İnşallah kuzuminşallahoh maşallah ne güzel haberler <3 devamı gelir inşallah
ok kuzum ikili tarama için kan ben fetal DNA çok pahalı bide risk düşük çıkacağını düşündüğüm için yaptırmadımGözünaydın canım ne güzel gelişmeler. Kan sonucu derken fetal dna için mi kan verdin? Hangi laboratuvara gönderttin?
canım raporlu mu yaptırmıstın?Altunizade Acıbadem Furkan Kayabaşoğlu
Raporlu fiyat mınerde olduğunda önemli . avrupa yakasında florya medical park Hediye Dağdeviren tek geçerim. şu an 16.000 diye biliyorum
Ahenk Merkez - Şişli | Ahenk Laboratuvarı linkini paylasiyorum istanbul sisli de ama eve geliyolar kan icinnerdeymiş burası canım?
Memorial bahcelievlerkızlar ,istanbul da tüp bebek yaptıran var mı? nerde yaptırdı acaba
Paylaşim ama henüz biseye benzemiyor bacaklari kolları henüz tomurcuk dediyaaa ne güzel haberler. bizimle de paylaşsan keşke bebeği çok merak ettim nasıl görünüyor :)
Memun musun ilgisiz olduğunu söylüyorlar amaAltunizade Acıbadem Furkan Kayabaşoğlu
Bende azaltarak kesiyorum 24 ekime kadar bitmis olacak dedi doktorum yani 12. Haftaya denk geliyor ama bi anda kesmiyor suan mesela ignem 2 taneydi 1 e indirdi onumuzdeki hafta da gün aşırı yapmaya başlayacağım progestan fitili de sabah öğlen aksam atiyorum onuda 24 ekimden sonra sabah aksam 1 hafta sonra sadece sabah sonra keselim dedigünde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.
YAAA YERİM YERİM :) MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜSÜNPaylaşim ama henüz biseye benzemiyor bacaklari kolları henüz tomurcuk dedi
Hayır normal fiyatı bu ilaçlar hariç tabiRaporlu fiyat mı
fiyat iyiymiş. arkadaşıma 10.000 demişler her şeye bakıyorum tüm kromozomlara demişlerAhenk Merkez - Şişli | Ahenk Laboratuvarı linkini paylasiyorum istanbul sisli de ama eve geliyolar kan icin
Onlara hic gerek yok baziları para tuzagi dedi benim doktorum 3 tane önemli test var dedi geniş kapsamlı yaptirmana gerek yok dedi ama aileden genetik bir geçmiş varsa o zaman yaptiriyoruz dedi ya da düşük ölü dogum vs dedi bencede gerek yok o kadar geniş kapsamli yaptirmayafiyat iyiymiş. arkadaşıma 10.000 demişler her şeye bakıyorum tüm kromozomlara demişler
Amin canım Allah razı olsun bebislerimiz sağlıkla büyüsün kucagimiza almayi nasip etsin RabbimYAAA YERİM YERİM :) MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜSÜN
Raporlu yaptırmak ne demek anlayamadım. ilaçlar şöyle nereye giderseniz gidin zaten kendiniz ödeyeceksiniz. gonal f cetrodite ve 1 tane de ovitrelle kullandım transfere kadar bunlar yaklaşık 8 bin lira tutuyor. transferden sonra kullanacağınız estrofem progestan fitil progestan dex iğne ve oksapar iğne fiyatarını eczanenizden öğrenebilirsiniz.canım raporlu mu yaptırmıstın?
ılacların ne kadar tuttu ortalama ?
sgk raporlu tup bebekde devlet ılac ındırımı saglıyor onu sormustum..Raporlu yaptırmak ne demek anlayamadım. ilaçlar şöyle nereye giderseniz gidin zaten ekndiniz ödeyeceksiniz. gonal f cetrodite ve 1 tane de ovitrelle kullandım transfere kadar bunlar yaklaşık 8 bin lira tutuyor. transferden sonra kullanacağınız estrofem progestan fitil progestan dex iğne ve oksapar iğne fiyatarını eczanenizden öğrenebilirsiniz.
Ben çok memnun kaldım. sonuç pozitif olduğu için söylemiyorum. Kesinlikle çok ilgili bir ekipleri var. Furkan bey zaten müthiş bir doktor her konuda birebir destek verdi çoğu zaman. çok yardımcı oldular ve en önemlisi labaratuvarın iyi olduğunu duydum Acıbademin. o yüzden de tercih ettim zaten. beni de bi arkadaşım yönlendirmişti zaten oraya. Hiç pişman olmadım.Memun musun ilgisiz olduğunu söylüyorlar ama
hmmm bu konuda bilgim yok canım ben ücretini ödeyerek aldım.sgk raporlu tup bebekde devlet ılac ındırımı saglıyor onu sormustum..
tesekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?