken çalışmaya başlayınca tekrar başladı malesef. Artık eskisi kadar korkmuyorum gerçi alıştık galiba.
Senin randevun ne zaman canım? Beni 12 ekimde çağırdılar. 2li tarama yapacakmış doktor

yaaa ne güzel haberler. bizimle de paylaşsan keşke bebeği çok merak ettim nasıl görünüyor :)

Senin randevun ne zaman canım? Beni 12 ekimde çağırdılar. 2li tarama yapacakmış doktor
Haftaya pazartesi gidicem cnm. 2 li tarama için çağırdı beni de. Fetal dna yı da duruma göre doktor tavsiye ederse yaptırıcam çünkü artık masraflara yetişemiyoruz.

Fetal dna diye burdan araştır canım çok yaptıran var onların tecrübelerini okusan faydalı olur. Hayır 2li taramadan farklı genetik bir test
tamam canım araştıracağım mutlaka teşekkür ederim ben doktor ne derse onu yapıyom bu konularda tecrübesiz olduğum için :)

günde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.

günde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.
Benim doktorum azaltarak kesti canım pat diye kesmedi. Sen de bu endişeni paylaş istersen doktorunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…