2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlaaar merhaba
17 eylülde transfer oldum cuma günü beta 929du bugün 2447 artış iyi mi?
Bi de beni muayene etmedi doktor baksa kese gözükürdü bence 10 gün sonra çağırdı

Kızlaaar merhaba
17 eylülde transfer oldum cuma günü beta 929du bugün 2447 artış iyi mi?
Bi de beni muayene etmedi doktor baksa kese gözükürdü bence 10 gün sonra çağırdı
Belki kalp atışını da beraber görmek içindir benim doktorum da bekletmişti

Merhaba,
Sizlere bir selam vermek istedim. Herkes tüp bebek mi bilemiyorum ama benim 12 yıl sonra gelen mucizem. Çoğu kişiyle aynı haftalardayım. Haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gideceğim. Tüp bebek ilaçlarınızı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben prednolü bıraktım. Gelişim geriliğine neden oluyormuş. Enox, estrofem, progestan, climara fort, duphaston, folbiol kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar devam demişlerdi.

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah hepimiz tüp bebek gebeleriyiz evet. İnşallah testler de sorunsuz atlatılacak. Ben ilaçlarıma devam ediyorum

Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bende bütün ilaçlara devam ediyorum 5 inde estrofem son kullanıp biticek bakalım yarın kontrolum var insallah ilaçları bıraktırır yavaştan

Ay kızlar o kadar kanamaydı lekelenmeydi badireler atlattım, şimdi de son bikaç gündür ne bi lekelenme ne bi akıntı hiçbişey yok tertemiz mübarek. Sevinmem gerekirken şimdi de bunu stres yaptım kendime ne hoş dimi Acaba neden bi anda kesildi bişey mi oldu diye. Sizde durumlar nasıl?

Cnm bende de öyle olmuştu yani kesilmişti evde dinlendiğim sürede. Bende heralde bitti gitti derken çalışmaya başlayınca tekrar başladı malesef. Artık eskisi kadar korkmuyorum gerçi alıştık galiba.

Merhaba benim de haftaya kontrolüm , 10. Haftada genetik test yaptircaz nifty diye o da iyi çıkarsa inşallah rahatlicam

valla bu kadarı pes ne güzel işte mis gibi olmuş D

Güzel haberlerini bekliyorum
çok şükür hersey yolunda kanama alanimda yok hersey cok güzel gidiyormus ultrason gore 9+2 regli zamanina gore 9+5 dedi iğnelerim azaldı artik 1 e dustu estrofeme son 2 gun sonra o da bitiyor ilaçlardan artık kurtuluyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…