Bende bugun kontrolüm vardı banada fetal dna önerdi yaş 36 olunca ikili üclü yapip kafanı bulandirma dedi zaten oranin yastan dolayı yüksek cikicak onu da yapmazsan bu sefer kafanda soru işâretleri olacak dedi ondan 12 ci haftada ense kalinligi burun vs bakilcak ama kan testi vermicem fetal dna yaptircam ikizlerde kesin fetal dna istiyolar benimle birlikte tedavi gören bi bayan ikiz hamile onda kesin yaptirmalisin demislerİkiz mi?
Doktor mu Fetal DNA dedi yoksa kendi tercihin mi?
(Ne çok sordum)
Bu benim de doktoruma sormam gereken bir konu 9+1 ikiz benim.
Fiyat aldiysaniz paylasin kızlarben de yaptıracağım. fiyat aldın mı sen ?
350 dolar dedilerben de yaptıracağım. fiyat aldın mı sen ?
Tek gebelik ama doktorum da bunu önerdi yaşım 34 ondanİkiz mi?
Doktor mu Fetal DNA dedi yoksa kendi tercihin mi?
(Ne çok sordum)
Bu benim de doktoruma sormam gereken bir konu 9+1 ikiz benim.
Ben de yaptıracağım testi hangi laba gönderiyorlar acabaMerhaba benim de haftaya kontrolüm , 10. Haftada genetik test yaptircaz nifty diye o da iyi çıkarsa inşallah rahatlicam
Ben İzmir de yaptırıyorum ama doktorum özel o alip gondercek.Ben de yaptıracağım testi hangi laba gönderiyorlar acaba
Keşke izmirde olabilseydim buradaki hastaneye sorucam artık.Ben İzmir de yaptırıyorum ama doktorum özel o alip gondercek.
Fiyat 350 dolar dendi ama sadeceKeşke izmirde olabilseydim buradaki hastaneye sorucam artık.
Ben fiyatı öğrenmedim o civarlar diyorlar da gideceği merkez önemliymiş her merkezi önermiyorlar bakalım hastane nereye gönderiyor yarın öğreneyimFiyat 350 dolar dendi ama sadece
Senin randevun ne zaman canım? Beni 12 ekimde çağırdılar. 2li tarama yapacakmış doktorCnm bende de öyle olmuştu yani kesilmişti evde dinlendiğim sürede. Bende heralde bitti gitti derken çalışmaya başlayınca tekrar başladı malesef. Artık eskisi kadar korkmuyorum gerçi alıştık galiba.
yaaa ne güzel haberler. bizimle de paylaşsan keşke bebeği çok merak ettim nasıl görünüyor :)çok şükür hersey yolundakanama alanimda yok hersey cok güzel gidiyormus ultrason gore 9+2 regli zamanina gore 9+5 dedi iğnelerim azaldı artik 1 e dustu estrofeme son 2 gun sonra o da bitiyor ilaçlardan artık kurtuluyorum galiba
nerdeymiş burası canım?Fiyat aldiysaniz paylasin kızlarben Ahenk lab diye biyerden aldım 5800 dediler cinsiyetini de söylüyorlar
florya medical parkkızlar ,istanbul da tüp bebek yaptıran var mı? nerde yaptırdı acaba
Haftaya pazartesi gidicem cnm. 2 li tarama için çağırdı beni de. Fetal dna yı da duruma göre doktor tavsiye ederse yaptırıcam çünkü artık masraflara yetişemiyoruz.Senin randevun ne zaman canım? Beni 12 ekimde çağırdılar. 2li tarama yapacakmış doktor
tamam canım araştıracağım mutlaka teşekkür ederim ben doktor ne derse onu yapıyom bu konularda tecrübesiz olduğum için :)Fetal dna diye burdan araştır canım çok yaptıran var onların tecrübelerini okusan faydalı olur. Hayır 2li taramadan farklı genetik bir test
Ben de ben de belki de yaptırmayız gerek kalmaz inşallahHaftaya pazartesi gidicem cnm. 2 li tarama için çağırdı beni de. Fetal dna yı da duruma göre doktor tavsiye ederse yaptırıcam çünkü artık masraflara yetişemiyoruz.
Altunizade Acıbadem Furkan Kayabaşoğlukızlar ,istanbul da tüp bebek yaptıran var mı? nerde yaptırdı acaba
Benim doktorum azaltarak kesti canım pat diye kesmedi. Sen de bu endişeni paylaş istersen doktorunlagünde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?