• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bende azaltarak kesiyorum 24 ekime kadar bitmis olacak dedi doktorum yani 12. Haftaya denk geliyor ama bi anda kesmiyor suan mesela ignem 2 taneydi 1 e indirdi onumuzdeki hafta da gün aşırı yapmaya başlayacağım progestan fitili de sabah öğlen aksam atiyorum onuda 24 ekimden sonra sabah aksam 1 hafta sonra sadece sabah sonra keselim dedi
ben bunu bi sorayım bence de olması gereken bu

Raporlu yaptırmak ne demek anlayamadım. ilaçlar şöyle nereye giderseniz gidin zaten kendiniz ödeyeceksiniz. gonal f cetrodite ve 1 tane de ovitrelle kullandım transfere kadar bunlar yaklaşık 8 bin lira tutuyor. transferden sonra kullanacağınız estrofem progestan fitil progestan dex iğne ve oksapar iğne fiyatarını eczanenizden öğrenebilirsiniz.
raporlu demek SGK dan 40 yaş altı kişilere verilen bir raporla SGK anlaşmalı özel hastanelerde çok uygun fiyata tedavi olmak demek. bizim hastaneye sevkle gelen çok var

Bende bugun kontrolüm vardı banada fetal dna önerdi yaş 36 olunca ikili üclü yapip kafanı bulandirma dedi zaten oranin yastan dolayı yüksek cikicak onu da yapmazsan bu sefer kafanda soru işâretleri olacak dedi ondan 12 ci haftada ense kalinligi burun vs bakilcak ama kan testi vermicem fetal dna yaptircam ikizlerde kesin fetal dna istiyolar benimle birlikte tedavi gören bi bayan ikiz hamile onda kesin yaptirmalisin demisler
canım benim de ikiz. İkizlerde Allah korusun bir problem olduğunda hangisinde olduğunu bilebiliyorlar mı bu test sonucunda?

Onlara hic gerek yok baziları para tuzagi dedi benim doktorum 3 tane önemli test var dedi geniş kapsamlı yaptirmana gerek yok dedi ama aileden genetik bir geçmiş varsa o zaman yaptiriyoruz dedi ya da düşük ölü dogum vs dedi bencede gerek yok o kadar geniş kapsamli yaptirmaya
asıl ve en büyük korkumuz down sendromu değil mi zaten . bence de gerek yok

ya kızlar ben bu hafta ilaçlarımı bırakıcam ya oksapar iğneyi bırakırsam ve sorun olursa diye korkuyorum yaa :( ya pıhtılaşma sorunum varsa diye delircem düşünmekten.

ya kızlar ben bu hafta ilaçlarımı bırakıcam ya oksapar iğneyi bırakırsam ve sorun olursa diye korkuyorum yaa :KK43: ya pıhtılaşma sorunum varsa diye delircem düşünmekten.
genetık testı yaptırmadın mı?
devlette tıbbı genetık bolumu yapıyor sonuc 2ayda cıkıyor

Kızlar bugün 7+4 fitille birlkte acık renk lekelenmem geldi aradım doktoru hemşiresi dedıkı fitil kaynaklı olabilir artarsa devm ederse gel dedi.2,gün önce kontrole gitmiştim herşey yolunda bir sorun yok demişti. Sizin bilginiz varmı panik oldum sizce bı skntı Mı olustu

Kızlar bugün 7+4 fitille birlkte acık renk lekelenmem geldi aradım doktoru hemşiresi dedıkı fitil kaynaklı olabilir artarsa devm ederse gel dedi.2,gün önce kontrole gitmiştim herşey yolunda bir sorun yok demişti. Sizin bilginiz varmı panik oldum sizce bı skntı Mı olustu
Yerleşme kanaması oluyor o haftalarda benimde 7 ci haftada olmustu 3-4 gun surdu gecti ama benim doktorum kırmızıya döners mutlaka haberim olsun demisti dinlenmeye calisin kendinizi yormayin ben nerdeyse hep yattim wc yemek dışında dinlendim kanama alanı oluşmadı

canım benim de ikiz. İkizlerde Allah korusun bir problem olduğunda hangisinde olduğunu bilebiliyorlar mı bu test sonucunda?
Allah korusun bisey cikmasin saglikli olsun bebeklerde .. bu testte bebeklerin kanini annenin kanindan ayirip oyle dna sına bakiyorlarmis bana laboratuvardan oyle bilgilendirme yaptilar buyuk ihtimalle belli oluyodur diye düşünüyorum yaptiracaginiz yer daha aciklayici bilgilendirme yapar ama ikili uclu dörtlü testler kafa bulandırmaktan baska bisey yapmiyor

Mrb arkadaşlar dün Dr a gittim progestan fitil günde dört kullandiriyordu tüp bebek Dr um şimdi takip Dr um günde ikiye indirdi 16. Haftada tamamen bırakacağımızi söyledi
Sizin kullanim süreciniz nasıl bıraktınız mi bırakınca bı sorun yaşadınız mi

Mrb arkadaşlar dün Dr a gittim progestan fitil günde dört kullandiriyordu tüp bebek Dr um şimdi takip Dr um günde ikiye indirdi 16. Haftada tamamen bırakacağımızi söyledi
Banada doktorum azaltarak biraktiriyor sabah öğlen akşam kullaniyorum 24 ünden sonra 1 hafta sabah aksam kullanicam 1 hafta sonra sabah sadece , sonra da bitircek benimde 14. Haftada biticek öyle görünüyor ama bende tedirginim sanki ilaçları kullanmak biraz cesaret veriyordu birakirsam kanamam olursa diye korkuyorum

Bu arada pınar 12. Haftada görünüyorsun ikili test ya da genetik test yaptirdin mi

Yerleşme kanaması oluyor o haftalarda benimde 7 ci haftada olmustu 3-4 gun surdu gecti ama benim doktorum kırmızıya döners mutlaka haberim olsun demisti dinlenmeye calisin kendinizi yormayin ben nerdeyse hep yattim wc yemek dışında dinlendim kanama alanı oluşmadı
Gittim hastaneye bebekten ve,keseden gelmemiş kan orayla bi ilgisi yokmuş rahim agzıda Kapalıymıs ama kan nerden geliyor bilinmedi zaten kendi,doktoruma görünemedim

6 ve 7 hafta boyunca kahverengi lekenenmem oldu benim de. Kırmızıya dönmedi. Stres yapmamaya çalış. Ben şöyle düşünmüştüm. Tüm tedbirlerimi almama rağmen düşecekse yapabileceğim bir şey yok. Eğer Allah yaşamasını istiyorsa ben ne yaparsam yapayım düşmeyecektir.

Back