- 8 Eylül 2022
- 269
- 173
- 33
AMİİİNNNNAminnn canim ALLAH razı olsun sanada nasip etsin İNŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİİİNNNNAminnn canim ALLAH razı olsun sanada nasip etsin İNŞALLAH
İnşallah canım Stres olman için hiçbi sebep yok rahat olmaya çalış artık. Bebişin de hisseder sendeki stresiHarika. Bundan sonrası inşallah bizim için de keyfini çıkarmak olur, stresten hamileliğimi yaşayamadım, ama sizler hep iyi geldiniz bana
Yok hayatım kanamam hiç olmadı şükürler olsun belki de ilaçlar sayesinde. Transferin başından beri aynı ilaçları (kalçadan progestan ı göbek versiyonu ile değiştirmemiz hariç) kullanıyorum.Ya seni yerim maddi manevi can yakan ilaçları komple bıraktırırlar umarım Bebişlerimiz aynı gün doğacak görünüyor, bana hiç kalçadan iğne vermedi doktorum sana neden verdi kanama falan mı olmuştu ?
Gebe kaldıktan sonra hiç kan vermedim. Istemediler henüz.Gebelikde de rutin de istenilen kan ve idrar tahlilleri var onları verdiniz mi? Verdiyseniz bi bakın isterseniz belki şuan düzelmiştir. Rutin kan tahlilinde bakılan bi tahlilmiş çünkü.
Bende yükselme sebeplerine baktım
Kanser vs vs diyor
Birde fazla ilaç kullanımı diyor
Bende ilaçlardan dolayı oldu heralde dedim
Ama acaba nolucak şimdi yükselince
Bana testti tekrarla belki yanlış çıkmıştır dendi
Bugün tekrarlıcam yine yüksek çılomcada dahiliyeye yönlendircek sanırım
Tekrarladım bugün canım yine yüksek çıktı yarın gideceğim doktora kesin dahiliyeye git der ordada birsürü test neden yüksek diye bakılırGebe kaldıktan sonra hiç kan vermedim. Istemediler henüz.
ALT AST ye de çok takmıyorum kafamı bu ilaçlar illa bitecek ve karaciğer mükemmel bir organ kendini hemen yenileyecektir.
Kanser vs diye düşüncelere dalsam hem kendimi hem bebişlerimi sıkarım evhamlanıp.
Doktor sana testi tekrarla dediyse muhakkak tekrarla ama bana normal dediler o yüzden rahat davranıyorum. Sonucu da bizimle paylaşırsın zaten.
Bir de biz hep İyi düşünelim, iyi olsun
Tekrarladım bugün canım yine yüksek çıktı yarın gideceğim doktora kesin dahiliyeye git der. orada da birsürü test istenir neden yüksek diye bakılır araştırılır
hiç uğraşıp kendimi germek vs istemiyorum. Ama bakalım neler olacak
Dediğin gibi bende ilaçlarla ilgili olduğunu düşünüyorum, araştırmalarım sonrası..
Transferden sonra ben hamile gibi davrandım. Yani çok abartmadım onu söyleyeyim. Hatta transferden iki saat sonra yola çıktım 10 saat araba yolculuğu yaptım. Genel olarak dinlendim. Ama kendimi eve de kapatmadım. Kafamı boşaltmaya çalıştım başka şeylerle ilgilendim ve asla 10. Günden önce hiç bir test yapmadım. Çünkü çıkmayabiliyor. Size de yapmamanızı tavsiye ederim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederimHanımlar pozitifi gören herkes sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim pozitif görmeyenlere de bir an önce nasip etsin
Sizlere bir sorum olacaktı transfer sonrası nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
normal hayatıma devam ettim ilk 3 gün daha hafif işler yaptım ilaçlarımı hep düzenli kullandım ama kendimi kasmadım. umarım isteyen herkese nasip olurHanımlar pozitifi gören herkes sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim pozitif görmeyenlere de bir an önce nasip etsin
Sizlere bir sorum olacaktı transfer sonrası nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Fetal dna için kan vericek misin? Onu verdikten sonra 1 haftada çıkıyormuş sonuç. Ben 12. Haftada vermeyi düşünüyorumKızlar cinsiyet öğrenen olmadı mı hala?? Gerçi ben 5 ağustosta transfer olmuştm benimki bile 11 hafta. İki üç haftaya herkes öğrenir diye düşünüyorum Allah nasip ederse
neymiş peki cinsiyet :)Kızlar cinsiyet öğrenen olmadı mı hala?? Gerçi ben 5 ağustosta transfer olmuştm benimki bile 11 hafta. İki üç haftaya herkes öğrenir diye düşünüyorum Allah nasip ederse
oh maşallah ne güzel haberler <3 devamı gelir inşallahKızlar ben geldim çok şükür kanama alanı yokmuş ama plesantanın üzerinde birşey var dedi anlamadım ara ara lekelenmen olabilir ama yatmanı gerektirmez dedi oturarak çalışabilirsin dedi büyümüşüz baya bi Korkularla girdim nasıl mutlu mutlu çıktım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin Yarın işe başlıcam bakalım öyle gelmişken ikili tarama testini de yaptırdık ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kalp kapakçıklarına felan baktı iyi dedi çok şükür Kan sonucu da dış merkezde çalışılıyormuş o yüzden 7 güne çıkarmış biz de durumlar böyle
Ben en son 7+3de gittim bişi belli değildi yani bebek gibi gözükmüyor ya 1 2 hafta sonra gidicem merak ediyorumKızlar bebeklerinizin ultrason görüntüsünü atar mısınız merak ediyorum bir de tam olarak ne kadarlık oldunuz
Gözünaydın canım ne güzel gelişmeler. Kan sonucu derken fetal dna için mi kan verdin? Hangi laboratuvara gönderttin?Kızlar ben geldim çok şükür kanama alanı yokmuş ama plesantanın üzerinde birşey var dedi anlamadım ara ara lekelenmen olabilir ama yatmanı gerektirmez dedi oturarak çalışabilirsin dedi büyümüşüz baya bi Korkularla girdim nasıl mutlu mutlu çıktım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin Yarın işe başlıcam bakalım öyle gelmişken ikili tarama testini de yaptırdık ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kalp kapakçıklarına felan baktı iyi dedi çok şükür Kan sonucu da dış merkezde çalışılıyormuş o yüzden 7 güne çıkarmış biz de durumlar böyle
al bakalım normalde kimseye göstermedim nazar değmesin diye ama biz aynı yolun yolcusuyuz bir şey olmaz :) 8+5 de gittim en son 2 gün önce. şu an tam 9+0 dayım.Kızlar bebeklerinizin ultrason görüntüsünü atar mısınız merak ediyorum bir de tam olarak ne kadarlık oldunuz
Yaa masallah ayakları falan hep belli bende yarın gidicem bakalım kendi doktoruma kontrolüm var insallah bende hayırlı haberlerle gelirimal bakalım normalde kimseye göstermedim nazar değmesin diye ama biz aynı yolun yolcusuyuz bir şey olmaz :) 8+5 de gittim en son 2 gün önce. şu an tam 9+0 dayım.
Yaaaa maşallahhh teşekkür ederimmm aramızda 1 gün var bende 8+6 yımm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinal bakalım normalde kimseye göstermedim nazar değmesin diye ama biz aynı yolun yolcusuyuz bir şey olmaz :) 8+5 de gittim en son 2 gün önce. şu an tam 9+0 dayım.