• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

kızlar merhaba,
bende tup bebek yolcugluguna baslayacagım, yardımınıza ıhtıyacım var .
raporlu ve raporsuz tup bebekde ılac maalıyetı ortalama ne kadar oluyor?
cok tesekkur ederım.

Merhaba kızlar 🥰

Dün bebişlerimi gördüm yine büyümüş keratalar 😄 (9+4 ölçüldüler)

Maddi olarak can yakan ilaçlardan Prograf ve Luthinus listeden çıktı ihtiyacı olan varsa elimdeki kutularda ilaç var daha yeni stok güncellemiştim 🤣 çok değil ama ihtiyacı olan mesajla ulaşırsa kargolayabilirim.

Decorttan da kurtuldum gebe gibi yemeye nihayet başlayabilirim 🤣

Fiziksel olarak can yakan iğneler aynen devam 😶 (Varsın olsun bebeklerim iyi olsun.)

yaaa ne güzel haberler. bizimle de paylaşsan keşke bebeği çok merak ettim nasıl görünüyor :)
Paylaşim ama henüz biseye benzemiyor bacaklari kolları henüz tomurcuk dedi 🥰

Eklentiler

• 04D15D30-EB44-4811-B1F3-120F1BEA2A68.jpeg
    04D15D30-EB44-4811-B1F3-120F1BEA2A68.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 43
günde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.
Bende azaltarak kesiyorum 24 ekime kadar bitmis olacak dedi doktorum yani 12. Haftaya denk geliyor ama bi anda kesmiyor suan mesela ignem 2 taneydi 1 e indirdi onumuzdeki hafta da gün aşırı yapmaya başlayacağım progestan fitili de sabah öğlen aksam atiyorum onuda 24 ekimden sonra sabah aksam 1 hafta sonra sadece sabah sonra keselim dedi

fiyat iyiymiş. arkadaşıma 10.000 demişler her şeye bakıyorum tüm kromozomlara demişler
Onlara hic gerek yok baziları para tuzagi dedi benim doktorum 3 tane önemli test var dedi geniş kapsamlı yaptirmana gerek yok dedi ama aileden genetik bir geçmiş varsa o zaman yaptiriyoruz dedi ya da düşük ölü dogum vs dedi bencede gerek yok o kadar geniş kapsamli yaptirmaya

canım raporlu mu yaptırmıstın?
ılacların ne kadar tuttu ortalama ?
Raporlu yaptırmak ne demek anlayamadım. ilaçlar şöyle nereye giderseniz gidin zaten kendiniz ödeyeceksiniz. gonal f cetrodite ve 1 tane de ovitrelle kullandım transfere kadar bunlar yaklaşık 8 bin lira tutuyor. transferden sonra kullanacağınız estrofem progestan fitil progestan dex iğne ve oksapar iğne fiyatarını eczanenizden öğrenebilirsiniz.

Raporlu yaptırmak ne demek anlayamadım. ilaçlar şöyle nereye giderseniz gidin zaten ekndiniz ödeyeceksiniz. gonal f cetrodite ve 1 tane de ovitrelle kullandım transfere kadar bunlar yaklaşık 8 bin lira tutuyor. transferden sonra kullanacağınız estrofem progestan fitil progestan dex iğne ve oksapar iğne fiyatarını eczanenizden öğrenebilirsiniz.
sgk raporlu tup bebekde devlet ılac ındırımı saglıyor onu sormustum..

tesekurler

Memun musun ilgisiz olduğunu söylüyorlar ama
Ben çok memnun kaldım. sonuç pozitif olduğu için söylemiyorum. Kesinlikle çok ilgili bir ekipleri var. Furkan bey zaten müthiş bir doktor her konuda birebir destek verdi çoğu zaman. çok yardımcı oldular ve en önemlisi labaratuvarın iyi olduğunu duydum Acıbademin. o yüzden de tercih ettim zaten. beni de bi arkadaşım yönlendirmişti zaten oraya. Hiç pişman olmadım.

Back