- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benden öndesin daha bile net görebilirsin canım.Yaa masallah ayakları falan hep belli bende yarın gidicem bakalım kendi doktoruma kontrolüm var insallah bende hayırlı haberlerle gelirim
Amin inşallahYaaaa maşallahhh teşekkür ederimmm aramızda 1 gün var bende 8+6 yımm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Belki kalp atışını da beraber görmek içindir benim doktorum da bekletmiştiKızlaaar merhaba
17 eylülde transfer oldum cuma günü beta 929du bugün 2447 artış iyi mi?
Bi de beni muayene etmedi doktor baksa kese gözükürdü bence 10 gün sonra çağırdı
İnşallah görebiliriz çok stresli bi dönem yaBelki kalp atışını da beraber görmek içindir benim doktorum da bekletmişti
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah hepimiz tüp bebek gebeleriyiz evet. İnşallah testler de sorunsuz atlatılacak. Ben ilaçlarıma devam ediyorumMerhaba,
Sizlere bir selam vermek istedim. Herkes tüp bebek mi bilemiyorum ama benim 12 yıl sonra gelen mucizem. Çoğu kişiyle aynı haftalardayım. Haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gideceğim. Tüp bebek ilaçlarınızı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben prednolü bıraktım. Gelişim geriliğine neden oluyormuş. Enox, estrofem, progestan, climara fort, duphaston, folbiol kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar devam demişlerdi.
9+5 oldum ben çok heyecanlıyım insallah sorunsuz ilerliyordur yarın görücem bakalim en son 8+5 te gittim hersey yolundaydiSen benden öndesin daha bile net görebilirsin canım.
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bende bütün ilaçlara devam ediyorum 5 inde estrofem son kullanıp biticek bakalım yarın kontrolum var insallah ilaçları bıraktırır yavaştanMerhaba,
Sizlere bir selam vermek istedim. Herkes tüp bebek mi bilemiyorum ama benim 12 yıl sonra gelen mucizem. Çoğu kişiyle aynı haftalardayım. Haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gideceğim. Tüp bebek ilaçlarınızı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben prednolü bıraktım. Gelişim geriliğine neden oluyormuş. Enox, estrofem, progestan, climara fort, duphaston, folbiol kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar devam demişlerdi.
Güzel haberlerini bekliyorum9+5 oldum ben çok heyecanlıyım insallah sorunsuz ilerliyordur yarın görücem bakalim en son 8+5 te gittim hersey yolundaydi
Cnm bende de öyle olmuştu yani kesilmişti evde dinlendiğim sürede. Bende heralde bitti gitti derken çalışmaya başlayınca tekrar başladı malesef. Artık eskisi kadar korkmuyorum gerçi alıştık galiba.Ay kızlar o kadar kanamaydı lekelenmeydi badireler atlattım, şimdi de son bikaç gündür ne bi lekelenme ne bi akıntı hiçbişey yok tertemiz mübarek. Sevinmem gerekirken şimdi de bunu stres yaptım kendime ne hoş dimi Acaba neden bi anda kesildi bişey mi oldu diye. Sizde durumlar nasıl?
valla bu kadarı pes ne güzel işte mis gibi olmuş DAy kızlar o kadar kanamaydı lekelenmeydi badireler atlattım, şimdi de son bikaç gündür ne bi lekelenme ne bi akıntı hiçbişey yok tertemiz mübarek. Sevinmem gerekirken şimdi de bunu stres yaptım kendime ne hoş dimi Acaba neden bi anda kesildi bişey mi oldu diye. Sizde durumlar nasıl?
ben de yaptıracağım. fiyat aldın mı sen ?Merhaba benim de haftaya kontrolüm , 10. Haftada genetik test yaptircaz nifty diye o da iyi çıkarsa inşallah rahatlicam
Bebeğim fatal dna nedir ilk defa duyuyorum 2’li tarama mı?Fetal dna için kan vericek misin? Onu verdikten sonra 1 haftada çıkıyormuş sonuç. Ben 12. Haftada vermeyi düşünüyorum
Belli değil ki bebeğimmneymiş peki cinsiyet :)
Fetal dna diye burdan araştır canım çok yaptıran var onların tecrübelerini okusan faydalı olur. Hayır 2li taramadan farklı genetik bir testBebeğim fatal dna nedir ilk defa duyuyorum 2’li tarama mı?
İkiz mi?Merhaba benim de haftaya kontrolüm , 10. Haftada genetik test yaptircaz nifty diye o da iyi çıkarsa inşallah rahatlicam
çok şükür hersey yolunda kanama alanimda yok hersey cok güzel gidiyormus ultrason gore 9+2 regli zamanina gore 9+5 dedi iğnelerim azaldı artik 1 e dustu estrofeme son 2 gun sonra o da bitiyor ilaçlardan artık kurtuluyorum galibaGüzel haberlerini bekliyorum